Şimdi Ara

Brand New Honda Civic Sedan Coming Soon :) (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
357
Cevap
3
Favori
6.426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sedan ekimde piyasaya çıkacak ta hb ne zaman çıkacak. ikisini aynı anda bayide görmek için 2017 yi beklemek lazım galiba. bekleyebilecek misin o zamana kadar. kırmızı rs sedanı görünce direk kaporayı verirsin bence
  • haacar kullanıcısına yanıt
    Benim planim mevcut aracin vizesinden önce gelseydi hemen almaktı ama şimdi sonraki vize Haziran 2018 yani o zamana kadar bekleyebilirim bence o zamana kadar her iki modelde bayilerde olur hemde satın alanlarin yorumlarini da takip etme şansım olur aslında benim icin vakit var cunku arabadan önce evi de degistirmemiz lazım mevcut site otoparkında çizildi benim arac hep yaramaz cocuklar var şimdi yeni civic alip aynı yere koyarsam 1 haftada yine haşat olabilir.
  • Son 1 aydır ülkedeki mevcut durum ve kamu personeli izin iptali sebebi ile 6-7 bin km yol yaptım, farklı araçlar kullanmam gerekti, zaman buldum yeni çıkan araçların (corolla, tiguan, megan, talisman, hrv vb.) hepsini inceleyip edebildiklerimi test ettim ve bir kere daha gördüm ki; Aracımı değiştirsem bmw ve mercedes alamazsam yeniden civic alırım. Burdaki trollerin zoruna gidecektir kesin, artık isterlerse beni sınırsız da banlayabilirler zaten yeni forumumuz kurulmak üzere... Asla vw almayacağıma bir kere daha ikna oldum,tiguan için alarma ekstra 1.000 tl veriyorsunuz araçta alarm bile yok. Crv varken asla seçenek bile değil. En çok şaşırdığım megane oldu elektrikli koltuk bulunuyor donanımında ama ön konsol hele o ekran tam bir fiyasko. Ayrıca aracı 110 bine gelmiş, lpg ile kullanan biri olarak otoyolda honda nın yol tutuş ve verdiği güvenin ne kadar farklı olduğunu kullandığım diğer markalardan sonra daha iyi anladım. Bence burdaki trollere laf anlatma derdine girmenize gerek yok ben civic in o minik direksiyonunun bile farkını çok iyi hissettim kullanmayan bilemez. Leğen plastiğim de 110 bin km dir sağasağlam, motor sesini de 320 kpbs müzik ile bastırdım Ayrıca eleştirdiğim ve çağ dışı desiğim atmosferik motor için de özür diliyorum yeni kasayı aynı motor ile alacak olanlarla dalga geçiyordum, inanın yolda yeni motorlu turbo araçların halini görünce hala alırım diyenlere hak verdim. Şimdi bu aracın eksik tüm yönleri giderilmiş turbosu gelecek, yeni kasayı eleştiren troller otoparklarda aracı görünce yanına gidecek, dikizde selektörü görünce ne olduğunu merak edecekler. Bir motorun gücü torku önemlidir ama önemli olan bir diğer şey dayanıklılığıdır. Ben otoyolda 200-210 arası hız ile, hemde lpg de, dakikalarca ve km lerce giderken bazıları ucundan azcık gidip geri çekiliyolardı o devirde her marka bu dayanıklılığı gösteremezdi de zaten. Hele bir de gelmiş citroen falan diyenler var, yok reno, pejo artık dapılabilirsiniz biz bunları seçenek olarak görmeyiz bile sadece defolarını anlatmak için dener geçeriz...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Eyvallah hocam hoşgeldin sahi yeni forumun tanıtımını bu konuda yapabiliriz henüz açılım aşamasında olsa da ben ilk paylasimi yaptim bile orada. Bu vesile ile tanıdıklara, dostlara anons yapmakta bir sakınca yok bence.

http://forum.otobilgini.net/index.php

Andrea Citroen'den bahsediyorsan onun eski araci Golf yeni araci C4 onu otomobil forumlarda kandirmislar onlari satip Civic alacaktir bence zamanla fark edecektir gelsin Citroen bolumunde yazsin bence sorun yok en azindan saygılı bir arkadas sadece kafası karisik.

• quote:

Orijinalden alıntı: Wolfen1976

Eyvallah hocam hoşgeldin sahi yeni forumun tanıtımını bu konuda yapabiliriz henüz açılım aşamasında olsa da ben ilk paylasimi yaptim bile orada. Bu vesile ile tanıdıklara, dostlara anons yapmakta bir sakınca yok bence.

Andrea Citroen'den bahsediyorsan onun eski araci Golf yeni araci C4 onu otomobil forumlarda kandirmislar onlari satip Civic alacaktir bence zamanla fark edecektir gelsin Citroen bolumunde yazsin bence sorun yok en azindan saygılı bir arkadas sadece kafası karisik.

Hayırlı olsun yeni forumunuz hocam.

Andre citroen nickli arkadaşa ne oldu? Vw mi aldı yoksa? Orasını anlayamadım.

• aknasmub kullanıcısına yanıt
    Tşkler Onur Hocam sizide bekleriz forum herkese acik olacak ve ceza buradaki gibi olmayacak malum rahat bir ortam olacak.

Valla en son ikinci el hasarlı golf bakıyordu kendisi ben zinhar alınmaz dedim.
  • quote:

Tşkler Onur Hocam sizide bekleriz forum herkese acik olacak ve ceza buradaki gibi olmayacak malum rahat bir ortam olacak.

Tabi hocam mutlaka gelirim.

Hasarlı golf alıp da ne yapacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: aknasmub

quote:

Yani bence de öyle soralım kendisine ;

Hasarlı Golf alıp ne yapacan dertsiz başına dert mi açacan ?

• Orijinalden alıntı: Wolfen1976

Eyvallah hocam hoşgeldin sahi yeni forumun tanıtımını bu konuda yapabiliriz henüz açılım aşamasında olsa da ben ilk paylasimi yaptim bile orada. Bu vesile ile tanıdıklara, dostlara anons yapmakta bir sakınca yok bence.

Evet duymayan kalmasın 5 kişi sınırlaması var o nedenle alıntı yapmak süreti ile bunlar dhf un en kritik noktalarına maalesef yerlesmisler.

• quote:

Benim planim mevcut aracin vizesinden önce gelseydi hemen almaktı ama şimdi sonraki vize Haziran 2018 yani o zamana kadar bekleyebilirim bence o zamana kadar her iki modelde bayilerde olur hemde satın alanlarin yorumlarini da takip etme şansım olur aslında benim icin vakit var cunku arabadan önce evi de degistirmemiz lazım mevcut site otoparkında çizildi benim arac hep yaramaz cocuklar var şimdi yeni civic alip aynı yere koyarsam 1 haftada yine haşat olabilir.
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-61960E1CE -- 4 Mayıs 2021; 10:40:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eskemre

Son 1 aydır ülkedeki mevcut durum ve kamu personeli izin iptali sebebi ile 6-7 bin km yol yaptım, farklı araçlar kullanmam gerekti, zaman buldum yeni çıkan araçların (corolla, tiguan, megan, talisman, hrv vb.) hepsini inceleyip edebildiklerimi test ettim ve bir kere daha gördüm ki; Aracımı değiştirsem bmw ve mercedes alamazsam yeniden civic alırım. Burdaki trollerin zoruna gidecektir kesin, artık isterlerse beni sınırsız da banlayabilirler zaten yeni forumumuz kurulmak üzere... Asla vw almayacağıma bir kere daha ikna oldum,tiguan için alarma ekstra 1.000 tl veriyorsunuz araçta alarm bile yok. Crv varken asla seçenek bile değil. En çok şaşırdığım megane oldu elektrikli koltuk bulunuyor donanımında ama ön konsol hele o ekran tam bir fiyasko. Ayrıca aracı 110 bine gelmiş, lpg ile kullanan biri olarak otoyolda honda nın yol tutuş ve verdiği güvenin ne kadar farklı olduğunu kullandığım diğer markalardan sonra daha iyi anladım. Bence burdaki trollere laf anlatma derdine girmenize gerek yok ben civic in o minik direksiyonunun bile farkını çok iyi hissettim kullanmayan bilemez. Leğen plastiğim de 110 bin km dir sağasağlam, motor sesini de 320 kpbs müzik ile bastırdım Ayrıca eleştirdiğim ve çağ dışı desiğim atmosferik motor için de özür diliyorum yeni kasayı aynı motor ile alacak olanlarla dalga geçiyordum, inanın yolda yeni motorlu turbo araçların halini görünce hala alırım diyenlere hak verdim. Şimdi bu aracın eksik tüm yönleri giderilmiş turbosu gelecek, yeni kasayı eleştiren troller otoparklarda aracı görünce yanına gidecek, dikizde selektörü görünce ne olduğunu merak edecekler. Bir motorun gücü torku önemlidir ama önemli olan bir diğer şey dayanıklılığıdır. Ben otoyolda 200-210 arası hız ile, hemde lpg de, dakikalarca ve km lerce giderken bazıları ucundan azcık gidip geri çekiliyolardı o devirde her marka bu dayanıklılığı gösteremezdi de zaten. Hele bir de gelmiş citroen falan diyenler var, yok reno, pejo artık dapılabilirsiniz biz bunları seçenek olarak görmeyiz bile sadece defolarını anlatmak için dener geçeriz...
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-61960E1CE -- 4 Mayıs 2021; 10:40:35 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: aknasmub

quote:

Yani bence de öyle soralım kendisine ;

Hasarlı Golf alıp ne yapacan dertsiz başına dert mi açacan ?

Alıntıları Göster
    hjk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-61960E1CE -- 4 Mayıs 2021; 10:40:59 >

• sdf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-61960E1CE -- 4 Mayıs 2021; 10:41:13 >
  • Keşke evli olsaydım ben de bekarım sedan araci benim valide ve peder istiyor benden ziyade ben hb seviyorum aslinda.
  • Daha geçen hafta iş çıkışı tiguan gördüm ama hiç etkilenmedim neden dersen bildigin golfün yerden yüksegi hiç bir fark yok model adi degismis sadece ama CR-V öyle mi her modelde degisiyor arac suan mevcut CR-V Dizel modeli peynir ekmek gibi satiliyor özellikleri daha fazla bu arada fiyat olarakta iyi ben en son Marmara plazaya gittigimde en cok o aracin basi kalabalıktı.
  • Wolfen1976 kullanıcısına yanıt
    ç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-61960E1CE -- 4 Mayıs 2021; 10:41:27 >
  • O paraşüt harbiden uçağı yere indirebilir mi ilk kez görüyorum böyle birsey ilginçmiş.
  • quote:

Daha geçen hafta iş çıkışı tiguan gördüm ama hiç etkilenmedim neden dersen bildigin golfün yerden yüksegi hiç bir fark yok model adi degismis sadece ama CR-V öyle mi her modelde degisiyor arac suan mevcut CR-V Dizel modeli peynir ekmek gibi satiliyor özellikleri daha fazla bu arada fiyat olarakta iyi ben en son Marmara plazaya gittigimde en cok o aracin basi kalabalıktı.
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-61960E1CE -- 4 Mayıs 2021; 10:41:46 >
  • Wolfen1976 kullanıcısına yanıt
    Bir doktor arkadaşım toyota sını satıp almıştı tiguan...bize geldi kumsala gittik çıkarken %60 eğimli yokuş vardı araç benzinli çıkamadı yokuşu bizi aşağı indirdi o gaza basarken biz aracı ittiriyoruz tam o sırada içinde 8 kişi olan lpg li tofaş yanımızdan yokuşu zorlanmadan çıktı gitti...sat hemen dedim zaten gezemediğini aşırı tüketimi olduğundan yakınıp duruyordu...2 ay sonra elden çıkardı...

ben Nissan X-Trail 1.6 lle bile crv yi kıyaslamazken arkadaş tiguan diyor

nissan 1.6 131 hp- hızlanma 11,4 sn- 4.000 rpm 320 Nm tork 5.8-4.7-5.1 ortalama yakıt 145 BİN TL(Fransızın motorunu japona yamayınca xtrail oluyor işte. Şanzumanı da dağıtıyor :)

tiguan 2.0 150 hp hızlanma 9,3 sn 4.000 rpm 340 Nm tork 6.8-5.1-5.7 186 BİN TL

CRV 1.6 160 HP HIZLANMA 10,4 sn 4.000 rpm 350 Nm 6-4.9-5.3 ...9 İLERİ OTOMATİK ZF 9
    160 BİN TL

• siderya kullanıcısına yanıt
    Ben şahsen seçim yapsam X-Trail ve CR-V arasinda kalırdim söyle ki X-Trail içi güzel ve çevre görüş sistemi var harika bir özellik. CR-V nin de ici cok güzel ama cevre gorus sistemi yok. Ama tabiki ZF sanziman olmasi ve fiyat avantaji acisindan CR-V yine öne geciyor Tiguan denen araca değil 186 k / 120 k bile vermem bence hiç güzel değil.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.