Şimdi Ara

Bu aracların modlu olanlarından uzak durun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Görselde olan araçların modifiyeli olanlarından uzak durmanız sizin cebinizi ve akıl sağlığınızı koruyacaktır..

Listeye eklenecek belli başlı başka araç varsa lütfen ekleyin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arabalara baktıkca sinirleniyorum allah islah etsin bunlari

• Transit sağlam arabadır. Negatif kamber gibi modlara daha iyi dayanır.

• modıfıyeden kastın nedır hocam
  • Apaçi arabaları hep bunlar listende eksik var ama tebrik ediyorum trafikte insan hayatını tehlikeye atan kertenkelekeri birazdan savunmaya gelecek tipler olacaktır umursamayanız

• Asıl eklenmesi gerekeni eklememissin. Bu aracların modlu olanlarından uzak durun

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Civic iyi de çevresi kötü aslında

ben bir iki defa arka köşeyi duvara sürttüm park ederken, ondan sonra köşeleri koruma amaçlı body kit taktım
    trafikte gayet sabırlıyımdır, acelesi olan transit cornet şahin doğam brotvey hatta taunus bile beni sollar geçer, benim onlar kadar acelem yok der devam ederim.
  • bende tam tofaş ı eklemeyi unutmuşsun diycektim :D

önü şahin arkası doğan :D
  • Özellikle Corsa ve Tourneo. DPF iptal edip elektrik santrali gibi duman tüttürüyorlar.

• modifiyeli olduğu halde gönül rahatlığıyla alınabilecek bir araba var mı ki?
  • S2000 i ayrı tutalım.

• Bir motosiklet kullanıcıs olarak, modlu veya modsuz farketmez Dobloların listeye eklenmesini talep ediyorum
  • Cumadangeldim kullanıcısına yanıt
    modlu modsuz her türlü motosikletin sürücüsü sıkıntılıdır.

yolda aralardan geçer dururlar şerit bilmezler sonra biz de aracız bizi görün, oldu paşam.
    ışıklarda bile sağa sola bakıp kendisine çarpacak kadar hızlı gelen araç yoksa kırmızıda geçiyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaDMaxiBo

yolda aralardan geçer dururlar şerit bilmezler sonra biz de aracız bizi görün, oldu paşam.
    ışıklarda bile sağa sola bakıp kendisine çarpacak kadar hızlı gelen araç yoksa kırmızıda geçiyorlar
    motorcu ve bisikletcilerde olan ozgüven kimselerde yok gopro sagolsun gördugum an yol veririm onlar hep haklıdır cünkü

• quote:

Orijinalden alıntı: eyokus

modifiyeli olduğu halde gönül rahatlığıyla alınabilecek bir araba var mı ki?
    Subaru, Alfa Romeo gibi bilinçli kullanıcıların modifiye ettiği araçlar alınır çünkü Türkiyede bu araçları yapmak daha zor yurtdışından parça getirmen lazım f30a taiwan tampon takan adam bunu akıl edemez.

• quote:

Orijinalden alıntı: MaDMaxiBo

Bir motosiklet kullanıcısı olarak üzülerek de olsam katılıyorum, maalesef yeni yetme 'youtuber'lar sayesinde kamerayı takan kendini Rossi sanar oldu, haliyle bizler gibi kurallara uymaya çalışan insanların adı kötüye çıktı.

Doblo tipi araçlara gelecek olursak demek istediğim şuydu: sürekli trafik içerisinde olduklarından dolayı özellikle istanbul içinde hareketleri ve sürüş tarzları gerçekten çok tehlikeli oluyor. Trafik insanlıktan çıkarıyor sürücüleri resmen. Normal kullanan sürücüleri tenzih ederim tabi.

• Polisler sadece bunlara odaklansa trafikteki suç oranı düşer.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Scirocco sahibi olarak ben bu aracı kendim hariç düzgün sürenini görmedim. Tamamen stok kullanıyorum bu arada Apaçilikte Leon, Civic ve Scirocco kapışır galibi kim olur bilemem çok ciddi rakipler. Öyle ün yapmışki bu araç hele yaya geçitlerinde yayaya yol verince milletin o yüzünde oluşan o şaşkın ve şok olmuş ifade beni bitiriyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Six Feet Under.

Scirocco sahibi olarak ben bu aracı kendim hariç düzgün sürenini görmedim. Tamamen stok kullanıyorum bu arada Apaçilikte Leon, Civic ve Scirocco kapışır galibi kim olur bilemem çok ciddi rakipler. Öyle ün yapmışki bu araç hele yaya geçitlerinde yayaya yol verince milletin o yüzünde oluşan o şaşkın ve şok olmuş ifade beni bitiriyor
    Bizim arkadaşta da vardı o da çok temiz kullanıyordu. Amerikan park yaptırmamıştı. Şu araca Amerikan park yaptırmayan sayılı insanlardandı arkadaşım belki de senle beraber 2 kişidir sende de yoksa

Bu arada benim aracı yazmamışsınız çok bilinmediği içindir. Çok şükür daha keşfedilmedi ama onun da apaçisi bol.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 3 Haziran 2020; 17:45:27 >

• Arabalara bakarken makas attılar, kara duman gördüm

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.