Şimdi Ara

Bozulan denetim hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • @Storm Raider Arkadaşım özelden yazmak istedim ama iznim yoktu burdan sormak istedim

Hagb kararımı bozduğum için bana şöyle bir karar geldi

" Hakkınızdaki hükmün açıklanmasının geri bırakılmasına ilişkin karar gereğince CMK.231/8 mad. Gereğince belirlenen beş (5) yıllık denetim süresi içinde yeniden suç işlediğiniz ihbar olunduğundan; duruşmaya gelip bu konuda beyanda bulunmanız veya diyeceklerinizi duruşma gününe kadar yazılı olarak bildirmeniz gerektiği, mazeretsiz olarak duruşmaya gelmediğiniz veya diyeceklerinizi yazılı olarak bildirmediğiniz takdirde ihbara bağlı olarak yokluğunuzda hüküm kurulacağı ihtar olunur

Yazılı bildirimde tekrar savunmamı yapmam gerekiyor..

Birde Yazılı bildirimden sonra mahkemeye çıkmam gerekir mi?

usulünü biliyorsan yazarmısın lütfen..

konu hakkında bilgisi olanda yazabilir..Şimdiiden Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakanyalcintas -- 12 Aralık 2023; 14:49:50 >

• Bence hiç bir şey yapma gitme hükmü açıklayacak gitmezsen itiraz hakkın tebligatla başlar...
  • Storm Raider kullanıcısına yanıt

savunma yapsamda yapmasamda vereceği karar aynımı olur?

• hakanyalcintas H kullanıcısına yanıt

Evet dosyanı bilmiyorum hagb şartları kontrol edilecek dediği gibi 5 yıllık denetim süresi içerisinde 2. suç işlenmişse cezayı aynen verecek. Sen savunma yapsan da yapmasan da hakim hükmün açıklanma şartları oluştu mu bakacak duruma göre cezayı açıklar.

• Storm Raider kullanıcısına yanıt

..............

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakanyalcintas -- 16 Ağustos 2024; 2:6:53 >
  • ............

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakanyalcintas -- 16 Ağustos 2024; 2:7:7 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.