Şimdi Ara

Bozuk razer kulakligim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Umarim en kısa süre içinde yardimci olursunuz

konu :

Benim razer electra v2 usb model bi kulakligim vardi. Bu kulaklik yaklasik 1 yil once aniden bozuldu. Bne garanti islemleri icin ugrastim fakat geri donus alamadim . son care olarak da kendim tamir etmeye koyuldum. kartı actigimda garipsedigim ilk sey karttan usb kabloya 5 cikisin cikmasi . gnd 5v d+ d- ve sheil veya sheild gibi birsey vardi . O sheil kablosu butun kablolarin etrafini sarar koruma kablosuna baglaniyodu. internetten birkac arastirma sonucu bu kablonun manyetik alanı koruma icin kullanildigini ogrendim. Ayrica kartin diger kisimlarini kontrol ettim.hicbir kisadevre vs yok. Bende son care olarak yeni bir usb kablo baglamayi dusunuyorum . internetten bir usb kablo siparis ettim fakat daha ucunu acmadim. Acaba bu kablonun 4 cıkışı mı var yoksa 5 çıkışlı sheilded bir kablomu bunu bilmiyorum. Ayrica kablonun ustunde bilgisyar sarz aletlerinde olan turden bir silindir var . Bunu da arastirmamdan sonra bunun da manyetik alanla ilgili birsey olduunu ogrendim. Bunun gibi deneyiminiz veya bilginiz var isle lütfen bana yol gosterebilir misiniz . Teşekkurler.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.