Bildirim
Bozuk mpg dosya
Vileda Supermocio Temizlik Seti, Tüm Yüzeyler için, Kırmızı : Amazon.com.tr: Ev ve Yaşam
https://www.amazon.com.tr/dp/B0007VHC1W
8 ay önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Sadece süremi 30 dakka gösteriyor yoksa gerçektende 30 dakkamı olmuş? -
Hepsini izlemedim ama süre 30dk gösteriyor ve ileri almaya kalktıgımda inanılmaz kasıyor.Başka bir formata çevirmeye ya da cd ye yazmaya kalkıştığımda 30dk lık bölümü yazılıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi armored -- 19 Temmuz 2007; 0:40:17 > -
quote:
Orjinalden alıntı: armored
Hepsini izlemedim ama süre 30dk gösteriyor ve ileri almaya kalktıgımda inanılmaz kasıyor.Başka bir formata çevirmeye ya da cd ye yazmaya kalkıştığımda 30dk lık bölümü yazılıyor.
Bs Player'ı kur baştan sona kadar izle 30 dakkamı bak derim ben
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- bios güncellerken elektrik gitti
- klavye i harfi yazmıyor
- klavye tuş değiştirme
- iki modemi birbirine bağlamak
- kullandığınız ağın, tarayıcının veya cihazın ayarları başka biri (ör. ebeveyn ya da yönetici) tarafından kontrol edildiğinden şu anda güvenli arama ayarınızı değiştiremezsiniz
- video boyutu küçültme
- ekran videosu alma
- secure boot nedir
- telefon neden çok ısınır
- windows ekran görüntüsü alma
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X