Şimdi Ara

Braun 790cc Tıraş Makinesi İnceleme (Resimli) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
742
Cevap
39
Favori
89.579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar temizleme ünitesini nasıl temizleyeceğiz ? geçen gün bol su ile yıkayıp temizledim neyseki bir sey olmadı ama olabilirdi.bu arada benim makineyi alalım 2 yıl oldu makine bir uyarı vermedi ama eleği değiştirmeme gerek var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hk@n

arkadaşlar temizleme ünitesini nasıl temizleyeceğiz ? geçen gün bol su ile yıkayıp temizledim neyseki bir sey olmadı ama olabilirdi.bu arada benim makineyi alalım 2 yıl oldu makine bir uyarı vermedi ama eleği değiştirmeme gerek var mı ?

Uyarıyı birşey olmasa bile veriyor, sanırım süre ayarlanmış. Sıkıntı olmaz uyarıyı versede vermesede. Ayrıca temizleme haznesini de temizlemene gerek yok çok istiyorsan yukarı doğru kalkıkken nemli bezle temizleyebilirsin.
  • @yidar arkadaşımız ÖM'den sormuş ama burada cevaplamak herkesin okuması açısından iyi olur

Soru: Merhaba dün makinemi şarja bağladım bağlarken temizleme jelli kutuyu takmadım bu şekilde şarj oldu sorun olurmu.Makineyi kullandım çok güzel alıyor.Birde jeli alta takınca ünitenin bitene kadar öylemi kalacak yoksa temizlik yapmadığımız zamanlarda çıkarıp ağzını kapatacağızmı tekrar verdiğim rahatsızlık için kusura bakmayın

Cevaplar:

1) Temizleme solüsyonu olmadan şarj etmek amacıyla tabii ki kullanabilirsiniz.
    2) Aynenö öyle, temizleme solüsyonunu sadece temizlik yapacağınız zamanlarda takın, diğer zamanlarda
    ağzını kapakla kapatııp bekletin, böylece alkol uçmuyor, daha uzun zaman kullanma şansınız oluyor.
  • teşekkür ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haznenin temizligini yaptım fskat icime sinmedi... hizli al'dan aldim 27 tl.. Ücretsiz kargo.. paketinde 2 kartuş var... 1 sene gider rahat rahat. ..
     Braun 790cc Tıraş Makinesi İnceleme (Resimli) Braun 790cc Tıraş Makinesi İnceleme (Resimli)

• Ben temizleme ünitesine koymadan önce bıçak başlığını çıkartıp sıcak suda yıkıyorum. Sonra temizleme ünitesine takıyorum. Solüsyonu da her kullanımdan sonra üniteden çıkartıp kapağını kapatıyorum. Hazirandan beri hafta da 1 kez uyguluyorum bunu ve sıvı hala tertemiz ve hala ağzına kadar dolu. Böylece hijyen ve yağlama sağlıyorum cihaza. Tavsiye ederim.

• merhaba benim de sakallarım çok serttir .şu anda fusion proglide kullanıyorum jilet olarak ama makineye

geçmek istiyorum ..acaba cok sert sakallara da etkili olabilir mi önerebilirmisiniz ? yoksa jilete devam mı
  • Benimde sakallarım sert ve sık ama makineden genel olarak memnunum...

Yalnız ben makineyi alalı 1,5 yıl oldu ve elek bıçak değişimi uyarı ışığı yandı... Makinenin performansı ilk aldığım günkü gibi değil. Sert sakallar daha yıpratıcı oluyordur makine üzerinde diye düşünüyorum...

Bu arada traş makinesi hassas bir olay... Kişiden kişiye çok değişiyor... Deneme imkanı da yok maalesef...

Benim sakallarımda sert ve memnunum ama bu senin de memnun kalacağın anlamına gelmiyor unutma ki...

Umarım doğru bir tercih yapabilirsin...
  • eozen81 kullanıcısına yanıt
    Hocam bu makinayı öneriyor musunuz hala?
  • Ben hâlen kullanıyorum, elimde başka makina olmadığından bir kıyaslama yapamam
    son çıkan cihazlarla arasında ama önerir misiniz sorunuza evet diyebilirim rahat bir şekilde.
    Siparisi verdim hocam. İlk defa tras makinasi kullanacagim acikcasi biraz cekiniyorum.

• Çekinecek bir durum yok, yalnız yeni tıraş makinası kullanacağınız için yüzünüzün tıraş makinasına
    alışma süreci olacak 2 hafta kadar, bu normaldir yani. Hayırlı olsun.
    Teşekkürederim. Biraz sabretcez o zaman.
  • şarja taktım pil göstergesi yeşil yanıp sönüyor ne anlama geliyor doldu demek mi ? daha yeni taktım 2 dk olmadı
  • Hocam bu hazırladığın temizleme solusyonundan memnun musun? Makinaya bir zararı ve ya temizlememe gibi bir durumu oldu mu?
  • bıçak değişimi uyarı ışığı bende de yandı :) sakallar fazla gür olmadığından bıçaklar hala keskin
  • Slayer_ kullanıcısına yanıt
    Ne kadar süredir kullanıyorsun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: igneli

Ne kadar süredir kullanıyorsun?

1 yıl oldu sanırım, teknik servis bu bıcaklar 5yıl idare eder seni demişti çok gür değil sakallarım
  • Slayer_ kullanıcısına yanıt
    Benimde ne sert ne de zayıf. İki kez kullandım makinayı daha. Genel olarak memnunum ama jilete alıştığım için biraz hızlı gezdiriyorum suratımda sanırım ara sıra almamazlık ediyor.

Birde dönen kılları kesmiyor sanırım. Ben mi yanlış gördüm yoksa sizde de öyle oldu mu?
  • 1 sene oldu makinemden çok memnunum kesinlikle tavsiye ediyorum. yalnız bu elek değiştirme vakti geldi gibi normalde zaten 1 ile 1.5 sene arasında değişim yapılması gerekiyor diye biliyorum acaba yeni elek almak istesem nerden temin edebilirim bilgisi olan var mı?
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.