Şimdi Ara

Branş denemesi paketlerinin zor denemeleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sizce gereksiz mi bunlar, siz nasıl yaklaşıyorsunuz? Biraz fazla kasıntı ve sınav dışı olabiliyor, geliştirir kafasıyla çözüyor musunuz nete falan takılmayıp?

*Şu sıralar çoğu kişi TYT Mat denemeleri çözdüğü için onun üstünden örnek vermiş olayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi someoneofgod -- 26 Aralık 2020; 17:55:2 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• zor deneme=gereksiz deneme tyt mat en basit alan, hızlı olan tokatlar zor deneme doyum noktasında çözülür bu da ortayı 40-50 dakikada 35+ yapmak bence

• Yayınların 10lu denemelerinin son 3ü vb genelde zor derecesinde geçiyor hocam, siz atlıyor musunuz o denemeleri, ortalar bitince başka denemeye mi geçmek lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: someoneofgod

Yayınların 10lu denemelerinin son 3ü vb genelde zor derecesinde geçiyor hocam, siz atlıyor musunuz o denemeleri, ortalar bitince başka denemeye mi geçmek lazım

ben seviyeli 345 dışı çözmedim onları da kaybettim 6 tane çözmüştüm şuan çözmezdim eğer zorsa ama benim zordan kastım boş zorluk kaliteli zorluk değil

• Açıkçası tyt mat alanında deneysel gitmenizi tavsiye ederim, ne çözseniz yararınıza sonuçta. Sınavda ne çıkcağı belli olmuyor çok kasınti çıkmıyacağını neye dayanarak söylüyorsunuz? En basit örnek 2018 lgs sınavı, demeyin yks de öyle olmaz diye, önceki yıla gore kat be kat zor sordular yksde öyle olmayacaği ne malum? Yani kısacası hepsini çözün denemelerin, zor kolay ayrımı yapmadan, unutmayın sizi geliştiren çerez gibi çözdügünüz denemeler değil, sizi kan ter içinde bırakan, zaman sıkıntısı yaşatan denemelerdir.

• Hocam haklısınız da sonuçta 40 soru da kasıntı gelecek değil? Bunun oranı var diye biliyorum, temel orta ve zor soruları belli bir yüzdeye göre hazırlanıyor sınavlar için, tabii ki geliştirir ama gereksiz kıvamındaysa bence çözülmemeli, ilk zor deneme çözülüp ölçülmeli soru kalitesine göre

• tyt için düşünce tarzını biraz daha genişletecek tarzda zorsa çözülür ama işlemi yapmak zorsa çözülmez bence hocam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En iyi denemeler TYT/AYT
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • someoneofgod kullanıcısına yanıt

Çözeceğin max 60 dk, ama sen bilirsin

• Parafinkileri cozmedim belki deneme olarak değil ama soru görmek için çözülebilir

• kanka tek derece öğrencileri girmiyor bu sınava tyt mat ortalaması 6 falandı herhalde sınav zor gelirse tyt mat ortalaması 3 gelirse tepki çekerler meb başarısız lafından korktuğu için belli bir standartı tutturmak zorunda

• Bizim sınav 135 dk olacak kodlamasıyla ilk son dkların verimsizliği vs dedim mi oldu sana soru başı 1 dk. 2020de girecek olsak zor denemeler işe yarayabilirdi ama adı üstünde temel yeterlilik.

• Yayın söyle
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.