Bildirim
BRAVA YORUM
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
----------------------------
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aligömeren -- 5 Şubat 2011; 12:19:40 > -
quote:
Orijinalden alıntı: aligömeren
ARKADAŞLAR MERHABA... BU ARAÇ 2001 MODEL 139.000 DE ORJİNAL SUNROOFLU SADECE TAMPONDA BOYA VAR LPG YOK. 12.700 DİYOLAR EN SON. SİZCE ALINIRMI VE BRAVA HAKKINDAKİ YORUMLARINIZ NELERDİR ? TEŞEKKÜRLER...
aldınmı hocam bu arabayı? -
yok dostum bu hafta içi baktırıcam servisi birşey çıkmazsa allah kısmet ederse alıcam :) -
quote:
yok dostum bu hafta içi baktırıcam servisi birşey çıkmazsa allah kısmet ederse alıcam :)
bende arabayı 49000km almıştım gerçekten çok temiz ama samimi arkadaşım sattı bana 11500e -
resimdeki araçmı -
quote:
resimdeki araçmı
evet motor süper hiç yorulmamaış ama ben yoruyorum baya bi -
-
-
hocam o yerdeki kovanlar benim değil sakın yanlış anlamayasın -
hehe hiç dikkat etmemişim söylemesen görmüyorum maşallahh aracınız temize benziyo yeni fiat amblemide çok iyi olmuş. şöyle km düşük temiz 1 2 parça boyalı olabilir oyle bi brava bulamadım 1 aydır araştırıyorum bulsam hiç durmıcam alıcam inşallah yakın zamanda bende alınca bravayı benim bravanın resimlerini atarım size -
araçta lpg varmı sizin? -
evet hocam ben kendim taktırdım lpgyi lavato marka gayet memnunum çok iyi şuanakadar hiçbir sorun yaşamadım
walla ben tanıdıkdan aldım arabanın geçmişinide biliyorum o yüzden hiç düşünmedim hatta ustaya bile baktırmadım okadar iyi biliyorum çünkü sağolsun ucuzada verdi bana o kmde arabayı 11500kimse vermez bide 3 taksit yaptı Allah yüzüme baktı:)
inş sizde en kısa zamanda bravanıza kavuşursunuz çok keyifli bi araba konforu ve sürüş zevki çoğu üst model arabadan iyi abartmıyorum -
-
sağolun inşallah allah güle güle binmeyi nasip etsin kardeş. aracınız gerçekten güzel ve bravalara en yakıştırdığım renkten
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X