Şimdi Ara

BP Skil Dizilimi ve Combosu nasıl yapılır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
3.136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • soru açık BP Skil Dizilimi ve Combosu nasıl yapılır(detaylı anlatırsanız comboyu çok sevinirim) 83 lvl

• Herkez kendi skill dizilimini kullanır kendıne en uygun dizilimi kendin yaparsın ama 1 hp pot 2 helis 3 mp pot 4 kitap 5 malıce 6 gb sonra heal cure fln krowaz battle priest tavsiye ederim bütçe varsa
  • anladım combo nası yapıcaz
  • Skıll rr skıll w yaparsın heal keser 1 tane r atarsın arada
  • combo yaparken ben herzaman w tuşu ile üstüne binerim adamın priestler ozellikle heal kaldıramazlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ronaldinho6

combo yaparken ben herzaman w tuşu ile üstüne binerim adamın priestler ozellikle heal kaldıramazlar.

Aynen hocam asas vs atıyorsanda arada s yaparsanız karsıdakının skıllı faıl verir buda çok kullanılan birşey ve asas vslerde asas durdugu yerde mınor yapamaz w ye basarak hareket etmelı ko pedalın stesınde bıle yazıyor bu yararlı bılgılerden bırıdır :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozieekus

quote:

combo yaparken ben herzaman w tuşu ile üstüne binerim adamın priestler ozellikle heal kaldıramazlar.

Aynen hocam asas vs atıyorsanda arada s yaparsanız karsıdakının skıllı faıl verir buda çok kullanılan birşey ve asas vslerde asas durdugu yerde mınor yapamaz w ye basarak hareket etmelı ko pedalın stesınde bıle yazıyor bu yararlı bılgılerden bırıdır :)

Evet bilmeyenlere duyrulur.
    Daha fazla vs bilgisi vermesek hani öhmmmm.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Teleport Her charda Var mı?
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ozieekus

quote:

Evet bilmeyenlere duyrulur.
    Daha fazla vs bilgisi vermesek hani öhmmmm.

Haha :) Sıkıntı yok hocam yıllardır pratikte geliştirmiş kişiler olarak yeni öğrenenlere göre kat kat farkımız vardır elbet :D

• kendi skill dizilimimde şöyle yaparım ; helisi 4 e koy mana potu 5 e koy hp potu sağ tık al vs sırasında w ya basıl tutarak seri seri skill+rr vur tabi bu sırada sürekli sağ tık yaparak hp pot basacaksın eğer birazda item varsa vs de alamadığın adam kalmaz pk da ise db falan atar dalarsın ya town çekerler ya da press ok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.