Şimdi Ara

Brainwavz M1 Den Sonra Alınabilinecek Kulaklık ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • brainwavz hem saglamlık hemde guzel müzik dinlemek için aldım

Taki kardeşim atıp bozana kadar

bass lı muzikler dinlerim
    ancak daha onemlisi saglamlıgı

Şimdi kulaklık arıyorum 100 tl kadar butcem var onerileriniz neler ?

• 130-140 liraya çıkarım dersen Audio Technica CKS-77 veya CKS-90 çok övülüyor forumdaki arkadaşlar tarafından.

M1'i ben de severek 1 yıl kullandım ama bozulan kablosu nedeniyle 2-3 aydır emekli kendisi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quattro_tr

130-140 liraya çıkarım dersen Audio Technica CKS-77 veya CKS-90 çok övülüyor forumdaki arkadaşlar tarafından.

M1'i ben de severek 1 yıl kullandım ama bozulan kablosu nedeniyle 2-3 aydır emekli kendisi.

Evet ancak kafama dayanıklılık konusu takılıyor kablolarda kopma gibi bu konuda içim rahatlasa :)
  • quote:

130-140 liraya çıkarım dersen Audio Technica CKS-77 veya CKS-90 çok övülüyor forumdaki arkadaşlar tarafından.

Evet ancak kafama dayanıklılık konusu takılıyor kablolarda kopma gibi bu konuda içim rahatlasa :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mx0donanim

quote:

Valla kablosu sağlam dediler ama M1 için de halat gibi kablo denmişti o yüzden ne kadar gideceğini bilemiyorum.

Kablosu değişen Shure'ler var mesela onlar alınabilir ama onlar da 100 dolardan başlıyor yurtdışı fiyatı. Yurtiçinde bunun 2 katıdır tabi.

• m1 m2 m3 sağlamdır aslında. 6 şar ay kullandım hepsini hiç sorun çıkmadı 1 ve 2 yi sattım sonra. çok ekstrem bişey yapmadıktan sonra kolay bozulmaz gibi geliyo ama şans meselesi tabi bi yerde. ses kalitesi konusunda m1 den sonra m2 veya 3ü tavsiye ederim. m3 bütçeyi aşıyor tabi biraz ama m2 den devam edebilirsiniz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.