Şimdi Ara

Boyum uzarmı iyimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 14 yaşındayım boyum 1.61 babamın boyu 172 annemin 160 1.80m olmayı çok istiyorum basketbol için ve arkadaşlarım benden hep uzun oluyor bıktım artık basketbol oynuyrum 2 aydır sizce ne yapsam 1.80 olurmu şuan yaptığım şeyler bal,süt,muz,her sabah kahvaltı,ceviz ama düzenli uykum yok yardım edermisiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi basketballplayerxx -- 26 Mayıs 2016; 0:33:47 >

• Sakalların sertleşene kadar şansın var. Yaşın daha çok küçük. Benim boyum 15 yaşında atmıştı mesela. Acele etme spora ve dengeli beslenmeye devam et. Ayrıca hep işte bal yiyeceğim, süt içeceğim diye kasma. Önüne ne geliyorsa onu bir güzel ye. Yemek ayırt etme vücudun hepsine ihtiyacı var. Bir de abartılı ekmek tüketme hepsi bu. Ama şöyle bir şey var. Burada uzun boylu insanların neredeyse hepsi senin dediğin aktiviteleri yapmadan uzadı. Demek istediğim bu işin en önemli tarafı genetiktir. Burayı da unutmamak gerekir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • moralini bozmak istemiyorum ama zor bende 14 yaşındayım boyum 1.91
  • LoneFreak L kullanıcısına yanıt
    Daha 14 yaşındaki çocuğa uzamaz diyorsun senin boyunu mu sormuş ayrıca ne alaka boyla adam olunmuyor.
    Daha uzarsın kardeş 10cm garanti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nbacıshaquılle -- 27 Mayıs 2016; 21:11:00 >
  • Saçma sapan yorumlar yapma , git Türkçe`yi öğren gel , ben sorusuna cevap verdim , 1.80 olu muyum demiş , olamazsın dedim maksimum 1.75 de falan kalır . Birazıcık dikkatli okuyun boş yapmadan lütfen.
  • LoneFreak L kullanıcısına yanıt
    Müneccim misin kardeşim. 14 yaşındasın büyüme fizyolojisinden haberin var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: LoneFreak

Saçma sapan yorumlar yapma , git Türkçe`yi öğren gel , ben sorusuna cevap verdim , 1.80 olu muyum demiş , olamazsın dedim maksimum 1.75 de falan kalır . Birazıcık dikkatli okuyun boş yapmadan lütfen.

Senin gibi teog a çalışmadığımız için yazım kurallarını unutmuş olabiliriz ilköğretimli seni haddini bil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nbacıshaquılle

quote:

Orijinalden alıntı: LoneFreak

Saçma sapan yorumlar yapma , git Türkçe`yi öğren gel , ben sorusuna cevap verdim , 1.80 olu muyum demiş , olamazsın dedim maksimum 1.75 de falan kalır . Birazıcık dikkatli okuyun boş yapmadan lütfen.

Senin gibi teog a çalışmadığımız için yazım kurallarını unutmuş olabiliriz ilköğretimli seni haddini bil.

Forumu yeni yetmeler basmış hocam bir de şu tavırları
  • Draymond Green 23 kullanıcısına yanıt
    Ne hale geldi burası anlamadım ki 18 den ağaşısı küçük olarak gürlüyordu ama hepsi saygılıydı şimdi 13 14 yaşındakiler abisi babası yaşındakilere söyledikleri laflara bak.
    14 yaşındaki çocuğa boyun uzamaz diyor.Daha sonra kendi boyunun 1.91 olduğunu iddia ediyor ne alaka ise.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nbacıshaquılle

Ne hale geldi burası anlamadım ki 18 den ağaşısı küçük olarak gürlüyordu ama hepsi saygılıydı şimdi 13 14 yaşındakiler abisi babası yaşındakilere söyledikleri laflara bak.
    14 yaşındaki çocuğa boyun uzamaz diyor.Daha sonra kendi boyunun 1.91 olduğunu iddia ediyor ne alaka ise.

Hocam bu forumdaki herkes zaten 1.90, mavi gözlü ve 7000+ gelire sahip. Gülün geçin

• Söylediğimi yanlış anlamışsınız , onu belirttim . Büyütmenin manası yok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.