Şimdi Ara

Brandon Sanderson okumaya hangi kitapla başlamalı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Fantastik okumaya yeni başladım sayılır. Yazarın ilk hangi kitabını okumamı önerirsiniz?

Çoğu yerde Tolkien'in varisi deniyor yazar hakkında sizce bu övgüleri hak ediyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karande -- 24 Aralık 2017; 2:3:23 >

• E-kitap olarak bulunan bütün kitaplarını okudum.Ben Robert Jordan'ın Zaman Çarkı serisini devam ettirdiği ilk cildinde biraz alışamamıştım sonra o his de geçti.Steelheart (3 kitap) ve Ritmatist (1 kitap) daha genç kesime hitap ederken diğer serilerinde özellikle Fırtınaışığı Arşivi diğer bahsettiğim serilerine göre daha geniş bir evrende geçiyor.Sissoylu serisi de bu iki serinin arasında bir yerde bana göre.Okuduğum kitaplarının hepsini çok beğenerek okudum sürükleyici ve heyecanlıydı.Tolkien,Jordan,Martin,Gaiman,Rothfuss,Lynch,Brown,Salvatore,Ryan,Weis-Hickman.... gibi daha adını ilk anda hatırlayamadığım nice büyük yazar bir diğerinin varisi değil de tamamlayıcısı bence.Ben o nedenle böyle bakmıyorum.Adını duyuyor ve bulduğumda okuyorum.İyi okumalar.
  • Sissoylu serisiyle başlayabilirsin. Güzel bir seri 4 kitabı yayınlandı şuan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.