Şimdi Ara

Boyutu 144mm den küçük telefon bulunmaz oldu.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
1.138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çoğu yeni çıkan telefon 16 cm'den başlıyor. 50 telefon çıkıyorsa bunlardan sadece bir tanesi 14 cm nin altında. Onlarda da illa bir eksiklik oluyor.

Mesela Huawei p40 var 148mm ama oda çok pahalı.

Mi9 se var, onun hafıza kartı yeri yok.

Samsung s10e boyutu çok ideal ama yine pahalı.

Şuan redmi note 5 pro kullanıyorum gerçekten artık yoruyor beni.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Talep'e oranla arz ediliyor maalesef

• Japonya kullanıcısına yanıt

Aslında talep o kadar da az değil. Çevremde bunu dile getiren bir çok kişi var. Son zamanlarda sosyal platformlarda da bunu görür oldum.

• Telefon ureticileri sacma sapan modeller uretiyor gercekten.
    Benim yaptigim gibi yapabilirsiniz. Eski modelleri alip custom ROM ile kullanabilirsiniz.

Bu mesaj Mi 5 cihazimdan gönderilmistir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mrsmrc kullanıcısına yanıt

Mantıklı :)

Bende şu aralar lg g6 cihaz arıyorum. Temiz bulursam alırım büyük ihtimal

• iPhone SE 2 tarafına alalım sizi  

Ama şarjım niye çabuk bitiyor derseniz karışmayız  

• Yok hocam ben iphone kullanamam :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Mi A3 tam size göre bir telefon bence. 153 mm uzunluk, 173g ağırlık, 4000 mah batarya, UFS 2.1 depolama, kameraları iyi, hafıza kartı slotu mevcut (tek SIM kartıyla hafıza kartı birlikte kullanılabiliyor ama iki SIM + hafıza kartına yer kalmıyor), fiyatı da diğer saydığınız telefonlara göre ucuz. Sadelik ve performans öncelikli direk Google'dan Android one sistemiyle geliyor Android 11'i de alacak. Custom rom olarak isterseniz Miui da kurabilirsiniz o da çok stabil. Olumsuz yanı olarak ekran parlaklık olarak biraz düşük, güneşin tepede olduğu zamanlarda dışarda ekran görünmeyebilir. Onun dışında 720p olmasına bakmayın ekran Amoled olduğu için kontrast değerleri çok iyi. 720p + Amoled olması sebebiyle de batarya ömrü baya uzun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zenyxia -- 10 Aralık 2020; 23:35:24 >
  • Zenyxia kullanıcısına yanıt

153mm haricinde ki özellikleri çok iyi. Ama 153 yine çok ya

• Mi A3 düşünmezseniz Galaxy A40 önerebilirim. 144mm uzunluk ve 140g ağırlığı var. Gerçekten kuş gibi telefon. İki SIM + hafıza kartı beraber kullanılabiliyor. Performans (Exynos 7904), batarya süresi (3100 mah) ve depolama (eMMC) iyi sayılır. Aynı şekilde kameralar da. Amoled + 1080p ekran süper ayrıca. Yük altında biraz ısınması var o da çok normal. Ama sıkıntı şu ki (cidden yazdığınız gibi illa bir sıkıntı çıkıyor  ) bu telefonu Samsung resmi olarak Türkiye'ye getirmedi. Alanlar ithalatçı firma garantisiyle aldı. Ve şu anda hiçbir yerde satışı yok. İkinci el bakmanız gerekiyor.

;))

Bak dediğim gibi illa bir sıkıntı çıkıyor. Baktımda bulunduğum ilde hiç bulamadım. Gözüme LG G6 takıldı. 3 yıllık cihaz olması kafamı kurcalıyor, bir tane buldum ikinci el, 64GB . 1100TL tereddütte kaldım doğrusu

• kesinlikle haklısınız. ben 150mm den sonra telefonun ekranını tek elle kontrol etmekte bi hayli zorlanıyorum. parmağım yetişmiyor bazen her uygulamaya. kullanan nasıl kullanıyor onu çözemiyorum. Allahtan benimki 143mm sıkıntı çıkmıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: heamvivna

;))

Bak dediğim gibi illa bir sıkıntı çıkıyor. Baktımda bulunduğum ilde hiç bulamadım. Gözüme LG G6 takıldı. 3 yıllık cihaz olması kafamı kurcalıyor, bir tane buldum ikinci el, 64GB . 1100TL tereddütte kaldım doğrusu

G6'ı bende 3 yıllık olması sebebiyle önermemiştim ama fiyat çok iyiymiş. 3 yıllık falan ama sonuçta zamanının amiral gemi telefonu, donanımı A3 ile kafa kafaya. En son Android 9'da almıştı sanırım güncel sayılır. Bulduğunuz telefonun pil sağlığı hala iyiyse ve ghost screen yoksa kaçırmayın bence.  

• quote:

Orijinalden alıntı: IrrepertuX

kesinlikle haklısınız. ben 150mm den sonra telefonun ekranını tek elle kontrol etmekte bi hayli zorlanıyorum. parmağım yetişmiyor bazen her uygulamaya. kullanan nasıl kullanıyor onu çözemiyorum. Allahtan benimki 143mm sıkıntı çıkmıyor.

Tam ekran hareketleri bu konuda çok işe yarıyor. Ekranın sağından veya solundan geri gidebilmek baya faydalı. Geri gitmek için taa ekranın altındaki geri tuşuna basmaya gerek kalmıyor. Ayrıca telefonda ekranın herhangi bir yerinden aşağı doğru çekince bildirim panelini de açma ayarı varsa tadından yenmiyor. Bu sayede bildirim panelini açmak için de taa en tepeden aşağı indirmek zorunda kalmıyorsun. Tam ekran hareketleri olmasa navigasyon tuşlarıyla büyük telefon kullanmak benim için işkence gibi olurdu.

• quote:

Orijinalden alıntı: heamvivna

Aslında talep o kadar da az değil. Çevremde bunu dile getiren bir çok kişi var. Son zamanlarda sosyal platformlarda da bunu görür oldum.

İPhone se 2 nin boyutları ideal değil mi peki
  • Note 5 pro kullanmaya devam et öyleyse

• İPhone kullanamıyorum

• Fortune 4 kullanıcısına yanıt

Kullanamam çünkü sattım

Yani 1100'e alınır diyorsunuz? Pazartesi veya salı günü bakmaya gideceğim telefona. İnsallah istediğim temizlikte bulurum. Ayrıca işlemcisi sanırım ısınma konusunda sorunlu bir işlemci...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heamvivna -- 12 Aralık 2020; 12:27:2 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.