Şimdi Ara

BRC+mükemmel ustalık ve Prins arasında kaldım (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
1
Favori
15.417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • recep otogaz resimler ve bilgileriniz için teşekkür ederim yalnız ben tüpü bagaja isletme boşluguna taktırmak istiyorum böyle bir fotografınız varsa yayınlarsanız sevinirim ayrıca isletme için ince lastik önerdiler bunun maliyeti ne kadardır ve cıkan isletme için ne tür arternatifleriniz var
  • Sayın,çıtırabi
    İnce Lastik biz Kullanmıyoruz Guf Lastik Tamir Kiti Kullanıyoruz.

BRC+mükemmel ustalık ve Prins arasında kaldım
  • Diyer Porsche 3200 V 6

• Porsche V6 3200

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prins Recep -- 19 Ağustos 2011; 19:33:46 >
  • Porsche 4500 V8

• Prins anlatılmaz yaşanır, diye boşa dile getirmiyoruz,
    tüm anlattıklarımızı tekrar anlatmamız lazım sanırım,

saygılarımla,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ufuktaşkesenprins -- 6 Eylül 2011; 22:53:42 >
  • Sözün bittiği yer.......................!!!!!!!!!!!!!!!!

Test aracımız her zaman hazırdır...

• Sözün bittiği yer............................................................!!!!!!!!!!!!!!!!

• Sözün bittiği yer.............................................................!!!!!!!!!!!!!!!!

• Sözün bittiği yer..............................................................................!!!!!!!!!!!!!!!!

Test aracımız her zaman hazırdır.....

• Sözün bittiği yer...................................................................................................................................!!!!!!!!!!!!!!!!

• quote:

Orijinalden alıntı: ufuktaşkesenprins

Sözün bittiği yer...................................................................................................................................!!!!!!!!!!!!!!!!

işte budur

• VW TSI ,FSI kullanıcılarına referans olması açısından,

VW 2010 model Jetta 1.4 TSI şehir dışı tüketimi 14 kuruş,

Ahmet bey ankara 0 532 542 88 49,
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Berlin_

quote:

Orijinalden alıntı: mehmet usta ayka

sayın ametamet....yaptığınız araştırlmalar kısmen atlatılmışsada ve saptırılmışsada size biraz bilgi verilmiş..yanlış olan bilgi valve care sistemi uzun süreli lpg ile çalışan araçlarının piston ve sıpaplarında aşınma ve kromlaşma meydana gelir..ve bu japon grubu araçlarda motor yapısından ütürü sıkça görülür...onun için valve care sistemiyle yani yağlama sistemiyle piston ve spapların aşınmasını ve krom tutmasını engeller.....onun dışında belki aracı 10000 km kullanırsınız belkide 5000000 km kullanırsnız..bu mechul..ki hiçbir insanoğlu kendisinin 1 dkk sonrasını garanti edemez. ve yaptığı işide tebcrübelerine dayanarak garanti verebilir...bir tarafta 1450 lt lik bir a markası bir tarafta 2200 art 200 euro luk b cihazı...sizin araçta ortalama 40 ile 45 bin lira arsı olması lazım...ve yakıt değişimine 2400 lük bir rakam hiçte çok değil...aracınızın özeliklerinden biri kendi benzin enjektürlerinin khein olmasıdır..ve prins vsi inde enjektürleri khein dir..bu sizin için avantajdır...onun dışında servsis ağı olarakta en az türkiye genelinde 7 bölgede 7 tane distribütürlük belirnenecek..ve bu 7 distribitür firmanın ustaları sertifikalı eğitimli ustalar tarafından yönlendirilecekler...herhangi bir ilde bayide serviste sorun çıkarsa hangi bölgeye yakın olursa o bölgenin ustası hemen anında araca müdahale edecektir..türkiyede bir ilk tir bu..kimse aksini ida edemez..

ankarada sınız ankarada prinsi ilk türkiyele tanıştıran ve konusunda avrupada eğitim alan memduh usta var..onun dışında kayra otogaz tufan usta..onun dışında turkuaz mühendislik..bunlar prinsin servisleridir...ustalıkları tartışılmaz....unutmayalım ki PRİNS VSİ DÜNYADA EN KALİTELİ LPG DÜNÜŞÜM SİSİTEMİDİR VE TÜRKİYEDE İPRAGAZ GÜVENCESİ VE GARANTİSİ ALTINDADIR...ipragaz çok kısa bir zaman içinde prinsi hak ettiği yere ulaştırcaktır..saygılar diyarbakır ayka otogaz MEHMET USTA

Sizin oraları bilemem ama Karadeniz Bölge Bayisi Özençler'dir, ve en ufak sorunda Özençler arabalarına atlayıp çözüm yerine gelip gerekli işlemleri yapıyorlar. Yine daha önce ki bölge marmara bölge bayisi Faruk Sevgili'de kendi bölgesine hemen çözüm üretiyordu.

Demek ki Türkiye'de bir ilk değil bu.

Enjektörün adının kheine olması ne demek? Müşteriye ne gibi bir açıklama getiriyor bu? Hangi teknik özellikleri kheine markasında ön plana çıkmaktadır?
    Açıklayıcı bilgi de bulunursanız müşteri ne aldığını daha iyi bilir.

keihin 'in faklarını anlata anlata Prins'çiler yoruldu siz hala anlamamakta ısrar ediyorsunuz,
    acil prins mi brc mi başlığını okursanız anlarsınız

Mercedesle ,şahin karşılaştırılır mı?

kısaca keihin enjektörler,

keihin 1.25 ohm ,sizinki 2 ohm,
    aynı basınç altında sizinkilerden hızlı açılır,lpg dozajlamasındaki(max.-min) hata payı %2 dir ,
    sizinkinin kaç olduğunu açıklayan daha olmadı ?
    yıllarca sessiz çalışır...
    prins'in işletme basıncı brc 'den yüksektir...

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.