Şimdi Ara

Bozuk Xperia V 100 lira (fotoğraflar eklendi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
1
Favori
1.147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Çorum İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Elimde 1 adet Bozuk xperia V vardır. Anakartı sıkıntılıdır. Yaptırmak için Çorum' da 1, Ankara'da da 1 kişiye gösterdim ama yapamadılar.

Sıkıntısı, ekran değiştirdikten sonra oldu (haziran-temmuz 2014). Ekran değiştirdikten sonra yeni 2 adet ekran ile çalışmadı. Sonradan fark ettim, ekranların birisi bozuk, diğeri sağlam ama ekran ışığı yanmıyordu.

Abimin tavsiyesi ile, anakartı ısıttım, bir şey değişmedi. Telefon Işıksız olarak çalışıyordu. Sonra sinirlenerek fazla ısıttım şimdi hiç açılmıyor.

özetle:

1-)ANAKARTI bozuk,

2-) İçeride antene giden Sinyal kablosu yok (http://www.fersun.com/en/flex-cable/1258/-sony-lt25i-xperia-v-signal-cable.html)

Kutusu, Orijinal Pili kayıptır. Kulaklığı, şarj aleti yoktur.

Bunların haricinde Kasasında yüksekden düştüğü için ezik vardır (fotoğrafları ekleyince görürsünüz). kamerası, promixity sensörü, mikrafon... aklınıza ne geliyorsa en son çalışıyordu.

BAŞKA sıkıntısı yoktur. (daha ne olacaktı zaten )

"fiyatın çok kardeşim" demeyin komple telefonu yedek parça ekran fiyatına veriyorum ki yedek parça satılanların HEPSİ çerçevesiz iken, benimki çerçeveli(yani ön kasa). Farkı ne mi?

Farkı şu, eğer çerçevesiz alırsanız, emin olmayan ellerde ekranı bozmanız ÇOK kolay (1 kere bozdum ondan biliyorum ). Ayrıca çerçevesiz LCD ile telefonun su geçirmezliğini sağlayamazsınız. Aşağıda farkı 2 temsili fotoğraf ile anlatmaya çalıştım.

Satın alan kişide ekran çalışmaz ise, iade alırım(alıcı bunu kanıtlamalıdır-video ile). Bunun harici iade kabul etmiyorum.

Bozuk Xperia V 100 lira (fotoğraflar eklendi) Bozuk Xperia V 100 lira (fotoğraflar eklendi)
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
     Bozuk Xperia V 100 lira (fotoğraflar eklendi) Bozuk Xperia V 100 lira (fotoğraflar eklendi) Bozuk Xperia V 100 lira (fotoğraflar eklendi) Bozuk Xperia V 100 lira (fotoğraflar eklendi) Bozuk Xperia V 100 lira (fotoğraflar eklendi) Bozuk Xperia V 100 lira (fotoğraflar eklendi) Bozuk Xperia V 100 lira (fotoğraflar eklendi) Bozuk Xperia V 100 lira (fotoğraflar eklendi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ironblood19 -- 9 Mart 2016; 0:53:31 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.