Şimdi Ara

BRC tüp için bayi tavsiyesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
11.430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Bostancı Oto San. Sit. A Blok No: 12 İçerenköy 0 216 575 59 01 0 216 572 36 81

veya Fs otogaz Kocaeli
  • quote:

Orijinalden alıntı: a.candemir

Merhaba arkadaşlar.2008 model honda civic otm. vites aracıma LPG taktırmayı düşünüyorum fakat marka ve nerede taktırıcağım konusunda hala karar veremedim.Marka olarak Prins düşünüyorum fakat 2400TL. fiyat verdiler.Alternatif olarak Teleflex Gf iyi diye duydum onuda 2000TL. olarak fiyat aldım.Aklımdaki markalar Prins,Lovato,Teleflex Gf,BRC var İstanbul anadolu yakasında bu işi iyi bilen sorunsuz montaj yapabilicek biryer, sürekli arıza çıkartmıycak sorunsuz birşey taktırmak istiyorum.Tabi performans ve yakıt tüketimide çok önemli.Bu konularda tecrübeli arkadaşların yardımlarını bekliyorum.

Prins Lpg Altenatif Yakıt Sistemleri Avrupa 'da ve dünyada yaklaşık 52 ülkede kullanılmaktadır.Prins VSI LPG dönüşüm sistemleri dünyanın 26 yıldır en kaliteli yakıt tasarrufu sağlayan ekipmanıdır. ( Prins, İpragaz güvencesi ile Türkiye'de Faaliyet Göstermektedir 0 Km den 1000KM'ye kadar olan bütün araçlara Ipragaz gücü ve güvencesiyle Motor garantisi verilmekte aracınıza Valve Care Subap Koruma sistemiyle beraber sistem 3000TL'ye takılmaktadır. Araçta hiçbir şekilde tıktık enjektör sesi duyulmamakta, belli devirlerden sonra benzine geçmemektedir.

Honda Test Raporu (http://www.prins-tr.com/Test%20Honda%20Accord%20(eng).pdf )

BRC tüp için bayi tavsiyesi

Prins VSI-2.0 Sistemi

VSI-2.0 Sıralı Enjeksiyon sistemi” alternatif yakıt sektöründeki en son gelişmeler doğrultusunda geliştirilen piyasada bulunabilecek en gelişmiş LPG otogaz dönüşüm sistemidir.Sistem , son 10 yıldır kalitesiyle kanıtlamış VSI-LPG sisteminin geliştirilmiş versiyonudur.Sistemin tüm parçaları LPG ve CNG uygulamaları için dizayn edilmiş ve en sıkı teknik düzenlemelere uygun; en ciddi sertifikalara sahiptir. Parçaların kompakt dizaynı sayesinde montajları oldukça kolaydır. Optimum performans sağlanması ve emisyonların azaltılması için LPG sistemine ince ayar yapılabilmesine imkân veren VSI-2.0 LPG sisteminin Türkçe arayüzü desteğide bulunmaktadır.

Prins VSI-2.0 ECU

Aracın motor yönetim sistemiyle.tam uyumlu çalışan Prins VSI-2.0 ECU, Prins mühendisliğinin 25 yılı aşkın tecrübesinin bir ürünüdür. Enjektör diyagnostiğini sürekli izleyen Prins VSI-2.0 ECU, bu sayede ihtiyaç duyulan yakıt miktarını kusursuz bir şekilde hesplamaktadır. Özel olarak hazırlanmış eşsiz VSI-2.0 yazılımı optimum performans sağlanması ve emisyonların azaltılması için VSI-2.0 LPG sistemine ince ayar yapılabilmesine imkân verir.

Prins VSI-2.0 Regülatör
    Prins VSI regülatör depodan gelen LPG yakıtını içindeki özel kanallar sayesinde motor suyu sıcaklığı ile buharlaştırmaktadır. Özel tasarımı sayesinde LPGyi tam anlamıyla buharlaştırır ve benzine eşdeğer bir yakıt haline getirir. Korozyona karşı dayanıklı malzemeden imal edilen Prins VSI regülatör, asidik, su, yağ, mekanik ve benzeri etkilere karşı üstün dayanım göstererek, aracın yıllarca rahat çalışması sağlar. Geniş (1.7-2.6 bar) ayarlanabilir basınç ayarıyla 6 –8 -10 silindirli yüksek performanslı araçlarda bile tek regülatör sorunsuzca kullanılabilmektedir.

Keihin Enjektörler

Her silindirin giriş manifolduna motorun ihtiyaç duyduğu LPG miktarını mükemmel bir hassaslıkla enjekte eder. Dünyanın en büyük enjektör üreticilerinden Japon Keihin Corp. tarafından Prins işbirliğiyle geliştirilen Keihin enjektörler sınıfının en iyi enjektörleridir. Keihin enjektörler OEM(Orijinal Parça İmalatı) kalitesine ve güvenilirliğine sahiptir.

Prins VSI-2.0 Yakıt Seçici Anahtar

VSI-sistemi tarafından kullanılan yakıt anahtarı aşağıdaki fonksiyonları kontrol eder:

Yakıt seçimi
    Yakıt seviyesi izleme.
    Hata raporlama.

Dokunmatik tuşla benzinden LPG’ye veya LPG’den benzine geçiş sağlayan ve aynı zamanda tanktaki yakıt seviyesinin izlenmesini sağlayan LED göstergeler içeren yakıt anahtarı bulunmaktadır. Programlanabilir LED renkleri ile aracın iç görünüşüne uyum sağlar. LPG seviyesi çok düşük ise yedek yakıt LED’i yanar. LPG tankının boşalması nedeniyle otomatik olarak benzine geçilmesi durumunda, sürücü sesli olarak ve yanıp sönen LED uyarılır.

Not: Prins otogaz montajlarımızda navigasyon cihazınız hediye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AyOtogaz - RecepUsta -- 31 Mart 2012; 19:34:47 >

• quote:

Bende 1750TL. fiyat aldım manifoltu delmeden honda için özel üretilen kitler var dediler my-11 modeliymiş.Büyük ihtimalle bende haftaya aracı bırakıcam LPG dönüşümü için umarım memnun kalırım.

Sayın a.candemir HTR tercihini yapmış fazla detaylarla boğulmayın.BRC MY 11 pipo uygulaması Honda araçlarında sorunsuz bir ürün iyi akşamlar.İyi çalışmalar dilerim.BRC ile kaybetmek yok
  • LPG ve Otogaz sektöründe ilklerin imzasını taşıyan İpragaz LPG ve Oto LPG Dağıtım faaliyetlerinin yanına Otogaz Dönüşüm Sistemleri markalarının distribütörlüğü sayısını dünyaca ünlü İtalyan Landi markası ile ikiye çıkarmış oldu.
    LPG ve Otogaz sektöründe ilklerin imzasını taşıyan İpragaz LPG ve Oto LPG Dağıtım faaliyetlerinin yanına Otogaz Dönüşüm Sistemleri markalarının distribütörlüğü sayısını dünyaca ünlü İtalyan Landi markası ile ikiye çıkarmış oldu.
    İtalyan Landi Otogaz sistemleri geçmiş dönemlerde ülkemizde farklı firmalar tarafından distribütörlüğü yapılmış olup, en son yine ülkemizin en büyük şirket gruplarından Anadolu Gruba bağlı Çelik Motor tarafından sürdürülmekteydi.
    İpragaz Yapmış olduğu LPG Dağıtım hizmetleri yanında teknelere LPG dönüşümü yapılabilmesini sağlayan Marinegas, ve yaklaşık iki yıldır Hollanda malı olan dünyaca ünlü Prins otogaz sistemlerinin distribütörlüğünü devam ettirmekteydi.

Landi Otogaz Sistemleri’nin satış ve dağıtımını, bölge distribütörleri üzerinden gerçekleştirecek olan İpragaz, Türkiye genelinde her ilde servis verilecek şekilde bir bayi yapılanması ön çalışmalarına başladı. İpragaz’ın, Landi Otogaz Sistemleri’nin Türkiye distribütörlüğünü üstlenmesi, 29 Mart – 1 Nisan tarihleri arasında CNR Expo’da Fuar Merkezi’nde düzenlenen GAS Turkey 2012 fuarının ilk gününde gerçekleştirilen basın toplantısı ile açıklandı.

Sektör ve Landi hakkında bir açıklama yapan İpragaz CEO’su Selim Şiper, “Son iki yıldır Prins markası ile hizmet verdiğimiz otogaz dönüşüm sistemleri sektöründeki faaliyetlerimiz, Landi markasının da katılımıyla daha da güçlendi. Landi Otogaz Sistemleri’nin bünyemize katılması ile birlikte; Türkiye pazarında sıralı sistem otogaz dönüşümü yapacak tüm araç segmentlerine kaliteli ve ekonomik koşullarda hizmet etme ağını da oluşturmuş bulunuyoruz” dedi. İpragaz için güvenliğin için her şeyden önde geldiğini de yineleyen Şiper, “Standartlara uygun olarak otogaz dönüşümü yapılan araçlar, en az diğer yakıtları kullanan araçlar kadar güvenlidir” vurgusunu yaptı. Selim Şiper, “Landi marka kitler, dünya çapında 4, 6, 8 silindirli; orta ve üst segment araçlar tarafından tercih ediliyor” diyerek, 4 silindirli standart bir aracın her şey dahil dönüşümünün, yaklaşık 1.500 TL’ye mal olduğunu da belirtti.

Yeşilköy’deki CNR Expo Fuar Merkezi’nde düzenlenen GAS Turkey 2012 fuarı, 29 Mart – 1 Nisan 2012 tarihleri arasında devam edecek. İpragaz standında ayrıca Prins tarafından yapılan uygulama ile, son zamanlarda TFSI motorlu araç sahiplerinin özellikle merak ettiği ve beklediği LPG dönüşümünü inceleme şansını elde edebilecekler.

• quote:

Orijinalden alıntı: 2A-ANKARA

quote:

Bende 1750TL. fiyat aldım manifoltu delmeden honda için özel üretilen kitler var dediler my-11 modeliymiş.Büyük ihtimalle bende haftaya aracı bırakıcam LPG dönüşümü için umarım memnun kalırım.

Sayın a.candemir HTR tercihini yapmış fazla detaylarla boğulmayın.BRC MY 11 pipo uygulaması Honda araçlarında sorunsuz bir ürün iyi akşamlar.İyi çalışmalar dilerim.BRC ile kaybetmek yok

http://goo.gl/4DLr6

http://goo.gl/DdVt6

http://goo.gl/MNZGK

BRC seçimi senin için en karlı seçim olacak benim görüşüm

• quote:

Orijinalden alıntı: HaYTo

LPG ve Otogaz sektöründe ilklerin imzasını taşıyan İpragaz LPG ve Oto LPG Dağıtım faaliyetlerinin yanına Otogaz Dönüşüm Sistemleri markalarının distribütörlüğü sayısını dünyaca ünlü İtalyan Landi markası ile ikiye çıkarmış oldu.
    İtalyan Landi Otogaz sistemleri geçmiş dönemlerde ülkemizde farklı firmalar tarafından distribütörlüğü yapılmış olup, en son yine ülkemizin en büyük şirket gruplarından Anadolu Gruba bağlı Çelik Motor tarafından sürdürülmekteydi.
    İpragaz Yapmış olduğu LPG Dağıtım hizmetleri yanında teknelere LPG dönüşümü yapılabilmesini sağlayan Marinegas, ve yaklaşık iki yıldır Hollanda malı olan dünyaca ünlü Prins otogaz sistemlerinin distribütörlüğünü devam ettirmekteydi.

Landi Otogaz Sistemleri’nin satış ve dağıtımını, bölge distribütörleri üzerinden gerçekleştirecek olan İpragaz, Türkiye genelinde her ilde servis verilecek şekilde bir bayi yapılanması ön çalışmalarına başladı. İpragaz’ın, Landi Otogaz Sistemleri’nin Türkiye distribütörlüğünü üstlenmesi, 29 Mart – 1 Nisan tarihleri arasında CNR Expo’da Fuar Merkezi’nde düzenlenen GAS Turkey 2012 fuarının ilk gününde gerçekleştirilen basın toplantısı ile açıklandı.

Sektör ve Landi hakkında bir açıklama yapan İpragaz CEO’su Selim Şiper, “Son iki yıldır Prins markası ile hizmet verdiğimiz otogaz dönüşüm sistemleri sektöründeki faaliyetlerimiz, Landi markasının da katılımıyla daha da güçlendi. Landi Otogaz Sistemleri’nin bünyemize katılması ile birlikte; Türkiye pazarında sıralı sistem otogaz dönüşümü yapacak tüm araç segmentlerine kaliteli ve ekonomik koşullarda hizmet etme ağını da oluşturmuş bulunuyoruz” dedi. İpragaz için güvenliğin için her şeyden önde geldiğini de yineleyen Şiper, “Standartlara uygun olarak otogaz dönüşümü yapılan araçlar, en az diğer yakıtları kullanan araçlar kadar güvenlidir” vurgusunu yaptı. Selim Şiper, “Landi marka kitler, dünya çapında 4, 6, 8 silindirli; orta ve üst segment araçlar tarafından tercih ediliyor” diyerek, 4 silindirli standart bir aracın her şey dahil dönüşümünün, yaklaşık 1.500 TL’ye mal olduğunu da belirtti.

Yeşilköy’deki CNR Expo Fuar Merkezi’nde düzenlenen GAS Turkey 2012 fuarı, 29 Mart – 1 Nisan 2012 tarihleri arasında devam edecek. İpragaz standında ayrıca Prins tarafından yapılan uygulama ile, son zamanlarda TFSI motorlu araç sahiplerinin özellikle merak ettiği ve beklediği LPG dönüşümünü inceleme şansını elde edebilecekler.

Teşekkürler Hayto.

İpragaz Landi'yi alarak İpragaz gücü ve güvencesini daha fazla kullanıcıyla buluşturmayı amaçlamaktadır. Prins kalitesi ve Özel Eğitimli Prins Ustalarının montaj kalitesi her zaman fark yaratacaktır.

• Brc montaji yaptiran her arac sigortalanir Lpg den dogabilecek her turlu soruna karsi 25.000 tl lik
    Sisteme okadar guveniyorlar

Honda araclarinin garantileri bozulmaZ

500.00 tl lik de konusma karti verilir her gsm sebekesinde gecen

+100 tl verirsenizde Gprs verilir

Honda Brc anlaşmasi ozaman burdaki marka sorunu kapatmasi lazim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HaYTo -- 31 Mart 2012; 21:43:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prins-Teknik

quote:

Orijinalden alıntı: HaYTo

Teşekkürler Hayto.

İpragaz Landi'yi alarak İpragaz gücü ve güvencesini daha fazla kullanıcıyla buluşturmayı amaçlamaktadır. Prins kalitesi ve Özel Eğitimli Prins Ustalarının montaj kalitesi her zaman fark yaratacaktır.

O sizin duyumunuz ve ya dusynceniz

Benim duyumlarim daha farkli burda yazarsam olmaz burasi brc basligi

Lpg takip ettiyseniz belki silinmeden once yazilarimi okumussunuzdur .

• quote:

Merhaba arkadaşlar.2008 model honda civic otm. vites aracıma LPG taktırmayı düşünüyorum fakat marka ve nerede taktırıcağım konusunda hala karar veremedim.Marka olarak Prins düşünüyorum fakat 2400TL. fiyat verdiler.Alternatif olarak Teleflex Gf iyi diye duydum onuda 2000TL. olarak fiyat aldım.Aklımdaki markalar Prins,Lovato,Teleflex Gf,BRC var İstanbul anadolu yakasında bu işi iyi bilen sorunsuz montaj yapabilicek biryer, sürekli arıza çıkartmıycak sorunsuz birşey taktırmak istiyorum.Tabi performans ve yakıt tüketimide çok önemli.Bu konularda tecrübeli arkadaşların yardımlarını bekliyorum.

bende senin gibi prins ve teleflex markalarını düşünüyordum....ama gerçekten çok ama çok para istiyorlar...çok araştırdım ve bende BRC marka lpg taktırdım...ve 3 seneden beri kullanıyorum sıkıntısız....2. aracımada şimdi BRC LPİ taktırcam...honda zaten brc le anlaşma imzaladı..düşündüğün kabahat....bu işte yazılım önemli hondayla brc herzaman bilgi alışverişindedir..bunu unutma..ben hiç tereddut etmeden gider brc taktırırım japonlar BRC seçti.sende gidip başka markalarımı sececeksiz....

saygılar...

• Sizin Farklı duygularımız İpragaz'ın, Landi Otogaz Sistemleri'nin Türkiye distribütörlüğünü almasıyla ( İpragazda Prinsden Vazgeçti..! ) Diye Konu başlık açmayınız Hangi derece doğru?

Bir Hollanda firması olan Prins, 1986'dan beri alternatif yakıt sistemleri konusunda uzmanlaşmış bir kuruluş olarak dünya üzerinde 52 ülkede faaliyet göstermektedir. Japonya’nın önde gelen enjektör üreticisi olan Keihin ile işbirliği içerisinde çalışmalarını ve öncülüklerini sürdürmektedir. Sıralı otogaz sistemleri; LPG/CNG ve hidrojen için tek enjektör sistemi; liquid & ValveCare katkı sistemi ve buhar enjeksiyon sistemi Prins’in mevcut en yüksek teknolojiyle ürettiği ürünleridir.( Yani Kısaca Prins & Prins Çiler dünya markasıdır )

konu başlığında Tüketiçi ( Marka olarak Prins düşünüyorum fakat 2400TL. fiyat verdiler.) bizim burda acıklama yapmamız yanlış olduğunu düşünmüyorum.

Bizim Düşüncemiz ( Quality, innovation and customer care, it's in our nature )

Saygılarla,

Recep Usta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AyOtogaz - RecepUsta -- 31 Mart 2012; 22:34:01 >

• ooo konu yine boyut değiştirdi yazacak şey cok ama artık inanın bıktım ben sildiriyorsunuz
    sadece konu başlığına bakınız

Hayto Koraz
  • Prins sigorta anlaşması, İpragaz bölge distribütörlerinden Zirve Otogaz'ın anlaşmalı olduğu sigorta şirketi aracılığıyla gerçekleşmektedir. Aracınızın KM'si ne olursa olsun Prins, Prins Silverline LPG Sistemleri için 220TL Ek ücret alınarak aracınızın Subap, subap yatakları 2 Yıl / 100.000 KM sigorta kapsamına alınmakta, oluşabilecek LPG kaynaklı istenmeyen durumlarda sigorta devreye girerek masrafınızı karşılamaktadır.
  • Kararımı verdim arkadaşlar Salı veya çarşamba günü aracı servise bırakıp BRC otogaza geçicem inşallah iyi bir sonuş elde ederim.
  • quote:

Kararımı verdim arkadaşlar Salı veya çarşamba günü aracı servise bırakıp BRC otogaza geçicem inşallah iyi bir sonuş elde ederim.

BRC Doğru tercih ; şimdiden hayırlı olsun ,aracınızı güzel günlerde kullanmanız dileğiyle...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozenclerotogaz

quote:

Kararımı verdim arkadaşlar Salı veya çarşamba günü aracı servise bırakıp BRC otogaza geçicem inşallah iyi bir sonuş elde ederim.

BRC Doğru tercih ; şimdiden hayırlı olsun ,aracınızı güzel günlerde kullanmanız dileğiyle...

Kesinlikle brawo
  • 2005 model vw golf 5 1.6 102 ps düz motor(diğer tabiri ile Hitler motor) aracıma uzun araştırmalar sonucu BRC MY11 lpg kit taktırdım.Bostancı brc 2A montaj için seçimim oldu.Serdal bey ve ekibi mükemmel çalışıyor montaj yapılırken seyrettim bitene kadar yapılanları gördüm.Kartal usta işinin ehli biri montaj yaparken titiz davranıyor keza ekibi de öyle.Aklıma takılan tek sorun manifolt üzerinde delinmesi oldu bunun dışında herşey çok iyiydi.Montaj esnasında arabamın hiçbir orijinal kablosu kesilmedi ve lpg tesisat kabloları güzelce montajı yapıldı.Yolda giderken arabanın lpg ye geçtiğini anlamıyorsunuz bile.Lpg de Ne kadar tüketiyor ilerleyen süreçte ölçüp buraya faydalı olması için yazacağım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

selamlar:4 yıl sonra Tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim..Bende de 2007 otomatik elegance var;benzinli ve artık LPG dönüşümü istiyorum..BRC doğru tercih mi?? yoksa prins yada başka markalara mı bakmalıyım??teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.