Şimdi Ara

bp (battle priest) nasıl oynanır ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
17.445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • eğer bp oynayacaksanız kendimden biliyorum çok sağlam takılarınız olması lazım. ilk önce:

1- üstünüzdeki 5 parçada +8/15 str olmalı.
    2- takılarınızdan 2 veya daha fazlası fazla hp ve defans veren takılardan olmalı (warrior earring x2 + warrior pendant)
    3- elinizde 155+ atak veren bir silah olmalı (ms+7, totemic club+7, iron impact+6+7 hell breaker+6+7)
    4- buff-ac-sw scrollara sahip olmanız ve rezzer olmanız
    4- dd25 spear20 başlık ve kolluk
    lazım.

bunlar olmazsa cz de yaşama şansınız birini kesme şansınız yok gibi. cz ye 65 den önce çıkmayın. çünkü 65 te %5 karşıdakinin vurduğu değeri düşüren skill açılıyor. defansınız 650+ olmalı iyi bir bp olmak için. atağınız ise 1800+ olmalı ki iyi işler yapabilesiniz.

tabi lvl 72 olupta reskill yapıp fp+8 ms+8 reduce alıpta ortalığı dağıtmak size kalmış

20GB kadar paranız yoksa bp olmayın

• eyw hocam ii olmus paylasımların için saol
  • quote:

Orjinalden alıntı: hcaan

quote:

Orjinalden alıntı: cancan13

ben 55 lwl priestim birkaç güne lwl alcam
    skillerim buf+heal buffa 54 werip 1200 buff açtım 36 heal werip 960 heal açtım bp yim suanda 2 skill pointim war bunnarı wermedim lwl alınca malice açıyımmı sence?

battle priestte heal buff we malice warsa durdurması çok zordur tabikide aç

Videomu unutmuyoruz. O yüzden scrollü bir Debuffer (54 Talisman, 45 Heal). Durdurmak imkansız 1vs1de.

• 55 bpyim dediklerini yapacağım EMEĞE SAYGI
  • Bana görede asaslar bplere çok dayanamıyo.Ama sağlam bi asas bpye yer öptürebilir.
  • beyler benım 54 lwl pıerstım var str cıyım elbıseler +7 str basılı ama takılar konusunda bılgım yok sımdılık gorev takıları takıyorum elımede sızın dedıgın lerı alacak param yok +4 hammer var atagım en fazla 700 goruyoo yanlıs mı kullanıyorum bılgı verırsenız sevınırım bu arada yazın super olmus saol
  • abi maneste benm eziq bi heal ci war bi buff çı 2 veya 3 çok sağlam asasla bi parti kuruorm ben asas ları arkama alıp ortalıkta geziniorm gördüme malice gördüüme malice asas larda indirio hemen tabi eer direk asas lara dalan warsa bzim asas ın canı iice azalmadan heal basmiorm yoqsa heal i görüp kaçıyo karşıdaki bazende bütün parti insan town un çok yakınına kadar gidiors ben yaklaşıp sürekli kendime 1920 atıyorm buff çı da beni heal lio bana yaklaşan herkesi bizim asas lar şakk die indirio sora hepsi ölüp de bi ben kalınca adam larla dalga geçmek amacıyla orda öle durup kendimi heal liorm debuff yiyene kadar da pek kolay yatmıyorm int çi olmanın en çok bu avantajını seviormm

• Warriorlara basit demişin de ben lvl 59 warriorum 2 bp geldi üstüme lvl 57 ve 59 malice attılar 59 u yatırdım.
    57 de town çekti
  • ark. bp cok guzel oluyoda cz de is yapmıyo bea.ii bir ataga sahip oluyorlar ama defansıda onaoranla baya bi az oluyo bir bp ile cz de is yapmak istiyorsanız.İteminiz saglam olması gerekiyor.Benim 62 priestim avr ama cz de ks ile :) 2 adam kesiyosam 10 kere oluyom.onun icin bi partye girp townda gelene gidene buff basıyom.

bi ara video linki vardı x 'de 72 priest pk yapıyodu adamda +9 ms ve full uniq.
    yani item bp icin cok gerekli.ee item
    dierleir icin gerekli deil m i elbette ama 62 lvl priestim var bp.cok fazla ustunde bi sey yok ama.62 lvl.yine cok saglam olmayan itemlerle asas cz de daha cok is yapıyo.
    bana gore 65 e kadar bp olamayın +7 fp giyip 156 int 99 strgeri kalanını hp ye yuklenin inanın bana 60 lvl de undying alabilisiniz.ana hp niz 2500+ olur
  • "wariorla kapışmak asasla kapışmaya göre daha basittir ama daha zordur" Ben şu kelimeyi anlamadım biri açıklayabilirmi
  • iyi bir topic up up artık senin gibi adamakıllı bulunmuor kardeş saol taktik içn bende heal+bufum vemalice açmaya karar verdim
  • quote:

Orjinalden alıntı: mcking

"wariorla kapışmak asasla kapışmaya göre daha basittir ama daha zordur" Ben şu kelimeyi anlamadım biri açıklayabilirmi

Bende Anlamadım
  • saol

• bence judgementsiz,+8 str set ,unique takılar +7/+8ms ve dagger deffence siz bp çöptür eger bunlar olursa bp nin karşısında duracak adam tanımam
  • ama 4ever assas
  • güzel bir yazı olmuş
  • Güzel Yazı Ellerine sağlık
  • Super olmus eline saglık
  • Çok güzel çalışma eline sağlık.
    Fakat bir şey sormak istiyorum. En iyi karakter bp demişsin. Diğer karakterlerin beğenmediğin tarafları ya da zayıf gördüğün tarafları nelerdir?
  • dostum yazın güzel olmakla birlikte bi kaç şeyde ben ekleyeyim, eğer bp oynamayı düşünüyorsanız ve ille de yeni server oynamayacağım diorsanız mutlaka olimpia dan önceki serverları deneyin derim, malesef yeni serverların hiç birinde weapon def li armorlar yok , bu özellikli sadece chitinler var, bu büyük bir dezavantaj paper lar için, bütün rakipleriniz sizin silahınıza karsı armor giyebilirken siz giyemiyorsunuz ayrıca paper olduğunuz için en ezik asas lar bile size spike vuracam diye uğrasıolar, özellikle yeni serverlar asastan geçilmio (sebebi tamamen koxp, en kralı bile koxpla kasıo) ve malesef 1v1 yakalamanız çok zor, genelde 3 e yada 5 e 1 kalıorsunuz. Demek istediğim ilerde bir iron neck, belt, skeleton veya glass belt gibi bir itemın edinemem diorsanız hiç yeni serverda bp acmayın boşuna malesef talia skinlerde bile dagger def talia cıkma yüzdesi müthiş düşük bana 50 tane talia da anca 1 tane düşüyüor. Defansınız ne kadar iyi de olsa 3-4 spike ı üstüste kaldıramaz

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.