Arkadaşlar benim 2 tane bozuk laptopum var. Birisinin anakartında değişim gerekli bilgisayar açılmıyor, diğerini de ucuz bir şey olduğu için almıştım ve menteşeleri kırılmıştı götürdüğüm bilgisayarcı da tutkal gibi bir madde ile yapıştırıp vermişti ancak artık onun da sonu geldi gibi çünkü artık o yapıştırıcı madde de çıkmaya başladı ve ayrıca bilgisayarınfanı çalışmıyor. Şimdi benim sorum bu iki bilgisayarı satabilir miyim, satacaksam hdd'yi vs. temizlemem gerekir mi ve eğer satılabiliyorsa Ankara'da nereyi tavsiye edersiniz?
Bilgisayarın kaç yıllık? İlan verebilirsin satılır. Bu arada sadece fanda sorun varsa atmayıp yaptırsanda olmaz mı? Ucuza yapılır heralde
quote:
Orijinalden alıntı: hgwxx/7
Bilgisayarın kaç yıllık? İlan verebilirsin satılır. Bu arada sadece fanda sorun varsa atmayıp yaptırsanda olmaz mı? Ucuza yapılır heralde
İki laptopta kötü değil bence. Fanı sen değiştirebilirsin hatta daha ucuza. Fanı açıp kodunu arat dataservis.com da yedek parçalar var uygun fiyatlı oraya bakabilirsin.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: fenerli_58
quote:
İki laptopta kötü değil bence. Fanı sen değiştirebilirsin hatta daha ucuza. Fanı açıp kodunu arat dataservis.com da yedek parçalar var uygun fiyatlı oraya bakabilirsin.
Yarın bir bilgisayarcıya götürürüm şimdi ben açarsam iyice berbat edebilirim. Asus olanın anakartında sorun var anakartının değişmesi gerekiyormuş bilgisayarcı 600 liraya yaparım demişti (tabii 1,5 sene oluyor onu diyeli şimdi kaç der bilemem) ancak o parayı veremem. Bir sorum daha olacak :) şimdi ben bu bilgisayarları satabilir miyim yani Ankara'da bunları satabileceğim güvenilir bir yer var mı?
fenerli_58
kullanıcısına yanıt
Tandığım firma yok ama sahibinden.com a ilan verebilirsin. Ya da burada da ilan açabilirsin.
quote:
Tandığım firma yok ama sahibinden.com a ilan verebilirsin. Ya da burada da ilan açabilirsin.
Teşekkürler
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme