Şimdi Ara

...:::: BRAVA & BRAVO & MAREA ::::... (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (4 Mobil) - 1 Masaüstü4 Mobil
5 sn
24.112
Cevap
50
Favori
1.648.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR MERHABA ACİL YARDIMINIZA İHTİYACIM VAR!!!! 2000 MODEL BRAVA SX (KLİMALI-LPG'Lİ) 8500 YTL'YE NAKİT SATILIYOR.BENDE ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM.TAVSİYE BEKLİYORUM SAYGILAR :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: hakan sg

ARKADAŞLAR MERHABA ACİL YARDIMINIZA İHTİYACIM VAR!!!! 2000 MODEL BRAVA SX (KLİMALI-LPG'Lİ) 8500 YTL'YE NAKİT SATILIYOR.BENDE ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM.TAVSİYE BEKLİYORUM SAYGILAR :)

merhaba arkadasım oncelıkle hosgeldın.

aracın fıyatı ınanılmaz derecede dusuk.kazalı veya temız olmama rıskı yuksek.en azından 2000 model bır brava sx 10,000 ytlden asağı olmaz.sana tavsıyem araca bır expertız raporu çıkart.onemlı bırseyı yoksa hıç kaçırma derim.alırsan sayet yorumlarını burda bızımle paylasırsan memnun olurum.
    hadı Allah ısını rast getırdın.

hasarlı araçlar bile o fıyata satılırken senın alacacağın arabada onemlı bır durum olduğu muhtemel
    işte sana bır ornek

http://www.izmirhasarlioto.com/modules/GesGaleri/index.php?kategorino=1&no=68
  • quote:

ARKADAŞLAR MERHABA ACİL YARDIMINIZA İHTİYACIM VAR!!!! 2000 MODEL BRAVA SX (KLİMALI-LPG'Lİ) 8500 YTL'YE NAKİT SATILIYOR.BENDE ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM.TAVSİYE BEKLİYORUM SAYGILAR :)

fiyatı gerçekten müthiş eğer çok büyük kazası yoksa kaçırma derim ama çok iyi baktır araca
  • Arkadaşlar benim araba durduk yerde hafif çakıllı tümsek yada çukur yerlerden geçerken arka tekerlerden takırtı sesi gelmeye başladı. Bu ses yüksek hızlarda ve kaymak asfaltta kesinlikle yok ama 1,2,3. viteslerde en küçük yol bozukluğunda sanki tekerleri bırakıp gidecekmişim gibi ses geliyordu yani büyük bi ses değilde sanki tıkırtı gibi lop lop gibi bi ses. Neyse bunu üzerine bi ustaya götürdüm aracı sanayide kanala soktu bastırdı vs. dediki amortisörlerde bi sorun yok gayet iyi durumda dedi. Peki sorun ne o zaman dediğimde %90 ihtimal helezonlardaki konfor artırıcı tork bilyaları yada bu bilyaların burçları bozulmuş dedi. (haliyle ben bişi anlamadım?). Açıp bakmak lazım dedi hadi bakalım di,ediğimde olmaz bir günüm üalır bu iş uygun bi zamanda açarız bakarız dedi ve bende haliyle hemen işçilik ne olur diye sorunca allah bilir dedi. Delireceğim bu ustaların bakarız, allah bilir cevaplarına yaaaa. Bana öyle geliyorki cidd ibişi yok arabada ama bu usta benden bir kaç yüz YTL işçilik bir o kadarda malzeme fiyatı tutturup kazıklayacak. Lütfen bu konuda bilgisi olan arkadaşlar bana bir akıl verin nedir bu "tork bilyası" - "burç" !!!!!!!!!!!
  • SELAM ARKADAŞIM İNAN ALACAK SAN FİAATA BULAMAZSIN AMA Bİ BAKTIR ARACA MAREA İLE AYNI BU ARAÇLAR YAHU GELİN BERABER TAKILALIM SİTEMİZDE TÜRKİYE MAREA YAZ GOOLEYE BİLİĞİ SAHİBİ OLURSUNUZ ANINDA BOŞ YOK ER AN CEVAP HAZIR
  • quote:

Orjinalden alıntı: kejnedar

SELAM ARKADAŞIM İNAN ALACAK SAN FİAATA BULAMAZSIN AMA Bİ BAKTIR ARACA MAREA İLE AYNI BU ARAÇLAR YAHU GELİN BERABER TAKILALIM SİTEMİZDE TÜRKİYE MAREA YAZ GOOLEYE BİLİĞİ SAHİBİ OLURSUNUZ ANINDA BOŞ YOK ER AN CEVAP HAZIR

aga zaten marea clupu illaki takip ediyoz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: fiat2001brava

Arkadaşlar benim araba durduk yerde hafif çakıllı tümsek yada çukur yerlerden geçerken arka tekerlerden takırtı sesi gelmeye başladı. Bu ses yüksek hızlarda ve kaymak asfaltta kesinlikle yok ama 1,2,3. viteslerde en küçük yol bozukluğunda sanki tekerleri bırakıp gidecekmişim gibi ses geliyordu yani büyük bi ses değilde sanki tıkırtı gibi lop lop gibi bi ses. Neyse bunu üzerine bi ustaya götürdüm aracı sanayide kanala soktu bastırdı vs. dediki amortisörlerde bi sorun yok gayet iyi durumda dedi. Peki sorun ne o zaman dediğimde %90 ihtimal helezonlardaki konfor artırıcı tork bilyaları yada bu bilyaların burçları bozulmuş dedi. (haliyle ben bişi anlamadım?). Açıp bakmak lazım dedi hadi bakalım di,ediğimde olmaz bir günüm üalır bu iş uygun bi zamanda açarız bakarız dedi ve bende haliyle hemen işçilik ne olur diye sorunca allah bilir dedi. Delireceğim bu ustaların bakarız, allah bilir cevaplarına yaaaa. Bana öyle geliyorki cidd ibişi yok arabada ama bu usta benden bir kaç yüz YTL işçilik bir o kadarda malzeme fiyatı tutturup kazıklayacak. Lütfen bu konuda bilgisi olan arkadaşlar bana bir akıl verin nedir bu "tork bilyası" - "burç" !!!!!!!!!!!

valla daha önce böyle bir sorun yaşamadım ama senin için araştıracam,sende başka ustalarada danış bakalım onlar ne diyecekler
  • quote:

E-EE? Ne oldu? Son durum ne?
  • quote:

Orjinalden alıntı: fiat2001brava

Arkadaşlar benim araba durduk yerde hafif çakıllı tümsek yada çukur yerlerden geçerken arka tekerlerden takırtı sesi gelmeye başladı. Bu ses yüksek hızlarda ve kaymak asfaltta kesinlikle yok ama 1,2,3. viteslerde en küçük yol bozukluğunda sanki tekerleri bırakıp gidecekmişim gibi ses geliyordu yani büyük bi ses değilde sanki tıkırtı gibi lop lop gibi bi ses. Neyse bunu üzerine bi ustaya götürdüm aracı sanayide kanala soktu bastırdı vs. dediki amortisörlerde bi sorun yok gayet iyi durumda dedi. Peki sorun ne o zaman dediğimde %90 ihtimal helezonlardaki konfor artırıcı tork bilyaları yada bu bilyaların burçları bozulmuş dedi. (haliyle ben bişi anlamadım?). Açıp bakmak lazım dedi hadi bakalım di,ediğimde olmaz bir günüm üalır bu iş uygun bi zamanda açarız bakarız dedi ve bende haliyle hemen işçilik ne olur diye sorunca allah bilir dedi. Delireceğim bu ustaların bakarız, allah bilir cevaplarına yaaaa. Bana öyle geliyorki cidd ibişi yok arabada ama bu usta benden bir kaç yüz YTL işçilik bir o kadarda malzeme fiyatı tutturup kazıklayacak. Lütfen bu konuda bilgisi olan arkadaşlar bana bir akıl verin nedir bu "tork bilyası" - "burç" !!!!!!!!!!!

arkadasım bendede aynı sorun vardı sürücü ön tekerlekte ..ustaya götürdüm dediki salıncaklarda bi problem olabilir yada amortisor patlamıs olabilir diye tabi ben hemen baktırtmamıstım aradan 2-3 ay gecti ve bu süre icersinde tekerlek hala ses yaparak aracı kullanmaya devam etmistim... ve daha sonra bu ses kendiliginden kesildi..2-3 gun oncede aracın periyodik bakıma soktum filtre degisimi vs...aynı zamanda bilgisayarlı rot ve kontrol yaptırdım nolur nolmaz diye herhangi bi problem cıkmadı ..dediğin gibi boş bidon sesi gibi bir ses di benmkide küçük engebeli yollarda tıngır tıngır ötüyordu.. uzun yolada çıkmışlığım var ama bi problem cıkarmadı allaha sükür bana . daha sonrada kendiliginden kesildi ses dediğim gibi yani onemli bisey diilmiş
  • bu arada arkadaslar benimde bir sorum olacaktı araclarınızı 5000 de mi 10000 mi periyodik bakım yaptırıyorsunuz
  • valla ben 5000 km tercihim çünkü pek araç kullanmadığım için 5000 km baya bi uzun zaman benim için
  • castrol magnetec koydurup 10.000 de bir götürüyorum.castrol iyi geliyor
  • Selam arkadaşlar bende mayıs 2007 de 2002 model beyaz bi brava aldım.Hala kullanıyorum.Çok menunum.kilometresi düşüktü.13.500 ytl ye aldım.Arabada şuan şehir içinde giderken şöfer kapısından ses geliyor.çok fazla değil ama işte beni rahatsız ediyor. Aldığımda yoktu.Görev yaptığım yer ilçe ve ilçenin yolları asfalt değil parke taşı.sanırım zamanla yoldan ötürü bu ses oluştu kapıda.asfalta çıkınca ses yok.servise götürsem bu sese bi çözüm getirebilirlermi? daha soracaklarım var esasen ama sırayla sorayım.
  •  ...:::: BRAVA & BRAVO & MAREA ::::...

bu bizim brava idi haziranda 13750 ye satıldı

satıldığında 50000 km de idi

fiyatına göre çok güzel bir araçtı
  • arkadaşlar selamlar biliyorum bizim siteyi topikinide takip ediyonuz bu arada biz mareacılar bir etkinlik düzenlicez sizlerde farkındasınız sanırım sizleride bu toplanma işine davet etmek istiyorum inanın gönlüm bu araçları bir birinden ayırmak istemiyo aynı yapıya sahip araçlar ekizler yani her şey gönlünüzce olsun tekerinize taş degmesin
  • Merhaba arkadaşlar,

Benim 2001 Brava ELX aracımda ufak bir problem var nedenini tahmin ediyorum ama emin değilim. Sorun şu;

Aracımı hafta bir kez kullanıyorum genelde, çalıştırdığım zaman günlük yapılan kilometre zaman zaman sıfırlanıyor. Araç benzinli. Km 93.000 de.Aracımın aküsünün durumu çok iyi değil bunu biliyorum fakat çalıştırırken maşallah ikiletmeden çalışıtırıyor. Bu sorunumun sebebi ne olabilir akünün zayıfladığını düşünmem doğru tahmin mi?

Yorumlarınızı bekliyorum.

Teşekkürler...
  • Arkadaşlar arabamın lastiklerini değiştircem.Siz kendi bravalarınızda hangi marka lastik kullanıyorsunuz.Bi de Sava intensa lastiği hakkında bilgi sahibi olan kullanan var mı?nasıl bir lastik olduğuna dair.Benim arabanın üzerinde Michelin lastikleri var.Arabam 38.000 km girecek.hala üzerinde fabrikadan çıkan lastikleri var.o yüzden değiştircem.Vakti geldi de geçiyor gibi...bilgi sahibi olan arkadaşlar varsa ve paylaşırlarsa sevinirim.
  • arkadaslar topıc ölmüs ya
    yerlerde surunuyoruz.hadı ama canlanalım bıraz
  • Arkadaşlar bavama 4 tane briston b 250 lastik taktırdım.lastikler hakkında yorumu olan varmı?iyi kötü gibi.Yakında benim arabanın fotolarını da eklicem.
  • quote:

Orjinalden alıntı: K_Storm

Arkadaşlar arabamın lastiklerini değiştircem.Siz kendi bravalarınızda hangi marka lastik kullanıyorsunuz.Bi de Sava intensa lastiği hakkında bilgi sahibi olan kullanan var mı?nasıl bir lastik olduğuna dair.Benim arabanın üzerinde Michelin lastikleri var.Arabam 38.000 km girecek.hala üzerinde fabrikadan çıkan lastikleri var.o yüzden değiştircem.Vakti geldi de geçiyor gibi...bilgi sahibi olan arkadaşlar varsa ve paylaşırlarsa sevinirim.

benim araba 2000 model 65.000 de hala fabrika lastiklerini kullanıorum dahada devam edicem yazbasına kadar e tabi daha sonra krom cant ve performance lastikler
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.