Şimdi Ara

Braun Series 9 Pro Başlık Aşınma Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar. Nisan ayında Japonya'da bir mağazadan Braun Series 9 Pro+ tıraş makinesi satın aldım. Toplasanız 6-7 defa kullandım, onun dışında hep çekmecede koruma kılıfında duruyordu. Geçen gün kullanmak için elime aldım, feci şekilde canımı yaktığını fark ettim.

Braun Series 9 Pro Başlık Aşınma Sorunu

Sonra bakınca görselde gözüktüğü gibi başilığın bazı yerlerinin aşındığını, oraların da teni acıttığını fark ettim. Bu kadar az kullanmayla böyle olması normal mi? Yeni başlıklar gördüğüm kadarıyla 2500 TL'den başlıyor. Yeni başlık da alsam bu kadar kısa sürede bu hale gelir mi yoksa bu anormal bir durum mu?

• Benim ki de aynı yerden aşınmıştı ama o kadar kısa süre içerisinde değil. O kadar az kullanmaya normal değil tabii ki. Braun'un başlık fiyatları çok saçma, uçmuşlar resmen. Ben çareyi daha ucuz, işimi görecek ürünlerde buldum. Onun başlığına 2500-3000 TL vermedim, Philips OneBlade aldım ve gayette memnunum. Sıfır yapmıyor ama inanın Braun ile benzer işi görüyor. Sakallarınız çok sert ve sık değilse değerlendirebilirsiniz. Amazon Türkiye'de mevcut.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Braun series 7 mi series 9 mu?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.