Şimdi Ara

bozuk laptopun saglam ekranıyla görüntü alabilirmiyim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar 2 tane laoptop var 2 side bozuk ekranlarını kullanabilirmiyim diyorum sadece ekrana kamera bağlayacam tuner katı olmayacak sadece video in girişi yapmak istiyorum.sizce yapılabilirmi? lcd nin kabloları saglam sadece video yu sür bilecek bir devre yapmam lazım.

• TFT LCD driver devresi lazim. perakende olarak $120 civarinda bulunabiliyor. cunku uzerindeki malzemeler gercekten kalabalik ve pahali. su anda bir arkadasimla unlu bir ureticimiz icin independent contractor olarak ar-ge'sini surdurdugumuz icin biliyorum ;-)

bunlarin uzerinde genelde analog VGA girisi oluyor, lvds digital tft datasi cikiyor. composite video girisi olanlari ise biraz daha pahali cunku genelde onun icin ayri bir video codec kullaniliyor ve microprocessor ile video source secimi, on screen display vs oluyor bu tip modellerde...

ayrica backlight icin de bir inverter gerekiyor. $15-20 ticari satis fiyati oldugunu tahmin ediyorum...
  • peki arkadaşlar laptop ekranını monitor olarak kullanabilirmiyiz? olursa nasıl olacak?
    saygılar..
  • arkadaslar asagıda gorunen kabloları nasıl birlestirecegim konusunda bir fikri olan varmı acaba_?

nereye baktıysam buna uygun soket ( disi ve erkek ) bulamadım baska altarnetifi varmı acaba_? SAYGILAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alifree2 -- 18 Kasım 2004, 3:12:43 >
  • vallahi alifree2 kardeş soket olmadan işin zor
    sana kolay gelsin
  • eyvallah savastek peki ya soket nerde:)))))_?
  • http://www.techeblog.com/index.php/tech-gadget/top-5-most-creative-laptop-mods

bU OLURMU ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mczaga -- 20 Aralık 2006; 14:18:33 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.