Olum 1.63 boyu var benimki 15 cm naaptın be daha da büyütüp tüm evlere servis mi yapacan.
Al işte.
takma boyu fln ciddiyim.önemli olan insan olmak bide her uzun boylu yakışıklı olmuyo ztn.kısa boylusundur ama karizmaysan karizmasındır o başka bişey.örnek:al pacino.
quote:
Orijinalden alıntı: atacanoral
bize sağlık bilgisi hocamız "annenin ve babanın boyunun ortalamasını al. eğer kızsan eksi 10 yap eğer erkeksen artı 10 ekle" dedi. "boyun o civarda olur" dedi..
ama saçmaladı bence ya hadi neyse
kardeş boyunun uzamasını istiyorsan barfiks demiri ve ona benzer yerlere asılacaksın ve en iyiside bir fitness salonuna gidip boy uzatma antremanlarını yapman fayda sağlayacaktır.
Boy uzaması ile sözü geçen sporların uzmanları ile görüştüm ve şunu söyleyebilirim; 1)Ergenlik döneminde kemikler tam sertleşmez çünkü uzarlar.Bu gelişmeyi ağır yük taşımak çok büyük bir şekilde engeller çünkü kemikleri sertleştirir(bknz. Ağırlık çalışmak boy uzatır mı?) 2)Esneme hareketleri boy uzamasına katkı yapmaktadır ve bu bilimsel olarak kanıtlanmıştır genelde basketbol ve yüzme bu boy uzaması için önerilen spor dallarıdır.Ancak diğer spor dallarının da(1. madde uyarınca)gelişmeye küçük bir katkı yaptıkları görülmüştür. 3)Cinsel organa giden kan ile kalsiyumun alakası yoktur.Öyle olsa idi herhalde atınkini geçecek kadar kalın bir cinsel organa(sert kemik nedeni ile)sahip olurduk.
Bunun dışında 1 yıldır denediğim bir yöntem daha var ve 1 yıl içinde 165 den 176-177 ye kadar çıktım.Ancak bu yöntemin ne kadar doğru olduğunu bilmiyorum belki kalıtsal olarak uzamam gerekiyordur o nedenle söylemek istemiyorum maksat insanlarımız sağlığından olmasın. İyi akşamlar arkadaşlar.
doğruyu söylemek gerekirse bu yaştan sonra uzamadıysan sanırım belki olabilir ya en fazla 5 i geçmez ben 18 girecem 1.73 belki bende 6 7 cm uzarsam uzarım
1.70 olsam yeter fish oil die bi hap kullanıyorum şimdi ama onun da pek etkisi olcağını sanmıyorum hergün 2 bardak süt içiyorum ama olmuyo
benim boyum 1.80 ama ise yaramiyor.sadece perde asiyorum
quote:
Orijinalden alıntı: penguen24
benim boyum 1.80 ama ise yaramiyor.sadece perde asiyorum
quote:
Orijinalden alıntı: VoldroY
Boy uzaması ile sözü geçen sporların uzmanları ile görüştüm ve şunu söyleyebilirim; 1)Ergenlik döneminde kemikler tam sertleşmez çünkü uzarlar.Bu gelişmeyi ağır yük taşımak çok büyük bir şekilde engeller çünkü kemikleri sertleştirir(bknz. Ağırlık çalışmak boy uzatır mı?) 2)Esneme hareketleri boy uzamasına katkı yapmaktadır ve bu bilimsel olarak kanıtlanmıştır genelde basketbol ve yüzme bu boy uzaması için önerilen spor dallarıdır.Ancak diğer spor dallarının da(1. madde uyarınca)gelişmeye küçük bir katkı yaptıkları görülmüştür. 3)Cinsel organa giden kan ile kalsiyumun alakası yoktur.Öyle olsa idi herhalde atınkini geçecek kadar kalın bir cinsel organa(sert kemik nedeni ile)sahip olurduk.
Bunun dışında 1 yıldır denediğim bir yöntem daha var ve 1 yıl içinde 165 den 176-177 ye kadar çıktım.Ancak bu yöntemin ne kadar doğru olduğunu bilmiyorum belki kalıtsal olarak uzamam gerekiyordur o nedenle söylemek istemiyorum maksat insanlarımız sağlığından olmasın. İyi akşamlar arkadaşlar.
Güzel yazmışsında en sonda öyle bir taş atmışsın ki.Pm'den söle bari merak ettim
en basitinden sen hiç kısaboylu yüzücü, basketbolcu, tenisci, boksör,voleybolcu görün mü? küçük yaşlardan itibaren spor yaparsanız boyunuzu ve fiziğinizide etkileyecektir
not:istisnalar kaideyi bozmaz
Fazla uzamak iyi değildir ama 1 numaralı spor olarak yüzme derim gerek sırt kası olsun gerek boy olsun çok faydalı ve zevkli tabi suyu seviyorsan..
Baskette güzel alternatif tabi kendini sakatlamazsan
Bu arada fazla boy iyi değil bende 16 yaşında 1,85 boy var ama yararını görmedim..Gerekli düzeyde olması en iyisi
quote:
pm den söyler misin şu yöntemi
quote:
Orijinalden alıntı: mhmt_kk5l
quote:
pm den söyler misin şu yöntemi
banada söyler misin şu yöntemi pm den...
Abim 2.02 annem 1.70 babam 1.84 benim boyum 1.83 daha ne kadar uzarım ki acaba? Yaş 15
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme