Ya bende bp vardı 59 level ama iron impach +5 var dı ful srt +8 elbise +9 str takılar ama asaslar rahat alıyodu beni .bp hp giyer mi? yani bp mu ataker str olması lazım deyil mi_
çok süper zaten bnmde 62 bp var senin taktikleri bnde kullanıyorum ve bni yatıran çok nadir kşilerdir bp üsütne char tanımam emeğe sayıg mükemmel bir topic olmuş bu forumada böle topicler lazım işde
yaralı bir çalışma
bız nıye yatıramıyoz asas laı
guzel paylaşım herkes bilmediği bişeyler ogrenmiştir bp ler hakkında
bp de en önemli item shield tir .cs +3 90 ap+ bi tek el silahla pek ala 10 kişi arasına girersiniz.sonucta torment attığınız kişilere tek el silahınızla rahatlıkla 500 ap + vurabilirsiniz ki parasite attıınızı hesap etmiyorum.2 yıldır priest oynayan biri olarak tecrübelerim bana bp de adam kesmekten daha çok ayakta kalmanın önemli olduğunu öğretti.bp oynamak asas oynamaktan çok daha zordur1v1 de eşit itemli bir bp yi(debufer)oynamayı biliosa alamassınız.her charın zevki ayrı.bp oynayan warrior gibi 50 kişi arasına giremes.ama warrior olanda kendine heal basma db atma zevkinden mahrum.her charın tadı ayrı
ben int healer+rezz im 63 lvl ama üzerime str elbiseler giyiyorum arenaya gidiyorum karşımdakine paraste malice(assasin bp ve magelere :D) düşünün toplam kitapla 30 str ile 800 ap oluyor :D ona rağmen kesiyorum
bende 65 olmak uzere olan bp var bence hıc kasmayın bosuna diezde takılarda ıyı dd 25 sepaar d 48 falan var
int prıest den baskası yalan
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme