Şimdi Ara

Bozulmuş Monster s96s ne yapılır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Abimin 3 yıl önce aldığı monster s96s uzun süreli 90 ve üstü derecelerdeki kullanımlar sonunda hakkın rahmetine kavuştu. Daha doğrusu açılan ekran kendiliğinden 6'ya bölünüp 6'sında birden mavi ekran vermeye başlayınca araştırdık ve gördükki o seri ekran kartında kronik bir arızaymış o ekran kartıyla anakart arasındaki bağlantılar sıcaktan arızalanıyormuş. Neyse sonuç olarak bunun hdd'sini söktük ram, işlemci, bozuk haldeki anakart ekran kartı ve biraz yıpranmış kasası durmakta.
    Sizce bundan bir cacık olur mu 2. el anakart neyim alsak takabilir miyiz yoksa canım sıkıldığında amaçsızca parçalamak üzere diğer meftaların yanına mı kaldırıyım?

Teşekkürler

• söylemişsin zaten bi cacık olmaz artık
  • asus s96s in klavyesi çalışır durumda ise talip olabilirim
  • En son çalışır durumdaydı sadece ekran kartı sorunlu olsa gerek klavyeyi söküp yollayabilirim muhtemelen

http://i1106.hizliresim.com/2011/6/27/9884.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi misery1903 -- 27 Haziran 2011; 18:03:09 >
  • sizden cevap geç geldi bana klavyeyi başka bir yerden temin ettim şimdi ise ekran data kablo su lazım o parcası sağlam mı sağlamsa tek o kabloyu ne kadara satarsınız
  • s96s de bizimle aynı sene sanırım bende fl90 mağduruyum. Şahsen 3 yıl kullanmak içni vermedim o kadar para...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.