Şimdi Ara

Brava ayaklık ışıklandırması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Arkadaşlar bundan önce tipo arabam vardı ona yapmıştım led ışıklandırma şimdi brava mada yapmak istiyorum kapılar açılınca yanacak kapılarla sönecek ayak aydınlatması.
    tipo da arka koltuğun altında iç ışıklandırmaların yönetildiği kutu vardı ondan almıştım elektriği ama brava da böyle bi kutu yok.elektriği nerden almam gerekiyor yapan deneyen ilgilenen arkadaşlardan yardım bekliyorum...

• Bildiğim kadar yardımcı olayım ben alarmı bağlarken kapılar açıldı uyarı kablosunu bağlamam gerekiyordu.şöför koltuğunun kapı altı yer döşemesini söktüğünüzde kablo gurubu gidiyor oradan onların içinde gerekli tavan lambasını yakan kablo var ölçerek bulabilirsiniz o kablo işinizi görür birde şase bulup bağlayın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemalefe

Bildiğim kadar yardımcı olayım ben alarmı bağlarken kapılar açıldı uyarı kablosunu bağlamam gerekiyordu.şöför koltuğunun kapı altı yer döşemesini söktüğünüzde kablo gurubu gidiyor oradan onların içinde gerekli tavan lambasını yakan kablo var ölçerek bulabilirsiniz o kablo işinizi görür birde şase bulup bağlayın.

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: jizzy quatily

quote:

Orijinalden alıntı: kemalefe

Bildiğim kadar yardımcı olayım ben alarmı bağlarken kapılar açıldı uyarı kablosunu bağlamam gerekiyordu.şöför koltuğunun kapı altı yer döşemesini söktüğünüzde kablo gurubu gidiyor oradan onların içinde gerekli tavan lambasını yakan kablo var ölçerek bulabilirsiniz o kablo işinizi görür birde şase bulup bağlayın.

+1

teşekkürler hocam işte sorun o kabloyu bulmakta.peki tavan lambasından alsak sadece olmazmı acaba
  • Sana oradan kolay geliyorsa olur neden olmasın 😊
    Bilgi amaçlı yazıyorum oto elektrikçilerde bulabileceğiniz ucuz ve basit bir alet var ben 5 Tl ye almıştım zamanında. Ucu sivri şiş gibi içinde 12 volt lamba bulunan arkasından soketli kablosu vardır.Şöyle kullanılır arkadaşın dediği gibi bir sürü kablonun içinden o tavan lambasını nasıl bulayım 😞 haklı arkadaş. Aletin arkasındaki kabloyu aracın eksi olan şasesine boyasız olan bir yere tutturun sonra sivri ucu kablolara batırarak içindeki iletken kısıma ulaşırız lamba yanıyorsa orada 12 volt var demektir. Yani kabloları kesmmeden soymadan kontrol etmiş oluruz. Kapıyı aç kabloları konntrol et lammba yananı bul kapıyı kapat aç kabloyu doğrula emin ol.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • en kısa zamanda temin edip yapıcam hocam fotoları nasipse yapınca paylaşırım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.