ya arkadasLar ben pc mi bizim sirkete format attırmaya goturdum . formattan sonra benim sirkete getirdiim monitoru taktık bir kac gun sonra monitor de bozukLukLar yasadım. monitor acıLıyor yavas yavas ekran kararıyor ve simsiyah bir haL aLıyor. bunun monitorun tüpünün bitmesinden kaynakLandığını söyLediLer. ve bizim sirketteki baska ama aynı marka monitoru taktık. bu monitorde ise ekran kararık gösteriyor yani karanLık oLan bir yeri hic goremiyorum. bu sorunda probLem yaratıyor. monitor deistirmek haricinde ne yapmamı oneririsniz..?
arkadasLar cevap verecek kimse yokmu yardım edin yha haLa aynı sorun dugmeLerindende ayar yaptım yine oLmadı baska bir yoLu yokmu bunun ney
Crt monitörlerin ömrü bitti zaten, direk git imkanın varsa bir Lcd monitör al bence.
zaten konustum babamLa lcd gelebilirmis
ama suanda deil o yuzden bu monitore bir care arıyorum arkadaslar cs 1.5 de awp battle da hic biyer gorunmuo yrdmm
YA BEYLER KIMSE MI BILMIYOR BUNU YA KOCA FORUMDA YOK MU Bİ ALLAHIN KULU
BEYLER AKTİF OLSUN DİYE SÜREKLİ YAZI YAZIYORUM BURAYA Bİ CEVAP LUTFEN YA KAFAYI YICEM KAP KARANLIK OLUYOOO
yahu beyler koskoca forum da 1 allahın kulu yok mu ne biçim milletsiniz insan bi cevap verir kimse mi bilmiyor bu durumu
buradaki insanlar monitöre nasıl müdahale etsinler.ayarlarıyla oynayın olmuyorsa bozuk olduğundan emin olmak için sağlam bir monitörle deneyin problem yoksa monitörü yenileyin bu kadar
quote:
Orjinalden alıntı: ScRyedd
Crt monitörlerin ömrü bitti zaten, direk git imkanın varsa bir Lcd monitör al bence.
İlginçtir benim 19 inç Sony G400 8 seneyi geçti hala cam gibi. LCD'ye geçtim tabii, Sony CRT'yi de bir arkadaşa verdim, ayıp olmasa geri isteyeceğim zira CRT'ye yaklaşan görüntüyü verebilen LCD'ler 1500 YTL'lerden başlıyor. CRT Amerika'da özellikle de TV olarak hala revaçta bu arada. HD seyretmeyeceklerse plazma ya da lcd TV'lerini açmıyorlar bir çoğu.
Bozukluğu lan arkadaş, monitörü değişik bir bilgisayarda da deneyin, diğerlerinin dediği gibi ayarlarıyla filan oynayın, burada tık cevap bulamazsınız sorununuza. Bu arada daha önce en son sorunsuz izlediinizde renkler nasıldı? Köşelerde renk değişimleri, solukluk, perdelenme gibi durumlar var mıydı az da olsa yoksa bir anda mı sorunlar çıkmaya başladı? Daha önce sorun işaretleri var idiyse tüp artık birmiştir kesin, diğer durumda ise bilemiyorum.
daha onceden monitörüm sorunsuzsa kabloları yeniden tak ve bagla.genellıkle yanlıs kablo tam takılmıyor vidalar sıkıstırılmadıgından ekran ya bozuk yada karıncalı vs sanılıyor.girişlerini iyi kontrol et.cıkıs pimlerin kırılmısta olabilir monitorunu baska bir pcde dene.
ben pc mi şirkete götürmüştüm format attık sonra ben evdeki monitorumu getirdim ve taktık 1.gün gayet iyi gidiyordu ertesi gün gelince pc yi açtım ekran yavaş yavaş kapanmaya başladı gittikçe koyulaştı en sonunda simsiyah oldu. daha sonra şirketteki başka bir monitoru denediğimde ise en başta söylediğim gibi karanlık gösteriyordu. ben cs 1.5 de cfg kullanıyorum socl olmayan serverlerde cfg işlediği için cfg deki ayarın biri bu karanlığı açıyordu normal hale geliyordu ama socl olan serverlerde awp battle gibi karanlık bölümleri oynayamıyorum. bunun için bir çözüm aramıştım ben
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme