Şimdi Ara

Brave Browser hem reklamları engelliyor hem para kazandırıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Brave Browser hem reklamları engelliyor hem para kazandırıyor

Mozilla Vakfı’nın kurucusu ve JavaScript dilinin geliştiricisi Brendan Eich, uzun süredir üzerinde çalıştığı yeni internet tarayıcısını kullanıma sunuyor. Brave Browser, hem reklamları engelliyor hem de kullanıcısına para kazandırıyor.

Brave Browser tarayıcısının mantığı, üçüncü taraf reklamları engellerken, kendi ağındaki reklamları kullanıcılara yansıtmak. Böylece, reklam gelirleri bir havuza toplanıyor ve yayıncılar ile kullanıcılara minik karpayları dağıtılıyor.

Ayrıca Bkz.LG, USB Type-C destekli 27 inçlik 4K monitörünü satışa sunuyor

Brave Browser ayrıca, sitelerdeki reklamları engelleyerek, çok daha hızlı sayfa yüklemesi sağlıyor. Yine üçüncü taraf izleyici yazılımları ve zararlı reklam içeriklerinden de kullanıcısını koruyor. Tarayıcı, masaüstü platformlar için paket kurulum dosyası halinde indirmeye sunulmuş durumda. Mobil platformlar için ise Github üzerinden kaynak kodları paylaşılıyor.

Halen bazı konular tam olarak açıklığa kavuşmamış durumda. Örneğin kullanıcı reklamlara tıklayarak mı para kazanacak, tıklamadığı zaman ödeme yapılmayacak mı net değil. Ayrıca, kullanıcı reklamsız bir deneyim isterse, bunun için de ödeme yapması gerekiyor. Tarayıcı detaylarına kaynak linkinden erişebilirsiniz.

• denemek lazim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sıcak Fırsatlar bunu görürse uygulama aşırı talepten dolayı çökebilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Armin van Buuren*

Sıcak Fırsatlar bunu görürse uygulama aşırı talepten dolayı çökebilir.

Ahaha katılıyorum
  • Şuan bu mesajı Brave Browser'dan yazıyorum. Şimdilik reklam yerleştirme yok. Sadece engelliyor reklamları. Birde "Bravery" isimli ayar kısmından "Replace Ads", "Block Ads" veya "Allow ads and tracking" seçenekleri arasında isterseniz reklamları Brave'in reklamlarıyla değiştir, komple engelle bana reklam gösterme veya bana tüm reklamları normal halleriyle göster şeklinde seçim yapabiliyorsunuz.

Chrome+ADP'dan bir tık daha hızlı ama Chrome rahatlığını bırakmaya değmez. Yalnız mobil uygulaması çıkarsa kesin kullanırım çünkü mobilde reklam engelleyen eli yüzü düzgün tarayıcı hiç yok. Brave orada hayat kurtarır.

Para kazanma olayının yüzdeleri veya tıkladıkça mı yoksa gördükçe mi para kazanıldığı belli değil daha. Ancak ayda 5 TL bile cebinize girse kâr kârdır

Edit: İlk kurup açtığımda Apple'ın safarisini andırdı arayüzü...

Edit2: 1 den fazla sekme açmışsanız başka sekmenin üzerine farenizi getirdiğinizde onun bir ön izlemesini gösteriyor bu özelliği beğendim. Sekmeye girmeden içinde ne olduğunu görebiliyorsunuz.

Edit3: Yüzdeler belirlenmiş;

Edit4: Reklam yerlerinde şu banerlar çıkmaya başladı;

Edit5: Bulunduğunuz sitenin sekmesine sağ tıklayıp o sitede reklamları özel olarrak göstertebiliyorsunuz ancak şimdilik kapalı durumda, kullanılamıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kefelon -- 4 Nisan 2016; 14:33:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Kefelon

Şuan bu mesajı Brave Browser'dan yazıyorum. Şimdilik reklam yerleştirme yok. Sadece engelliyor reklamları. Birde "Bravery" isimli ayar kısmından "Replace Ads", "Block Ads" veya "Allow ads and tracking" seçenekleri arasında isterseniz reklamları Brave'in reklamlarıyla değiştir, komple engelle bana reklam gösterme veya bana tüm reklamları normal halleriyle göster şeklinde seçim yapabiliyorsunuz.

Chrome+ADP'dan bir tık daha hızlı ama Chrome rahatlığını bırakmaya değmez. Yalnız mobil uygulaması çıkarsa kesin kullanırım çünkü mobilde reklam engelleyen eli yüzü düzgün tarayıcı hiç yok. Brave orada hayat kurtarır.

Para kazanma olayının yüzdeleri veya tıkladıkça mı yoksa gördükçe mi para kazanıldığı belli değil daha. Ancak ayda 5 TL bile cebinize girse kâr kârdır

Edit: İlk kurup açtığımda Apple'ın safarisini andırdı arayüzü...

Edit2: 1 den fazla sekme açmışsanız başka sekmenin üzerine farenizi getirdiğinizde onun bir ön izlemesini gösteriyor bu özelliği beğendim. Sekmeye girmeden içinde ne olduğunu görebiliyorsunuz.

Edit3: Yüzdeler belirlenmiş;

Edit4: Reklam yerlerinde şu banerlar çıkmaya başladı;

Edit5: Bulunduğunuz sitenin sekmesine sağ tıklayıp o sitede reklamları özel olarrak göstertebiliyorsunuz ancak şimdilik kapalı durumda, kullanılamıyor.

Mobil sürümü iOS'da çıktı ama çok kısıtlı. Ayrıca PC sürümünden girip hesap felan oluşturdum ama tam olarak nasıl başlayacağımı veya neler yapacağımı bilmediğim için kurcalamadım. Sadece hesabı oluşturup bıraktım. Zaten arayüz full inglizce ve ingilizcesi iyi olmayanların bu işin altından kalkabileceğini düşünmüyorum.

• Elbet bir yol bulunur deniliyordu. Akıl almaz derecede güzel bir özellik.
    Demedi demeyin google yakında bu özelliği çarpar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CooL_ROMEO -- 4 Nisan 2016; 16:23:11 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Chrome'da Çıkan Reklamlar?!
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • zuhaha harika fikir, reklamdan para kazanmayı hedefleyen kullanıcıya nasıl bir reklam sunacaklar merak konusu.

• düşünmediğim değil ama erken davranmışlar...

• quote:

Orijinalden alıntı: Scritous

2,5 ay önce alphanın alphası halinde yüklemiştim. Birkaç günde bir bakıp neler değişmiş diye bakıyorum sadece. Ana tarayıcı olarak kullanmak için biraz daha gelişmesi gerekiyor. Bu arada html5 hızı muazzam.

Şimdiye kadar kaç para kazandınız hocam?

• Yilda 20 TL bile kazanamazsiniz.

• Bu güzelmiş gerçekten...

• Kefelon kullanıcısına yanıt
    Uc browser var

• Posaviste zaten reklam izliyerek kazanç dönemi var.şuanda trink tabletlerde var ayda 50 tl kazanıyorlar,yaankında wishbox akıllı ev cihazı çıkacak.hem ev güvenliği sağlıayacak hem andorit uydu alıcısı olacak hem oyun konsolu olacak,internet üzerinden yolluayacagımız reklamları izliyerek ayda 600 ile 1000 tl arasıpara kazanılacak.

• Aynen krdş, sağol

• Hiçbişi yapmadan 110 BAT token kazandım. şimdilik 20$ ediyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.