Şimdi Ara

Braun 790cc Tıraş Makinesi İnceleme (Resimli) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
742
Cevap
39
Favori
89.573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar makinemi dün teslim aldım sağsalim ....

Kitapçığından okuyarak hemen şarza taktım; akşam Beşiktaş maçı devre arasında kalktım ilk traşımı oldum :)

Acemilikten bazı yerlerimde hafif bırakmışım. Jiletle ilk traş olmaya başladığım zamanlardaki gibi yani ...

Sonra maç bitince oraları da aldım. Makineye el alışınca bunun ortadan kalkacağına eminim. Çene altı, boyun kısımında bazı yerleri zor aldırdım; fakat tutma açılarına alışınca sıkıntı olmayacağını düşünüyorum.

Gillette mach3 kullanıyordum;

sonuç; makine daha iyi :)

Islanmak yok, kurumak yok, yüz gerilmesi yok, balsam yok .... daha yakın traş var .... ohhh ne ala....

Makine ve kutu fotolarını çektim. En kısa zamanda paylaşacağım ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: drrossi

Arkadaşlar makinemi dün teslim aldım sağsalim ....

Kitapçığından okuyarak hemen şarza taktım; akşam Beşiktaş maçı devre arasında kalktım ilk traşımı oldum :)

Acemilikten bazı yerlerimde hafif bırakmışım. Jiletle ilk traş olmaya başladığım zamanlardaki gibi yani ...

Sonra maç bitince oraları da aldım. Makineye el alışınca bunun ortadan kalkacağına eminim. Çene altı, boyun kısımında bazı yerleri zor aldırdım; fakat tutma açılarına alışınca sıkıntı olmayacağını düşünüyorum.

Gillette mach3 kullanıyordum;

sonuç; makine daha iyi :)

Islanmak yok, kurumak yok, yüz gerilmesi yok, balsam yok .... daha yakın traş var .... ohhh ne ala....

Makine ve kutu fotolarını çektim. En kısa zamanda paylaşacağım ...

Merhaba ürünü aşağıdaki linkten mi aldınız? Ürün tamamen siyah 790 cc-4'mü çıktı, sizden gelen cevaba göre sipariş vereceğim. Teşekkürler.
    http://www.deveyuku.com/urun/braun-series-7-790-tiras-makinesi_52760.aspx?CatId=3838

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ürünün şarj ve temizlik ünitesi simli siyah. Kendisi ise gri tonu; arka tarafı siyah. Akşama fırsat bulursam fotoları ekleyeceğim.

Ama ürün 790cc-4

Orjinal kutusunda gelmekte.
  • @drossi,

Hayırlı olsun da, ilk mesajdaki incelememdeki makineyse sizinki (ki öyle diye düişünüyorum)
    orada sürüsüyle resim paylaşmıştım, boş yere tekrar yüklemenize gerek yok
  • @drrossi teşekkürler dostum bilgi için.

@eozen81 sizin ürününüz acaba cc-4 olan model mi, hiç buna dair bir ibare gördünüz mü? Almışken en son versiyonu almak istiyorum.
  • Evet, bendeki model CC-4 resimlerde kutu ve kitapçığında açıkça yazıyor.

Braun 790cc Tıraş Makinesi İnceleme (Resimli)
  • @starzL önemli değil.

@eozen81 biliyorum; bakmadım mı sanıyorsunuz :)

Ben de öyle kendimce makineyi kutusunu vs çektim burada paylaşmak için :)

hevesimi kırmayın şimdi :)
  • ilahi @drrossi ya Tama çek çek hepsini koy buraya, bu heyecanı braun görse seni işe alır
  • @drrossi deveyükü ile ürün hakkında görüştüm maalesef kendileri sadece aşağıdaki linkte resmi bulunan modelin ellerinde bulunduğunu söylüyor yani cc-4 olmayan model, dolayısıyla baya şanslısın.
    http://www.deveyuku.com/urun/braun-series-7-790-tiras-makinesi_52760.aspx?CatId=3838

@eozen81 siz ürünü nerden satınalmıştın? Hala aramaya devam ediyorum uygun fiyattan cc-4 model makine.
  • quote:

Orijinalden alıntı: StarzL

@drrossi deveyükü ile ürün hakkında görüştüm maalesef kendileri sadece aşağıdaki linkte resmi bulunan modelin ellerinde bulunduğunu söylüyor yani cc-4 olmayan model, dolayısıyla baya şanslısın.

@eozen81 siz ürünü nerden satınalmıştın? Hala aramaya devam ediyorum uygun fiyattan cc-4 model makine.

aldın mı hocam? bende alacam ama deveyükünde dediğin gibi 790 cc-4 yok
    http://www.deveyuku.com/urun/braun-760-cc4-siyah-pulsonic-tiras-makinesi_90186.aspx?CatID=3838 buda 760cc4 aynı değil sanırım

• quote:

Orijinalden alıntı: adanus87

quote:

Orijinalden alıntı: StarzL

@drrossi deveyükü ile ürün hakkında görüştüm maalesef kendileri sadece aşağıdaki linkte resmi bulunan modelin ellerinde bulunduğunu söylüyor yani cc-4 olmayan model, dolayısıyla baya şanslısın.

aldın mı hocam? bende alacam ama deveyükünde dediğin gibi 790 cc-4 yok
    http://www.deveyuku.com/urun/braun-760-cc4-siyah-pulsonic-tiras-makinesi_90186.aspx?CatID=3838 buda 760cc4 aynı değil sanırım

Evet maalesef dediğiniz gibi 760cc aradığımız model değil, hala alabilmiş değilim makineyi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ikonx

Traş makineleri içinde en iyi makineyi almak istiyorum

En iyisi bumu ?
    yada bundan iyisi varmı acaba tavsienizi bekliyorum ...

merhaba bu döner başlıklı makinalar sakalı jilet gibi alıyormu memnniyet dereceniz nedir
  • Bu makineyi geçen hafta sonunda aldım ve üç kez kullandım şu ana kadar.

Bundan önce 10 yıldır Braun 6515 kullanıyordum. Yeni makinem eskisine göre resmen uzay mekiği gibi geldi bana :)

Çok daha sessiz, daha hızlı, daha güzel traş ediyor. Tabi bu söylediklerimde makinenin sıfır km olan jiletinin de hakkını vermeliyim.

Temizleme ünitesi hakkında "gereksiz mi acaba" diye endişelerim vardı, boşa endişelenmişim. Bu kullanım sıklığımda en geç iki ayda bir temizleme sıvısı almam gerekecek ama her traşı sıfır km makine ile yapıyor olmanın hazzına değer düşüncesindeyim.

Üstelik ünite pili de dolduruyor makineyi temizlerken.

Daha önce traş makinesi kullanmayanlar da dahil olmak üzere bu makineyi düşünen herkese -475 tl vermeye imkanı varsa, veya daha ucuza da bulabilirsiniz. ben arkadaşın tükanından aldım.- hararetle öneririm bu makineyi.

• Sayfanın başında dezenfeksiyon ve temizleme sıvısı tarifi vardı :)

Hayırlı olsun makineniz ....

Ben de çok rahat kullanıyorum .... Yüzümdeki sakallara denge geldi ... Hepsi eşit uzamaya başladı ...
  • Merhabalar,

70S yedek bıçakları Türkiyede nerden alabiliriz? (Servis haricinde, ya da servis te olur fahiş fiyat çekmiyorlarsa).
  • Arkadaşlar temizlik sıvısını limon kolanyası + limon yağı ile yapsak olmaz mı? limon kolanyası her yerde bulunuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Slayer_

Arkadaşlar temizlik sıvısını limon kolanyası + limon yağı ile yapsak olmaz mı? limon kolanyası her yerde bulunuyor

Hayır o şekilde denemeyin. En azından kimse denemedi yani ilk siz olursunuz, makinaya zarar
    verir mi anlarız biz de

quote:

Orijinalden alıntı: omkkio

Merhabalar,

70S yedek bıçakları Türkiyede nerden alabiliriz? (Servis haricinde, ya da servis te olur fahiş fiyat çekmiyorlarsa).

Servis dışında bir yerden temin edebileceğinizi sanmıyorum. Ebay rocks

• quote:

Orijinalden alıntı: ercinsahin

Bu makineyi geçen hafta sonunda aldım ve üç kez kullandım şu ana kadar.

Bundan önce 10 yıldır Braun 6515 kullanıyordum. Yeni makinem eskisine göre resmen uzay mekiği gibi geldi bana :)

Çok daha sessiz, daha hızlı, daha güzel traş ediyor. Tabi bu söylediklerimde makinenin sıfır km olan jiletinin de hakkını vermeliyim.

Temizleme ünitesi hakkında "gereksiz mi acaba" diye endişelerim vardı, boşa endişelenmişim. Bu kullanım sıklığımda en geç iki ayda bir temizleme sıvısı almam gerekecek ama her traşı sıfır km makine ile yapıyor olmanın hazzına değer düşüncesindeyim.

Üstelik ünite pili de dolduruyor makineyi temizlerken.

Daha önce traş makinesi kullanmayanlar da dahil olmak üzere bu makineyi düşünen herkese -475 tl vermeye imkanı varsa, veya daha ucuza da bulabilirsiniz. ben arkadaşın tükanından aldım.- hararetle öneririm bu makineyi.

Merhaba, arkadaşınızın dükkanından aldığınız makine acaba 790 cc-4 olan model mi? Ayıptır sorması ne kadara aldınız? İsterseniz PM'de atabilirsiniz.

• merhaba. makineyı tercih etmem de bu konu çok yararlı oldu. öncelikle inceleme ve diğer yorumlar için teşekkür ederim.

ben makineyı hepsiburadadan aldım.

http://www.hepsiburada.com/liste/braun-series-7-790-cc-pulsonic-tiras-makinesi-/productDetails.aspx?productId=sgbraun790&categoryId=26012156

790cc-4 tür. Satın almadan önce müşteri hizmetleri ile görüştüm. ve nitekim gelen makinada cc4. şüpheniz olmasın.

420 tl liste fiyatından 50 tl daha önceki alışverişlerimden kazandığım çeki kullanarak 370 tl ye aldım. fakat %20 parafpuan, %5 parafgünüm, avantajix, çek vs. vs. derken 240-250 tl arasına maloldu. üstüne 4 ay da erteleyip 12 ye böldü 370 tl´yi

alacak arkadaşların banka kampanyalarını takip etmelerini tavsiye ederim yalnız şuan 450 tl fiyat var, ben almadan 1 hafta önce 480 tl id. hepsiburada fiyatlarıyla oynamayı çok sever, bir ürün almadan mutlaka takip edin.

ctesi akşam sipariş verdim, perşembe elimde oldu süre konusunda bilgidir.

makineyı henüz kullanmadım. ilk defa makine kullanacağım. alışma konusunda şüphelerim oldukça fazla.

kullandıktan sonra bu makineyi düşünen arkadaşlar için mutlaka yorum yapacağım.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.