Güvenlik Kamera Sistemlerinde HDD Seçimi Konusunda Dikkat Edilmesi Gerekenler
-
-
Kayıt cihazı için seagate ve wd den şaşmayın.
Seagate barracuta wd purple iyidir. -
Seagate skyhawk da iyidir eklemeyi unutmuşum.
Hdd nin özelliklerine fazla takılmayın altı üstü fazla ses yapar yıllar içinde. Ikinci el de alabilirsiniz sıfıra gerek yok -
Barracuda desktoplar için üretilmiştir Güvenlik diski değildir. WD Purple, Seagate Skyhawk, Toshiba S300 vs tercih edilmelidir. Ancak piyasada bulunan ucuz disklerin tamamı refurbished yenilenmiş disklerdir. Mutlaka sıfır disk olmalıdır. Alırken bandrollü garanti belgesi olmasına dikkat edin. Arena, segment, penta vs garantili.
-
Ikinci elde ucuz bişey arıyorsa müşteriler barracuda iş görüyor. Bozulan hiç görmedim. Aklınızda bulunsun
-
Diskin üretim tarihi ve çalışma saatine göre belli olur sağlam olup olmadığı, kontrol edilmeden alınmaması gerek. Çöp disk çok fazla var İnternette.
-
Hdd sentinentel programı ile hard diskin kaç gün çalıştığını görebilirsiniz. Ve ömrünü de tahmin ediyor. Hatası varsa gösteriyor.
-
7/24 disk alınmalı genelde 5400 rpm dolayısı ile daha uzun ömürlü olur
-
Merhaba,
Seagate Barracuda aldım bozuldu , Neutron kayıt cihazı kullanıyorum ikinci HDD gitti elektrik kesilmesi oluyor genelde ve yazlıkta kullanıyorum, neden sürekli HDD bozuluyor anlamıyorum bu konuda bilginiz varmı aceba
Neutron 7210 kameralarda bozuluyor iki tanesi bozuldu ve bir tanesi siyah gösteriyor cizgili
Slm
HG
-
Merhaba. Harddisk ömrü şans işi. Kayıt cihazının adaptörü kötüyse ve bölgenin voltaj değerleri artıp azalıyorsa bu etkiliyor genelde. 2000 gün dayanan seagate ve wd hdd ler çok gördüm.
Son olarak Kayıt cihazını doğru koyun ,dik veya çapraz tutmayın . Üstüne başka cihaz koymayın serin tutun
-
Elektrik kesintileri sonucu ilk olarak adaptör ve harddisk yanar. Cihszlarınızı bir ups'e bağlarsanız bu sorunu çözebilirsiniz.
-
HDD üreticilerinin kayıt cihazları için ürettiği seriler vardır. Bunlardan tercih edin derim. Diğerleri performans olarak ne kadar iyi olsa da sürekli çalışma için uygun olmayabilirler.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X