Bildirim
Bozuk Görüntü Sorunu'Dll'
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Teşekkür Ederim Fakat Bu Seferde Yükleme Esnasında Aynı Sorun Fakat Tek Farkı XAudio2_7.dll Diye Değişmesi Ama Bunu Başka Kişilerde İşe Yaradıgını Duydum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chntml -- 4 Haziran 2011; 0:39:39 > -
Aynı Yere Döndük Çok Saol Olmuyor Mecbur Format -
Yüklesem Bile Eskisi Gibi Sorun Çıkarıyor 1.Deki -
64 bit göre yüklüyorsunu dimi ilk hatadan anladığım sanki 32 bit yüklenmiş ondan olmuş gibi geldi -
Yok 64 Bit -
quote:
Orijinalden alıntı: yunus_1866
open al sorunu cozum
http://connect.creativelabs.com/open.../AllItems.aspx
oalinst dosyasini indir kardes bu kadar
Çok Uğraştın Kardeş Saol O Link Şu An Açılmıyor Bende Başka Bi linkden İndiriyorum İndirince Sonucu Yazarım -
Malesef Olmadı -
bütün çözümleri verdim aynı sorun dün bendede oldu o linkten indirdim yaptım aklıma forum geldi sonra yazdm.. sen yapamıyorsan ben ne yapıyım... -
quote:
Orijinalden alıntı: chntml
Teşekkür Ederim Fakat Bu Seferde Yükleme Esnasında Aynı Sorun Fakat Tek Farkı XAudio2_7.dll Diye Değişmesi Ama Bunu Başka Kişilerde İşe Yaradıgını Duydum
yahu nedir bu xaudi2_7.dll hata modül adı diyor :S çıldıracam yav :@ -
Arkadaşlar bendede Bir degişik Hata Cıktı Bilgisyarı Açarken C:\windows\system32\windowsCodecs.dll Bozuk Görüntü Diye Bir hata Cıkıyor bana Bi zahmet Yardımlarınızı Bekliorum
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- laptop statik elektrik boşaltma
- kablosuz kulaklık kutusu kayboldu nasıl şarj edilir
- key dosyası nasıl açılır
- salt okunur ne demek
- eski tip telefon prizi internet bağlantısı
- gigabyte bios tuşu
- bu site güvenli bağlantı sağlayamıyor
- iso dosyası nedir
- ekran videosu alma
- bağlantı sıfırlandı hatası
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X