Şimdi Ara

bp (battle priest) nasıl oynanır ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
17.443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben oyunda bütün karakterleri oynadım ve hepsinden 60+ bi char çıkardım
    ama şuan hala oynamakta olduğum bp karakterim en zevklisi ve üzerinde en çok bilgi sahibi olduğum karakter

bp açacak veya açmış ama oynamak için iyi taktikler bulamayan arkadaşlara yardımcı olmak istedim

öncelikle bir priest nasıl skill point vermelidir?

1- buff + heal ( 3 puan rezz bölümüne verebilirsiniz malice açmak için )
    2- rezz + heal (level kasması zor olabilir ama ilerki levellarda para ve np kasmanız kolay olacaktır)
    3- heal + rezz ( bp olarak fazla iş yapmaz intçi olursa cz de aranan adam olabilir )

rezz olarak level kasmanız zor olacağı için önce healer yada buffer olarak başlamanızı öneririm
    ayrıca healersanız moblardan veya czde oyunculardan çok atak yiyeceğiniz için intçi bir priest olmanız daha mantıklıdır

bp stat pointleri nasıl vermelidir?
    -76 int gerisi str olmalıdır

bp nin itemleri nasıl olmalıdır?
    -npcde satılan en az int isteyen elbiselerden +8 set yapılmalıdır
    -pk yaparken hp takım giymeniz daha mantıklı olur yoksa asassianlara kurban gidebilirsiniz
    -takılarda hp ağırlıklı olmalıdır maddi durumunuz elverişliyse hem hp hemde resistance veren takılar kullanmanızı öneririm
    -silah olarakta en çok kullanılan silah mirage sworddur
    bir +7 ms ayarlarsanız işinizi görür
    paranız daha azsa totemic clup +7
    yeterince paranız varsa iron impact ve hell breaker en iyi priest silahlarıdır
    her silah için bi talia diktirebilirseniz süper olur
    ayrıca dd ( dagger defance ) ve spear defance veren elbiseler size pvpde büyük avantaj sağlar

şimdi gelelim bir bp nasıl atak yapmalı sorusuna

bu taktikleri kendi charım üzerinden anlatmak istiyorum
    ben 64 level bi bpyim
    1500 buff 300 ac 1920 heal + malice açtım

bp assasiana karşı

bplerin en kolay kestiği karakterdir asaslar. belki çoğunuz karşı çıkacak " aaa ben bplere 1500 çakıyom nasıl beni kessin" diyecek ama bu böyle
    büyük ihtimalle asas size görünmez olarak dalacaktır bunun için tetikte olmanız ve reflekslerinizin güçlü olması lazım
    sağ taraftaki küçük bilgi ekranında bir damage gördüğünüz an hemen 720 heal pot ve 1920 heale basın
    bu hareket asasın ilk 3 skillinin boşa gitmesi demektir ondan sonra malice atın ve 720 pot basmayı hiç kesmeyerek ve r+skill+s combosuyla asası dövmeye başlayın asas çok kuvvetli deilse yada kaçmazsa ölücektir
    bide çok önemli not: asasın size ilk vuruşları yüklü olacaktır ama bundan hiç korkmayın ben bana 2k vuran asasa takla bile attırabiliyorum ;)

eğer rezzer iseniz yine aynı şekilde hareket edin bu sefer malice yerine debuff, torment vs. atabilirsiniz
    ama unutmamanız gereken birşey var malice veya diğer rezzer skillerinizi asası gördüğünüz an deil size vurduktan sonra atın yoksa asas kaçacaktır

bp wariora karşı

wariorla kapışmak asasla kapışmaya göre daha basittir ama daha zordur. çünkü warior pvp oyuncusudur ve asasın aksine çok vuran sadece birkaç skilli yoktur tek bir skille daimi bir şekilde bizi dövecektir
    wariorlarla kapışmaya başlamadan önce mutlaka kendimize fresh mind atmamız gerekiyor yoksa leg cutting veya screamın bize tutma ihtimali çok yüksektir
    eğer benim gibi sadece maliceniz açıksa malicenizi atın ve dalıp combonuzu konuşturun
    yada full rezzerseniz önce bir massive atın sonra size iyice yaklaşınca debuff atın ve dalın.

yani kısacası full rezzer değilseniz bir warioru yatırmamız çok güç olur

bp mage e karşı

kolay gibi dursada mageler toplu halde dururlar ve ice, lighting gibi yavaşlatıcı, stun edici büyüleri vardır ve bplerin resistansı çok az olduğu için hemen bu büyülere teslim olurlar ( işte bunun için ressistans veren takılar kullanmamız gerekiyor dedim )
    bir mageye dalmadan önce mutlaka taliamızı giymeliyiz ve birazda sabırlı olmalıyız çünkü kendisine yaklaşmamıza izin vermiyecektir ve durmadan kafamızdan aşağı blizzard, frost nova vs. atacaktır
    bu durumda devamlı heal pot basarak ve kendimize cure atarak ilerlemeliyiz rakibimize iyice yaklaştıktan sonra malice atıp atağa başlamalıyız zaten maliceli bir mage judgementin aşırı yüklü vuruşuna fazla dayanamayacaktır

bp bp ye karşı yazmak istemiyorum çünkü 2 tane benim charım gibi char karşılaşırsa eli hızlı olan ve iyi combo yapan kazanır
    veya biri rezzerse rezzer olan kazanır

benim anlatacaklarım bu kadar aklıma geldikçe dahada bilgi eklerim

unutmayınki bpler asaslar için np kaynağı falan deildir aksine asaslar bpler için np kaynağıdır ;)

yanlışım varsa düzeltin diyeceğim ama bir yanlışım yok
    anca kendini çok güçlü zanneden asaslar bu bilgilere karşı çıkacaktır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasanvanli -- 5 Eylül 2006; 19:52:11 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Battle Priest Oynanış Rehberi

Giriş:

Battle Priest (BP), Knight Online'da yakın dövüş ve büyü yeteneklerini birleştiren güçlü bir sınıftır. İster yeni başlıyor ister deneyim kazanmak istiyor olun, bu rehber size BP priestinin temellerini ve nasıl etkili bir şekilde oynanacağını anlamanıza yardımcı olacaktır.

Özellikler:

BP priestinin öne çıkan özellikleri şunlardır:

• Yakın Dövüş Yetenekleri: Güçlü silah vuruşları ve hızlı saldırı kombinasyonları.
    • Büyü Yetkileri: Destek ve şifa büyülerinin yanı sıra saldırı büyülerine sahiptirler.
    • Şifa Yetenekleri: Kendilerini ve grup üyelerini iyileştirebilirler.

İtemler:

Etkili bir BP priesti olmak için aşağıdaki temel eşyalara ihtiyacınız olacak:

• Zırh: Fiziksel ve büyülü saldırılara karşı koruma sağlar.
    • Silah: Yakın dövüş hasarınızı artırır.
    • Takılar: Güç, zeka ve dayanıklılık gibi istatistikleri geliştirir.
    • Büyü Kaydırma: Büyü yeteneklerinizi kullanmanızı sağlar.

Yetenekler:

BP priestinin çok çeşitli yetenekleri vardır, bunlar aşağıdaki kategorilere ayrılır:

• Yakın Dövüş: Hasar verme ve savuşturma yetenekleri.
    • Büyü: Şifa, destek ve saldırı büyüsü yetenekleri.
    • Pasif: İstatistiklerinizi ve oyun tarzınızı geliştiren pasif yetenekler.

Oynanış İpuçları:

Etkili bir BP priesti olmak için şu ipuçlarını izleyin:

• Yakın Dövüş ve Büyüyü Dengeleyin: Hem yakın dövüş hem de büyü yeteneklerini kullanarak güçlü bir denge sağlayın.
    • Grup Halinde Oynayın: Şifa ve destek yetenekleriniz grup oyununda hayati önem taşır.
    • İstatistiklerinizi Optimize Edin: Güç, zeka ve dayanıklılık gibi istatistiklerinizi ekipman ve yeteneklerle geliştirin.
    • Deneyim Kazanın: Ne kadar çok deneyim kazanırsanız, yetenekleriniz o kadar güçlü hale gelir.

Sonuç:

Battle Priest, doğru bir şekilde oynandığında Knight Online'da güçlü ve çok yönlü bir sınıftır. Bu rehber, BP priestinin temellerini anlamanıza ve etkili bir şekilde oynamaya başlamanıza yardımcı olacaktır. Yakın dövüş ve büyü yeteneklerini birleştirerek, rakiplerinize karşı güçlü bir rakip olacaksınız.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • süper bi çalışma olmuş. gördüğüm en iyi yazılardan biri
  • Güzel çalışma, açık ve net Assasian
  • quote:

Assasian

hiç alışamadım o kelimeye
  • güzel çalışma ama bu devirde pek 1vs1 olmuyor herkes toplu gidiyor
  • ben 55 lwl priestim birkaç güne lwl alcam
    skillerim buf+heal buffa 54 werip 1200 buff açtım 36 heal werip 960 heal açtım bp yim suanda 2 skill pointim war bunnarı wermedim lwl alınca malice açıyımmı sence?
  • cok güzel bi çalışma ve güzel bi yazı işte burda tecrübe konuşuyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Warrior Master 20 skili??
    17 yıl önce açıldı
    Mage mi Hunter mı ?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dritter

Assasian

Assassin kardeşim

yazıda güzel olmuş eline sağlık.asas olmama rağmen bencede en güçlü class rez-heal bp bence en güçlü class.ama maddi durumum yetmez ona die asas açtım
  • Açıkçası okumadım zamanım yok şu an çıkacam ama bunu yararlı bir konu olduğunu düşünerek uplama amacıyla yazıyorum bende uzun süre bp oynadım ve artık uzmanı oldum diyebilirim up.
  • güzel topic olmuş
  • kusra bakmayın dışardaydım
    quote:

ben 55 lwl priestim birkaç güne lwl alcam
    skillerim buf+heal buffa 54 werip 1200 buff açtım 36 heal werip 960 heal açtım bp yim suanda 2 skill pointim war bunnarı wermedim lwl alınca malice açıyımmı sence?

evet malice kesin açmalısın
  • quote:

güzel çalışma ama bu devirde pek 1vs1 olmuyor herkes toplu gidiyor

ne yazık ki öyle ama geceleri veya arka kapılarda tek adam yakalamak mümkün ben bazen o şekilde kasıyorum np
  • quote:

Orjinalden alıntı: cancan13

ben 55 lwl priestim birkaç güne lwl alcam

battle priestte heal buff we malice warsa durdurması çok zordur tabikide aç
  • az öncede warior için bi tane yazayım dedim ama baktım ilginç bi nokta bulamadım

giy shelleri al eline raptor
    arkanada bi healer sonra dal direk olayın ortasına

hiç özelliği yok yaw

only bp
  • up
    herkes yararlanabilsin...
  • Gerçkten çok güzel olmuş..

Emeğine sağlık
  • benim 58 lwl buffer war yeni başladım kasıyorum 59 olcak %5 kaldı. ben yanıma +7 plate sheild ve de spear 40 kalkan 34 arrow kalkan alıyorum.62 wariorla vs paiorum 3.3k hp war üstüm hp olduu için spear kalkanı takıyorum 300 wuruyo.sonra ben kitap basıp elime +6 totomici alıyorum dalıyorum hemen yatıyo asasla vs yaparken elimde dd olmadıı için +7 plate sheildle korunuyom bana combo yapıp r ile healimi engellediği için pot basıp kaçıyorum uzaktayken heal yapiorum sonra totomici elime aliom kitap basiom malice atıyorum sonra combo yapiorum ve de alıyorum mage de ise resistancemı yüksek tumam lazım o yüzden fresh mind(doğrumu yazdım bilmiorum) kullanıyorum bana ice attığı için heal yapiorum çzülene kadar çözülünce kaçıyorum ve dibimde 54 57 skili vs. atıyo bende seri pot basarak malice atıyorum sonra tak tak yerdepriest priestle vs yaparken karşımdaki rakip 62 lwl judgment çakıyo bana bende +7 plate sheild kalkanımı takıyorum heal yapiorum sonra malice atıyorum oda cure ile silene kadar bende atak yapiorum o halde ac basamayıp üstündede malice olduu için dmglerim yükselio oda pot basıyo heal yapana kadar yerde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barman -- 6 Eylül 2006; 14:00:36 >

• Selam gerçekten süper bir yazi olmuş benim de edena serverin de 54 level BP'm var.

Eskiden İntciydim ve üzerim de +7 full Full Plate Set ve Hp basılıydı... Takılar görev takılarıydı. Sağlamdım kolay yatmıyordum ama ta ki adreama gidene kadar. ATAK yok tu zaten intciyim yani. Partiyle beraber gittik ... 2 asas geldi direnemedim bile yerdeyim direk...
    Para buldum skilleri sıfırlattım BP oldum.

Elimde de atagi 86 olan bir silah var. Saticidan alip +7 bastim hell brakeye benziyo işte...
    Takılar görev takıları yine. Üzerim de +7 full paper set var (STR)
    1200 Buff 200 AC açık 960 Heal Açık........................ STR ve Kitabı basınca tek başıma Troll, Golem dönüyorum
    Bu şekilde adreama gidersem Defans olmadığı için çabuk yatarım ama Artık atak ta var yani herşey basılınca iyi bir atak oluyoo

• ben lwl 54 bp yim üzerim full set +7 str takı ve +7 str paper elbiseler elimde adını unuttum ama +1 i 107 atak bi silah var (bp lerin master öncesi atağını arttıran bi silah) ondan kullanıyorum (benimki +3 125 atak) beramusta oynuyorum 1200 buff 200 ac 960 heal ve malice yok :( acaba bu çar sizce iyimi ha bide atağım 1223 hp=1700 carım normal olarak iyimi bide ardreamda iş görürmü
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.