Şimdi Ara

BRAVA YORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR MERHABA... BU ARAÇ 2001 MODEL 139.000 DE ORJİNAL SUNROOFLU SADECE TAMPONDA BOYA VAR LPG YOK. 12.700 DİYOLAR EN SON. SİZCE ALINIRMI VE BRAVA HAKKINDAKİ YORUMLARINIZ NELERDİR ? TEŞEKKÜRLER...

• ----------------------------

BRAVA YORUM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aligömeren -- 5 Şubat 2011; 12:19:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aligömeren

ARKADAŞLAR MERHABA... BU ARAÇ 2001 MODEL 139.000 DE ORJİNAL SUNROOFLU SADECE TAMPONDA BOYA VAR LPG YOK. 12.700 DİYOLAR EN SON. SİZCE ALINIRMI VE BRAVA HAKKINDAKİ YORUMLARINIZ NELERDİR ? TEŞEKKÜRLER...

aldınmı hocam bu arabayı?
  • yok dostum bu hafta içi baktırıcam servisi birşey çıkmazsa allah kısmet ederse alıcam :)
  • quote:

yok dostum bu hafta içi baktırıcam servisi birşey çıkmazsa allah kısmet ederse alıcam :)

bende arabayı 49000km almıştım gerçekten çok temiz ama samimi arkadaşım sattı bana 11500e
  • resimdeki araçmı
  • quote:

resimdeki araçmı

evet motor süper hiç yorulmamaış ama ben yoruyorum baya bi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MAREA ALBEA KIYASLAMASI
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  •  BRAVA YORUM

BRAVA YORUM

BRAVA YORUM

•  BRAVA YORUM
  • hocam o yerdeki kovanlar benim değil sakın yanlış anlamayasın
  • hehe hiç dikkat etmemişim söylemesen görmüyorum maşallahh aracınız temize benziyo yeni fiat amblemide çok iyi olmuş. şöyle km düşük temiz 1 2 parça boyalı olabilir oyle bi brava bulamadım 1 aydır araştırıyorum bulsam hiç durmıcam alıcam inşallah yakın zamanda bende alınca bravayı benim bravanın resimlerini atarım size
  • araçta lpg varmı sizin?
  • evet hocam ben kendim taktırdım lpgyi lavato marka gayet memnunum çok iyi şuanakadar hiçbir sorun yaşamadım

walla ben tanıdıkdan aldım arabanın geçmişinide biliyorum o yüzden hiç düşünmedim hatta ustaya bile baktırmadım okadar iyi biliyorum çünkü sağolsun ucuzada verdi bana o kmde arabayı 11500kimse vermez bide 3 taksit yaptı Allah yüzüme baktı:)

inş sizde en kısa zamanda bravanıza kavuşursunuz çok keyifli bi araba konforu ve sürüş zevki çoğu üst model arabadan iyi abartmıyorum
  •  BRAVA YORUM
  • sağolun inşallah allah güle güle binmeyi nasip etsin kardeş. aracınız gerçekten güzel ve bravalara en yakıştırdığım renkten
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.