Şimdi Ara

@@Bozuk Cd den Video Kopyalama [yardım!!]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar , elimde bikaç yıl önce hazırlanmış bir video cd si var ama zaman geçtikçe bozulmuş biraz.
    videoyu cd den izlerken bazı yerlerde takılıyor, kendim baştan alıp , takılan yerleri atlamak zorunda kalıyorum.
    bu videoyu cd den bilgisayara kaydetmek istiyorum, ama Windows disc okuma hatası ilgili mesaj veriyor.
    çeşitli cd onarma yazılımları ile pc ye aktarmayı denedim ama hep başarısız olldum.
    önerebileceğiniz bir çözüm var mı ?

teşekkürler.

• unstoppable copier programını denedin mi? Tüm CD'leri sorunsuz aktarabiliyor. Ben bu programla birçok CD kurtardım.
    http://www.roadkil.net/unstopcp.html
  • evet bu program gercekten iyi. cok işime yaradı. ama tabi bazı durumlarda caresiz kalıyo. isobuster diye bi program daha var onu da denee istersen.
  • Nero kullanarak cd image sini alsanda tekrar yazdırsan olmazmı acaba denedinmi
  • caadas , bu programı daha önce denemiştim işe yaramadı ne yazik ki .

-------
    maslan7, o dediğin olayı Ultraiso ile yapmaya çalışmıştım ama bir yanlışlık oldu imajı alamadı. ben de pek üstüne düşmedim. ama mantıklı yol , bunu bir de nero ile denerim .

teşekkürler.
  • en iyisi neronunkidir ama colone cd yi de kullanabilirsin.
  • Selamlar ;

Nero ile image almayı kapsamlı şekilde anlatabilecek bir arkadaşımız varsa çok makbule geçecek.Birde nero ile ps2 oyunu kopyalanabiliyor mu ? Bende çift dvd yazıcı var.Dvd kopyala diyerek en düşük hızda oyun kopyalamayı denesem başarılı olurmu, yoksa oyun kopyalanıyorsa başka bir yolumu var ?

Saygılarımla.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: TriaThlon

bu işini görür...

http://www.isobuster.com/dl.php?v=1&l=0

bunu da denedim
    galiba kurtarılamayacak bi cd ye bulaştım
  • quote:

Orjinalden alıntı: reef1905

Selamlar ;

Nero ile image almayı kapsamlı şekilde anlatabilecek bir arkadaşımız varsa çok makbule geçecek.Birde nero ile ps2 oyunu kopyalanabiliyor mu ? Bende çift dvd yazıcı var.Dvd kopyala diyerek en düşük hızda oyun kopyalamayı denesem başarılı olurmu, yoksa oyun kopyalanıyorsa başka bir yolumu var ?

Saygılarımla.

image almak istediğin cd yi tak neroyu aç ve disk kopyala de açılan pencerede kaynak sürücü E olacak zaten hedef sürücü olarakda İmage recorder belirliyorsun ve yazdır diyorsun sana nereye kayıt etmek istediğini soracak mesela masa üstü belirleyip devam bu kadar image dosyasını cd ye yazdırmak istediğinde üzerini çift tıkla açılan nero penceresinden hedef sürücü E yi göster ileri de yazsın bu kadar yeterli olmuştur herhalde

• http://www.unreadedpost.com/CD-ve-DVD-Kurtarma-yontemleri-vt216471.html

şuraya bi bak
    yıldızlı yere unreaded-post yaz tire olmadan
  • Arkadaşım Birde CD'deki Bozuk Yerleri Almamaik İstiyorsan Masaüstünde Bi Evrak Çantası Aç Yeni..
    Sonra Filmi Cd'den Onun İçine Kopyala;)
  • Clone cd gayet iyidir
    Dolu olmasına rağmen içi boş görünen cd lerde bile imaj almanı sağlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: maslan7

quote:

Orjinalden alıntı: reef1905

Selamlar ;

Saygılarımla.

image almak istediğin cd yi tak neroyu aç ve disk kopyala de açılan pencerede kaynak sürücü E olacak zaten hedef sürücü olarakda İmage recorder belirliyorsun ve yazdır diyorsun sana nereye kayıt etmek istediğini soracak mesela masa üstü belirleyip devam bu kadar image dosyasını cd ye yazdırmak istediğinde üzerini çift tıkla açılan nero penceresinden hedef sürücü E yi göster ileri de yazsın bu kadar yeterli olmuştur herhalde

Selamlar ;

Anlatım için teşekkür ederim.Böylelilkle image almayıda öğrenmiş oldum.Her ne kadar cd'yi okutamasamda yararlı bir bilgi edinmiş oldum sayenizde.

Saygılarımla.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.