Şimdi Ara

BRCDEN İLLALAH DEDİRTTİ UZAK DURUN.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Benim bi sıkıntım varda hiçbir usta hiç bir yer sorunumu çözemedi brc den en üst düzey yetkili bile.
    Sorunum şu opel corsa d 1.2 enjoy 111. yıl modelli aracım var 85bg -115nm tork-4silindir
    2A mühendislikte bayiide BRC marka lpg takıldı.Sorun ertesi gün fark edildi.
    Araç lpg ye ilk geçtiginde (40derecede geçiyor) gaz pedalına bastığımda devirde bir düşme oluyor 500lere kadar daha sonrasında devir yükseliyor.Rampalardada el frensiz kalkmak imkansız gibi birşey
    60 km/h 70 km/h hızlarla gittigimde hissettirmiyor bu problemi 1.vites ile genellikle kalkışlarda hissediliyor.
    Motor ısısı 70 derece küsüre geldiğinde ise problem ortadan tamamen kalkıyor. yani anlayacağınız sadece soğuk motorda bunu yapıyor.
    Benzinde tamamen normal calısıyor. Bujiler değişti , enjektörler değişti , boğaz kelebeği temizlendi sorun yine aynı
    böyle bir durumla karşılaşan deneyimli olan veya yönlendirebileceğiniz iyi bir usta var mı ? Şimdiden teşekkürler
    Böyle olacağını bilseydim kesinlikle taktırmazdım

• Takılan enjektör büyük geliyor. bir boy küçük enjektör takılırsa düzelir.
  • Aynı sorun bende de var 7 yıldırda kullanıyorum(brc my10). Astra h aracım.

Sadece 2 yıl önce ustanın biri rölanti vs gibi bir ayardi biraz uğraştı sorun biraz daha azaldı hepsi o.

İlk başlarda takılıyordum ama şimdi neredeyse hiç sorun etmiyorum. Zaten dediğin gibi, araç biraz ısınınca sorun tamamen ortadan kalkıyor.

Eğer çözüm bulursanız, buradan paylaşın bende düzelteyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Brc lpg kitleri uzay teknolojisi ile atom mühendislerince üretildiği için kesinlikle sorun olmaz.

Sorun varsa kesinlikle arabadandir :)

Ama diğer markalar, özellikle atikerin lpg kitleri yerli uretim olduğu için kafadan 1-0 yenik başlar maça.. kesinlikle verim alamazsınız sorunsuz lpg uygulaması olmaz. :):)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dsmarttan Uzak Durun!!
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.