Şimdi Ara

Braun cruzer3 şarj ışığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
3.856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2gün önce braun cruzer3 2874 red aldım. ilk şarjını 4saat yapın diyor bende taktım şarja ama ışık yanıp sönmeye başladı ilk dakikalardan.kılavuzunda şarj olduğunda ışık yanıp söner yazıyor. pilinde doluluk olduğundandır diye düşündüm ama yinede 4 5 saat durdurdum şarjda. pili bugün bitti ve tekrar şarja taktığımda ışık yine yanıp sönmeye başladı .ışık biraz yanıyor 5-10dk yanmıyor. ilk defa braun kullandığım için bunun usülünü tam bilmiyorum pili felan sorunlu olabilirmi yoksa normalmi.normalse bu pilin dolduğunu nasıl anlayacam?

--
    aslında albüm olarak açmak biraz mantıksız oldu bunu yanlış seçim için özür diliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheBattlePriest -- 29 Ağustos 2011; 3:06:16 >

• Bende Cruzer3 z50 aldım, anlattığının aynısı bende de mevcut. Daha yeni talktım şarja 1 dakika falan sonra şarj ışığı söndü. Şu an hala şarjda tutuyorum. Ama kılavuzdan anladığım kadarıyla, şarj takılıyken eğer pil boşsa ışığın devamlı yanması, veya pil dolduysa yanıp yanıp sönmesi gerekiyor. Hiç yanmadığı bir durum, şarja takılıyken söz konusu olmaması lazım :S
  • Bu sorun bende de var çözümü nedir?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.