İyi; Oyunlar dilerim ilk önce battle priesttim +7 fabric setim var elimdede +3 totomic clup var ilerde +1 Rb. İron impact alacak 54 lvl olunca. Base için kasıyorum charı su anda ne önerirsiniz takı olarak. Üstümde su anda +0 Dual Old Diamond ring var. +0 Old Curse Necklace var.
Dual old we,dual old roc,old skeleton belt ve old warrior pendant isini gorur.
quote:
Orijinalden alıntı: Evolution Dual old we,dual old roc,old skeleton belt ve old warrior pendant isini gorur.
Takılardan önce üstündekileri elindekileri değiştir Daha sonra ise arkadaşın dediği takıları alırsan işini görür.
quote:
Orijinalden alıntı: Kenjianatsu
quote:
Orijinalden alıntı: Evolution Dual old we,dual old roc,old skeleton belt ve old warrior pendant isini gorur.
Takılardan önce üstündekileri elindekileri değiştir Daha sonra ise arkadaşın dediği takıları alırsan işini görür.
Bana kalırsa ilk olarak takıları düzeltmeli. Çünkü takılardan alcagı defans , hp mp , resistance kıyafetlere nazaran daha iyi. dual old roc , dual old we , old wp , old ske belt işini görür. defansının az oldugunu düşünüyorsan old sse de takabillirsin 20 def 10 hp veriyor atagın biraz düşer ama en azından birazcik defans ve hp'in artar.
Dual Old Platinum Earning Dual Old Roc (Alamıyorsan Diamond kalsın) Old W.P Old Ske Belt.
Bunlar işini görür bence
Yardımlarınız için saolun şimdiden 54 olayım elime daha iyi bir silah alacam scroll satamıyorum daha...
Warior earring mi platium earring me old olacak ama