Şimdi Ara

Brand New Honda Civic Sedan Coming Soon :) (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
357
Cevap
3
Favori
6.426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sk67a

quote:

Orijinalden alıntı: JNG90

quote:

Ne guzel ve faideli bir forum basligi bu boyle.
    Kim acmis olabiler ki??

Men azeriyem men bilmirem Wolfen mapusa

Men özümden bahsediirem.

(Antalya'da otelde yanımızda oturan gruptan
    biri, benim yanımdaki boş koltuğu almak
    için izin istedi)

"Biz bu koltuğu alabiliirek?"
    ;-)

An itibariyle ban yedi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Andre Citroen daha öncede konuştuk galiba...trollüğü bırak mesaja cevap ver ds5 ten c4 e düştün.... Brand New Honda Civic Sedan Coming Soon :)
  • siderya kullanıcısına yanıt
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-61960E1CE -- 4 Mayıs 2021; 10:38:16 >
  • Yahu daha yeni ciktik mapustan ne mapusu hem paralelciler doldurmus mapusta yer yokmuş.
  • Abi bu forumda herkes ban/ceza yiyebilir ama bir kisi haric acaba diyorum okunmuş one american dollar mı var kendisinde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wolfen1976 -- 26 Temmuz 2016; 12:35:49 >
  • Yürü be Türüt Hacı

https://www.youtube.com/watch?time_continue=32&v=G9AGh3hjA6Y

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wolfen1976 -- 26 Temmuz 2016; 15:04:32 >
  • quote:

quote:

Kim acmis olabiler ki??

Aye bes neyçün başa salmırsan....
    axı men de azeriyem ay balam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caucass -- 26 Temmuz 2016; 19:30:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: caucass

quote:

quote:

Kim acmis olabiler ki??

Aye bes neyçün başa salmırsan....
    axı men de azeriyem ay balam

Alıntıları Göster
    ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-61960E1CE -- 4 Mayıs 2021; 10:38:32 >

• Golf tutkusunda bizden neden bahsetmisler anlamadim oraya da gittim ilk paylasimda ladılar ki.

İyi de bunlar golf tutkusu icin para mı topluyorlar birde şaka gibi yahu

Yazan: yusuf
    08-05-2016
    Bildiğiniz üzere forumun masrafı var geliri yok. Böyle olunca 6 ayda bir sizlerin desteğini istiyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wolfen1976 -- 26 Temmuz 2016; 18:19:22 >
  • Wolfen1976 kullanıcısına yanıt
    yaw sen niye süreli onların sahasında dolaşıyorsun, ben vw cilerin yazdıklarını hiç okumuyorum, hatta bakmıyorum bile, biz caponcuyuz bize ne allahın kaba saba
    alamanlarından
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-61960E1CE -- 4 Mayıs 2021; 10:39:1 >
  • caucass kullanıcısına yanıt
    C4 Owners diye bir site var admin kim bulabilir misin ?

• site yabancı, yeterli ingilizcen yoksa yararlanamazsın, admini ne yapacaksın, ne işin var adminle...?
  • admin burada ama sadece teşekkür kabul ediyormuş

http://c4owners.org/plugins/forumthanks/thanks.php?posts.0.1.1030
    Abi uzun süredir uğramiyordum zaten cezalıyız golf konusunda Agustos ortasına kadar yazamayiz dün Andre bahsetti link vermis bizden bahsetmisler özlemislerdir diye meraktan bir bakayayım dedim zaten golf tutkusu ilk paylasimda BAN lemisti beni yazamam artık oraya.
    Abi bende diyorum bu ikiyüzlü Avrupalıları zengin etme diye ama dinlemiyor C4 diyor başka birşey demiyor bak sözde ermeni tasarısı Fransa' dan sonra Almanya'dan da geçti Merkel yengeye ben Sami Abi ile mesaj göndermistim vaktiyle sakın ha geçirme sonra sizinde çarşı karisir dedim dinlemedi kendisi şimdi haberlerde eline silahı, satırı, palayı alan terör estiriyor daha geçende bomba patladi bir avm de bizim kuzenler bile duymuslar sesini orada velasıl çarşı karıştı.
  • Honda’nın yeni İngiltere üretimi Civic hb modeli kamuflajsız şekilde görüntülendi. İşte 2017 Honda Civic hb ile ortaya çıkan yeni detaylar.

http://www.ototeknikveri.com/haber/7586/yeni-2017-honda-civic-ozellikler-ve-fiyatlar

Yeni 2017 Honda Civic hb bir Auto Express okuru tarafından treyler üzerinde Southampton limanına götürülürken görüntülendi. Yeni modelin sportif bir tasarıma sahip olduğu görülüyor. Yeni Honda Civic’in konsept versiyonu ilk olarak 2016 Cenevre otomobil fuarında tanıtılmıştı. Otomobilin 2017 yılının Şubat ayında satışa çıkması ve fiyatının 18 bin euro’dan başlaması bekleniyor. Modelde yeni 1.0 ve 1.5 litre VTEC turbo motorlar ve yenilenmiş 1.6 litre i-DTEC dizel motor kullanılacak.

Detaylar linkte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haacar -- 1 Ağustos 2016; 16:11:41 >

• haacar kullanıcısına yanıt
    Evet bomba gibi bir model olacak sedan mı hb mi ona karar vermek lazim şimdi de.
    Ben sedancıyım hocam. zaten bir aile için de en uygun olan sedan. tabi hb nin teknik özelliklerine bakmak lazım. bagaj hacmine, iç mekan genişliğine. eğer bu değerler sedan versiyonuna yakınsa değerlendirmeye alınabilir
  • haacar kullanıcısına yanıt
    Valla Hb de cok güzel olmuş ben kararsız kaldım yakından gormekte fayda var gibi araclari.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.