|
Bildirim
Firefox veya Safari devam.
|
Maalesef Firefox ve Safari dışındaki tüm tarayıcılar Chromium altyapısı kullanıyor. Dolayısıyla Opera, Brave, Vivaldi, Edge farketmez. Yani bunları kullanarak bir bakıma Google’a destek vermiş oluyorsunuz. Hepsi temelinde Chrome tarayıcı. Rekabet için mecbur Firefox kullanmak gerekiyor. Ben bilgisayarda Firefox kullanıyorum. Çünkü Chrome dışında elimizdeki tek özgün tarayıcı olarak Firefox kaldı.
|
Tamam chrome kullanmıyorsunuz en özgün sizsiniz anladık.
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÜMİTKRCN -- 8 Haziran 2024; 21:2:53 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Her hafta yeni çıkan yapay zeka modellerinin "diğer tüm modelleri tokatladık en akıllı ve en yüksek puan alan bizim oğlan" dökümantasyonları paylaşması gibi bu olay. Chrome her yıl kendini en hızlı tarayıcı ilan ediyor. Hem chrome hem firefox kullanıyorum. Aradaki hız farkı 0 . Manifest v3 ten sonra yavaş yavaş chromedan taşınıp komple firefoxla devam edicem gibi. |
|
Ve en çok ram sömüren. |
Sanırım Rusya menşeili Yandex de Chrome harici ama tam emin değilim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yandex’te Chromium tabanlı. En özgünü Firefox sanırım. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |