Şimdi Ara

BRC Sıralı Sistem Hakkında (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
118
Cevap
0
Favori
113.589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşım gecmiş olsun diliyorum umarım başka kullanıcıyıda zan altında bırakmazlar.............

quote:

Orjinalden alıntı: özcabbar

(Basliga cok uydugu icin mesajimi burada da yaziyorum...)

Herkese merhabalar,
    Ben de Ankara'da gecen hafta aracima BRC donusum kiti taktirdim. Simdilik bir problem yasamadim. Fakat donusum yapmadan once uzunca bir sure arastirma yapmak icin takip ettigim 2a muhendislige ait forum sayfalari ile yasadigim bir problemi sizlerle paylasmak istiyorum. Cunku benim karar vermemde cok etkisi olan bu forumlarin diger insanlar icin de fikir almak acisindan onem tasidigini dusunuyorum.

Oncelikle sunu soyleyeyim donusum yapan firma ve aracimla ilgili bir problemim yok. amacim kimsayi karalamak degil. bu nedenle o forumda yazdigim mesaji insanlarin kafasinda yanlis fikirler olusmamasi ve servis hakkinda bir onyargi olusturmamak icin burada tekrar yazmiyorum. fakat ileriki gunlerde mutlaka aracimin durumu ve gozlemlerim hakkinda burada yazacagim.

2a muhendisligin forumuna montaj yapan servis, montajda yapilanlar ve firmanin yaklasimi hakkinda gozlemlerim ve dusuncelerimi ifade eden hicbir hakaret ve karalama icermeyen bir mesaj yazdim. bu mesaj icerisinde firmanin tum olumlu yonlerini ve beni tatmin etmeyen bir yonleri hakkinda dusuncelerimi yazdim. Birde o forumda firma tarafindan her musteriye yaptiklarini beyan ettikleri bir ayarlamanin bana yapilmadigini belirttim. Fakat forum yoneticileri bu mesajimi yayinlamadilar. Sebebini soran mailime cevap olarak da benim sikayetlerimin firmaya iletildigini ve servise gittigimde yardimci olacaklarini soylediler. fakat ben kendilerine herhangi bir istekte bulunmadigimi sadece izlenimlerimi ve dusuncelerimi diger insanlarla paylasmak icin yazdigimi soyledigimde ise mesajimda firma hakkinda olumsuz kanaat olusturacak icerik oldugu icin yayinlamayacaklarini bildirdiler.

Oncelikle bir forumun amaci insanlarin birbirleriyle fikirlerini medeni bir sekilde paylasmalarini saglayan bir ortam yaratmaktir. fakat gordugum kadariyla 2a muhendislige ait forum sayfalari sadece firma hakkinda olumlu kanaatlerin ifade edilebildigi, herhangi bir elestiriye yer verilmeyen bir sansur anlayisina sahip, reklam amaciyla yapilmis bir ortam oldugunu gormus bulunmaktayim. ve bir musteri olarak bu forumu inceleyerek, herhangi bir olumsuz beyan gormedigim icin bu markayi tercih eden bir insan olarak artik kandirildigimi hissetmekteyim.

Kendisine ve markasina guvenen bir firmadan bu tur cok hafif bir elestiriyi bile sansurlemektense buna aciklikla izin verip, eger benim soyledigimde dogru olmayan ifadeler varsa bunlari kanitlari ve sebepleri ile cevap vermelerini yada ben dogruysam hatayi kabul edip bu hatayi telafi etmelerini beklerdim.

Sonuc olarak lpg donusumu yaptirmayi dusunen arkadaslarin eger BRC markasini dusunuyorlarsa sadece 2a muhendislige ait forum sayfalarina bakip karar vermesinler cunku o forumda, bir problem olsa dahi yayinlanmadigini bilsinler. bu nedenle mutlaka diger forumlari da inceleyip oyle karar versinler.

Son kez tekrar hatirlatmak istiyorum ki aracima brc taktirdim ve suan herhangi bir problemim yok, zaten daha tam karar verecek kadar da zaman gecmedi. bu mesajdaki amacim sadece belirttigim forumda gormus oldugum uygun olmayan davranis hakkinda sizlerle bilgi paylasiminda bulunmaktir.

saygilar...

• BRC de bu tür problemler hep yaşanıyor, ROMANO taktırsaydın problem yaşamazdın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: yolcum06

BRC de bu tür problemler hep yaşanıyor, ROMANO taktırsaydın problem yaşamazdın.

Yalancı hadi ordan.LPG'de bu sorunlar var hep zaten marka ile ilgisi yok.
  • Biz genelde diğer markaları yermeden kendi markamızın reklamını yapmaya çalışıyoruz. Sanırım yakışanı da bu olur.

Zaten bu tür problem hep yaşandığı için otomotiv firmaların tercihi nedense hep BRC oluyor.

quote:

• MARKALARA ÇAMUR ATMAK KIMSEYE PRİM YAPTIRMAZ ARKADASLAR OTOMOTIV FIRMALARIN TERCIHI BOŞUNA OLMAMIS BU MARKA...KULLANDIGIM İCİN YAZIYORUM ÇOKTA MEMNUNUM...
  • quote:

Yavrucuğum topiği bi baştan aşağı okurmusun, Sazan gibi atlamışsın konuya
    Okuduktan sonra anlıyacaksınki buraya hep senin gibiler yazmış (Önyargılılar)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faruksevgili -- 15 Mart 2009; 19:30:03 >
  • quote:

bu nasıl bir yalandır

• Ben şubat 2010 da Nissan Primera tekna model arabama yeni nesil brc taktırdım.Daha önceki araclarımda lovato vardı.Titreme,istop etme,çekişte düşme oluyordu.Brc de hiç hata yok şu ana kadar.Gaza geçtiğini bile hissedemiyorum.Motorun sesi güzelleşiyor.Çekiş çok iyi,hızlanma iyi.Yakıt uzun yolda 1 litre ile 10 km götürüyor.Ortalama hız 110-120 km.Şehir içinde 1 litre 7 km götürüyor.Aracın yol bilgisayarı 6.4 ortalama gösteriyor uzun yolda.Şehir içinde 9 litre.Şu anki fiyatla 2.00 tl ye alıyom gazı 24.00 tl yakıyor şehir içi.Genelde 5 kişi biniyoruz aracıma.Ben çok memnunum.Herkese tavsiye ederim.
  • OTOMATİK VİTES 1997 TOYOTA COROLLA GLİ'YE BRC SEQUENT 24 SİSTEM TAKILABİLİRMİ UYGUNMUDUR??
  • BULUNDUĞUM İL DEKİ BRC BAYİSİNİ TELEFONLA ARADIM.USTAYA ARACIMIN TOYOTANIN GLİ MODEL OLDUĞUNU SÖYLEDİM BANA 1500 TL FİYAT VERDİ. 10 TAKSİT YAPARIM DEDİ. BU DEDİĞİ BRC NİN SEQUENT 24 SİSTEMİ MİDİR?
    ARACIM 1997 TOYOTA GLİ____
  • quote:

Orijinalden alıntı: sukurela

Ben şubat 2010 da Nissan Primera tekna model arabama yeni nesil brc taktırdım.Daha önceki araclarımda lovato vardı.Titreme,istop etme,çekişte düşme oluyordu.Brc de hiç hata yok şu ana kadar.Gaza geçtiğini bile hissedemiyorum.Motorun sesi güzelleşiyor.Çekiş çok iyi,hızlanma iyi.Yakıt uzun yolda 1 litre ile 10 km götürüyor.Ortalama hız 110-120 km.Şehir içinde 1 litre 7 km götürüyor.Aracın yol bilgisayarı 6.4 ortalama gösteriyor uzun yolda.Şehir içinde 9 litre.Şu anki fiyatla 2.00 tl ye alıyom gazı 24.00 tl yakıyor şehir içi.Genelde 5 kişi biniyoruz aracıma.Ben çok memnunum.Herkese tavsiye ederim.

1 lt ile 7 km gidiyorsa 28,6 krş yakıyor araç 2.0 mı?
  • şu an en sorunsuz marka brc bende mennunum.
  • konuyu çok ayrıntılı olmasada inceledim de ilk dikkatimi çeken 2A Mühendislik'in "buradan" dahi olsa konuyu ne kadar ince eleyip sık dokuduğu. yani 'buradan' derken kastım donanımhaber vb. forum veya internet ortamlarında son kullanıcıların,bayi veya yetkili servislerin lakayit,laubali tavırlarına çok rastladım ki ben dahi bu yazdıklarımda imlaya dikkat etmezken yazım kurallarını içeren Sn. ile başlayan hitap şekillerine kadar düşünülmesi ilgimi çekti.ben halen lpg montajında çekinceleri olan biri olarak müşteri ile muhatap şeklinde brc beni fazlasıyla tatmin etti. sonuç oalrak tabiki montajı yapan ellerin ustalığı da tatrtışılmaz ama montaj öncesi veya sonrası da bu şekilde ciddi bir ilgi görmek her firmada rastlayabildiğimiz birşey değil. aslında herşeyden öte bu bi nevi pazarlamanın,müşteri memnuniyetinin baş kuralıdır ve bunu çözebilen firmalar her daim ayakta kalmayı başarabilir. açıkçası ben şu an için maddi durumum elvermediği için başka markalara yöneliyorum aslında çok teknik konulara girmek istemiyorum brc yada diğerleri malzeme kalitesi yada işçilik konusunda farkları olabilir yada olmayabilir bunu ben bilemiyorum ama şu ilgi için dahi brc tercihim olabilir.tabiri caizse lpg kitim olmasa yani "dış kapının mandalı" olsam bile insanlara karşı bu ciddi ilgi ve alakanızdan dolayı bir tüketici olarak teşekkür ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: tazmaniac

konuyu çok ayrıntılı olmasada inceledim de ilk dikkatimi çeken 2A Mühendislik'in "buradan" dahi olsa konuyu ne kadar ince eleyip sık dokuduğu. yani 'buradan' derken kastım donanımhaber vb. forum veya internet ortamlarında son kullanıcıların,bayi veya yetkili servislerin lakayit,laubali tavırlarına çok rastladım ki ben dahi bu yazdıklarımda imlaya dikkat etmezken yazım kurallarını içeren Sn. ile başlayan hitap şekillerine kadar düşünülmesi ilgimi çekti.ben halen lpg montajında çekinceleri olan biri olarak müşteri ile muhatap şeklinde brc beni fazlasıyla tatmin etti. sonuç oalrak tabiki montajı yapan ellerin ustalığı da tatrtışılmaz ama montaj öncesi veya sonrası da bu şekilde ciddi bir ilgi görmek her firmada rastlayabildiğimiz birşey değil. aslında herşeyden öte bu bi nevi pazarlamanın,müşteri memnuniyetinin baş kuralıdır ve bunu çözebilen firmalar her daim ayakta kalmayı başarabilir. açıkçası ben şu an için maddi durumum elvermediği için başka markalara yöneliyorum aslında çok teknik konulara girmek istemiyorum brc yada diğerleri malzeme kalitesi yada işçilik konusunda farkları olabilir yada olmayabilir bunu ben bilemiyorum ama şu ilgi için dahi brc tercihim olabilir.tabiri caizse lpg kitim olmasa yani "dış kapının mandalı" olsam bile insanlara karşı bu ciddi ilgi ve alakanızdan dolayı bir tüketici olarak teşekkür ederim

DUYARLI VE ASİL YAKLAŞIMINIZ İÇİN BİZLER SİZE TEŞEKKÜR EDERİZ DOSTUM :)

Fiyat konusuna gelince ;
    hep yazdım yine yazıyorum, iyi bir sistem ve iyi bir enjektör hassas dozajlama yapar ve hassas dozajlama demek enaz yakıt ile en tüksek performans demektir...

Tofaşlarda 1600 cc ama 90 hp güç üretir, çünki eski teknolojiyi kullanır, bugün yeni nesil 1600 hp araçlara baktığınızda 135 hp ve üzeri güç üretenler vardır, ve daha az yakıt kullanarak bunu başarırlar ve daha az emisyon üreterek bunu yaparlar, bu bağlamda teknoloji satın almak akılcı olanıdır.

Yapacağınız km.lerde bu size yakıt tasarrufu olarak döneceği için 3-5 bin km sonra ödediğiniz fazla ücret size tasarruf olarak dönecektir.
    TOFAŞ,
    HYUNDAI,
    CHEVROLET,
    HF KANUNİ,
    DAİHATSU
    VE SKODA Gibi otomotiv devlerinin BRC yi seçmeleri bir tesadüf olamaz değilmi

Saygılarımla

• bugün itibarıyla bende lpg ci oldum..mardin kızıltepe esaş brc bayiye brc my 07 kiti aracıma 1500 tl 10 vadeye taktırdım ..performans açısından benzinden hiç bir farkı yok hissetmiyorsun bile ..şimdilik memnunum 1.78 ede depomu fulladım memnunum inşallah bir aksilik çıkmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: savaş001

bugün itibarıyla bende lpg ci oldum..mardin kızıltepe esaş brc bayiye brc my 07 kiti aracıma 1500 tl 10 vadeye taktırdım ..performans açısından benzinden hiç bir farkı yok hissetmiyorsun bile ..şimdilik memnunum 1.78 ede depomu fulladım memnunum inşallah bir aksilik çıkmaz.

oralarda benzin ucuz değil mi
  • lavato 1400 dedi brc 1550 galiba lavato alacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi raver -- 24 Şubat 2010; 21:19:23 >
  • 150 tl için BRC den vazgeçmeyin.Tüm samimiyetimle söylüyorum kıyaslama yaptığınızda daha fazla farkı hak ediyor.Bu sistem 1 kere takılıyor en iyisini taktırın.Selamlar...

quote:

Orijinalden alıntı: raver

lavato 1400 dedi brc 1550 galiba lavato alacağım.
  • 1998 model otomatik vites 1.4 motor bir honda civic almayı düşünüyorum. buna lpg taktırmak mantıklı mı? otomatik vites olması sıkıntı yaratır mı? bahsettiğim araca lpg gider mi?
  • Kaliteli bir ürün tercih etmeniz halinde otomatik vites hondanızda kesinlikle problem yaşamazsınız.BRC MY-07 aracınızla mükemmel uyum sağlar.

quote:

Orijinalden alıntı: fLaVa

1998 model otomatik vites 1.4 motor bir honda civic almayı düşünüyorum. buna lpg taktırmak mantıklı mı? otomatik vites olması sıkıntı yaratır mı? bahsettiğim araca lpg gider mi?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.