Şimdi Ara

brava şoför koltugu altı ıslanması ve kalorifer kapalıyken hava vermesi !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iyi günler bilen ve tecrübeli arkadaşalrdan yardım istiyorum aracımın şöfor koltugunun anltı hep ıslanıyor foruma baktım galiba petekte so4run var ankaradayım tanıdık vede uygun yapan bir yer varmı bildginiz acaba?
    ayrıca aracımın kaloriferi kaplı ama hava veriyor kapalı olamsına ragmen sıcak veriyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vj_gok -- 16 Haziran 2011; 4:52:03 >

• kalorifer peteğini en kısa sürede değiştirin. mümkünse serviste
  • quote:

Orijinalden alıntı: vj_gok

iyi günler bilen ve tecrübeli arkadaşalrdan yardım istiyorum aracımın şöfor koltugunun anltı hep ıslanıyor foruma baktım galiba petekte so4run var ankaradayım tanıdık vede uygun yapan bir yer varmı bildginiz acaba?
    ayrıca aracımın kaloriferi kaplı ama hava veriyor kapalı olamsına ragmen sıcak veriyor

Geçmiş olsun kronik bir problemle herkes gibi sizde karşı karşıya kalmışsınız.Torpido gözünden yapılan işlemle değiştirilmektedir.Yan sanayiisi 30 Orijinali:100 tl civarıdır.Dikkat edilmesi gereken bir başka hususta o-ring (conta) in değiştirilmesi.Parçacıdan contalarınıda isteyiniz.

/>

• quote:

Orijinalden alıntı: vj_gok

iç dış çevrim ayarı dışardan hava almaya ayarlıysa otomobillerin çoğunluğunda olduğu gibi bravada da belli bir hızı geçtikten sonra flapeler dışardan gelen rüzgara karşı koyamazlar ve içeri hava kaçırmaya başlarlar. Motorun etrafından geçip geldiği için de bu hava sıcak olur. Yapılacak şey iç hava sirkulasyonuna getirmek. (Klimaysa düğmeye basacaksın, kaloriferse kolu çekeceksin :))
  • hepinize teşekkür ederim çok sagolun :))
  • Arkadaşlar benim arabada da nemlilik var ön pas pas altı ama neredeyse 6 aydır bakıyorum motor suyuna neredeyse yok denecek kadar az su eksiltti hatta arabada fazla su bile var die bilirim yağmurdan oluyo sanırım benimkilerde hep nemli bu problemi nasıl çzöerim.Bide uzun yolda benim arabada da havalandırma kapalı iken içeriye hava alıyor.ama soğuk hava..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dohc_06 -- 22 Haziran 2011; 23:18:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dohc_06

Arkadaşlar benim arabada da nemlilik var ön pas pas altı ama neredeyse 6 aydır bakıyorum motor suyuna neredeyse yok denecek kadar az su eksiltti hatta arabada fazla su bile var die bilirim yağmurdan oluyo sanırım benimkilerde hep nemli bu problemi nasıl çzöerim.Bide uzun yolda benim arabada da havalandırma kapalı iken içeriye hava alıyor.ama soğuk hava..

Sorun bende de var Renault Twingo araci aldigimda yoktu yagmurlu havalarda yeni yeni olmaya basladi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.