Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

Bozuk Görüntü Sorunu'Dll'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
6.451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu Sorun Nasıl Geçer Bilgisi Olan Biri Varmı(Sadece Oyunlarda Oluyor) Teşekkürler
    Win7 Home Premium 64 Bit

Bozuk Görüntü Sorunu'Dll'

• Teşekkür Ederim Fakat Bu Seferde Yükleme Esnasında Aynı Sorun Fakat Tek Farkı XAudio2_7.dll Diye Değişmesi Ama Bunu Başka Kişilerde İşe Yaradıgını Duydum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chntml -- 4 Haziran 2011; 0:39:39 >
  • Aynı Yere Döndük Çok Saol Olmuyor Mecbur Format
  • Yüklesem Bile Eskisi Gibi Sorun Çıkarıyor 1.Deki
  • 64 bit göre yüklüyorsunu dimi ilk hatadan anladığım sanki 32 bit yüklenmiş ondan olmuş gibi geldi
  • Yok 64 Bit
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunus_1866

open al sorunu cozum
    http://connect.creativelabs.com/open.../AllItems.aspx
    oalinst dosyasini indir kardes bu kadar

Çok Uğraştın Kardeş Saol O Link Şu An Açılmıyor Bende Başka Bi linkden İndiriyorum İndirince Sonucu Yazarım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ps3 dosya verileri bozuk hatası
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Malesef Olmadı
  • bütün çözümleri verdim aynı sorun dün bendede oldu o linkten indirdim yaptım aklıma forum geldi sonra yazdm.. sen yapamıyorsan ben ne yapıyım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: chntml

Teşekkür Ederim Fakat Bu Seferde Yükleme Esnasında Aynı Sorun Fakat Tek Farkı XAudio2_7.dll Diye Değişmesi Ama Bunu Başka Kişilerde İşe Yaradıgını Duydum

yahu nedir bu xaudi2_7.dll hata modül adı diyor :S çıldıracam yav :@
  • Arkadaşlar bendede Bir degişik Hata Cıktı Bilgisyarı Açarken C:\windows\system32\windowsCodecs.dll Bozuk Görüntü Diye Bir hata Cıkıyor bana Bi zahmet Yardımlarınızı Bekliorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.