arkadaşlar merhaba izmirde ikamet ediyorum bravo sx 2001 aracım için benzin deposu içindeki komple yakıt sistemi acil arıyorum
acil arıyorum çünkü bu parçanın üst kapağında çatlaktan dolayı ince bir benzin sızıntısı mevcut ve bu şekilde araç üstünde tedirginliğim sürekli üst seviyede..
bilgisi ve önerisi olan arkadaşlarıma verecekleri cevaplar için şimdiden teşekkür ediyorum
Bence önce sızıntı yapan yeri yapıştırmayı dene zira plastik bişey çok rahat ve iyi şekilde yapışır ki ben hortumları değiştirirken borusunu kırdım ve onu komple yapıştırdım itina ile bir sorunum yok bulamazsanız çıkma olarak yenisi 350,400 keyat sanırım
hocam orjınalı parçacıda 720 tl
çıkmacılarda da bulamadım yapıştırma işini iki kere farklı ustalarda denedim oda tutmadı basınca dayanamıyo. yarın bi ustaya daha göstericem inan arabaya binmek istemiyorum artık tehlike sacıyo..
Arkadaslar Sorunu 1.8 fiat coupe modelinin fispa marka sistemini takarak cozduk samandra degeri biraz degisti ama olsun cok sukur halloldu
Arizali parcanin aynisi yine fispa marka 400 tl ve inanin bulmak gercekten zor Parca 325 İscilik. 50