Şimdi Ara

Breaking Bad - (2008–2013) (747. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14.979
Cevap
116
Favori
447.245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
76 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 745746747748749
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tekrar izledim diziyi epeyi şeyi unutmuşum iyi oldu tekrar izlediğim. Epeydir yüksek doz kalite yüklemesi yapmıyordum iyi geldi bana. Gerçekten harika bir dizi. En iyi suç dramalarından biri. Dizide ki ince düşünülmüş zeki ayrıntılara bayılıyorum. Dizinin çekim yeri için önce California düşünülmüş ama bütçe sıkıntısı olacaği için Albuquerque tercih edilmiş çokta iyi bir tercih olmuş. Dizinin konusuna cuk diye oturup diziyle bütünlemiş resmen şehir. O sarı ton hiçbir zaman unutulmayacak. Aaron Paul kesinlikle efsane oynamış dizinin yıldızı bana göre. Dizi tarihinde kadın-erkek olarak bir çok iyi ikili vardır ama erkek ikili olarak Walt-Jesse ikilisinden daha iyi bir ikili var mı bilmiyorum. İkisi ne zaman aynı sahnede bir araya gelse dizi çok başta tat veriyor. Dizinin en iyi yönü de devamlı aile konusu üzerinde durması karakterlerin sıradan bir aile ve insan olması ve ilk sezonda ki hallerinden son bölüme kadar geldikleri o nokta o karakter değişimi o kadar iyi ki.. Tuco ve Hector Salamanca çok iyiydi, bana kalırsa dizinin en zayıf sezonu olan 3.sezona ikiz Meksika'lı kuzenler renk kattı. Gustavo Fring'in o soğukkanlı profesyonel hallerine hastayım. Don Eladio'yu hakladığı bölüm efsaneydi Narcos tadı vardı o bölümde. Hank Schrader kendini işine adaması ve inatçılığı gönüllerimizin kahramanı. Dizinin özel yıldızı olarak Carmen'i seçiyorum oldukça az gözükmesine rağmen her seferinde yaktı beni bitter çikolatam.. Sezon sıralamam 1>4>5>2>3

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sen Aydınlatırsın Geceyi -- 24 Temmuz 2020; 4:57:26 >

• Bittiğinde çok üzülmüştüm. Mükemmel bir dizi
  • Bu diziyi 2 ay önce bitirmiştim sonra better call saulu bitirdim. BCS bana daha keyifli geldi ama breaking badde gerçekten kaliteli bir yapım. Benim için hala en iyi değil ama oyunculuklar falan çok iyiydi.

• Diziye yeni başladım bakalım nasıl

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• bu korona günlerinde rahmetliyi tekrar analım, hem akciğer kanseri hem de +50,kesin giderdi koronadan

• Sanırım geleceğimi konu alan bir dizi

• Diziyi ilk kez izledim ve bugün bitirdim.

Benim için başrol Jesse idi. Dizi boyunca sürekli ama sürekli bağ kurduğu insanlar öldürüldü veya hayatından çıktı. İlk olarak ailesi onu reddetti. Ardından Jane öldü, sonrasında Andrea, Mike derken kimi sevdiyse elinden kayıp gitti. Brock zehirlendi, Todd gözünün önünde bir çocuğu vurdu. Bir çukurda vahşi bir hayvan gibi hapsedildi. Artık o kadar çok şey yaşadı ki yüz ifadesi tamamen mutsuzluğa dönüştü. Son bölümde Todd'u kendi elleriyle öldürdüğünde sevindim. Tabii finalde White'ın yaptığı M60 planının da hakkını vermek lazım. Dizinin sonuna eklenen filmin tamamen Jesse ile ilgili olması çok iyi oldu. Güzel bir bitiriş olmuş. Şimdi Better Call Saul'a başlıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 9,9/10 ,başka söze gerek yok

• Sen Aydınlatırsın Geceyi kullanıcısına yanıt

Erdal - Abuzer Kömürcü var.

Her sene dönüp dolaşıp Vadi, Better Call Saul ve Breaking Bad'e başlıyorum. Vadi bitti, düştük gene ABQ'nün yollarına.

• Çok güzel harika. Özellikle 4. Sezon şahane.

• 3 yıl aradan sonra tekrar izledim...dizi bitince gene boşluğa düştüm...baş yapıt , şahesermiş 😔

• En son 3-4 yil önce izlemiştim tekrar izledim ama 3.sezon ve diger sezonlardan bazi bölümler çok sıkıcı geldi , ilk izlediğimde bu kadar sıkıcı değildi galiba , iyi bir dizi ama o kadar da iyi olduğunu düşünmüyorum , özellikle karakterler 1. Sezondan sonra çok monoton oluyorlar çok durağanlasiyor boş boş hayati sorguluyorlar , jesse nin 1.sezondaki halinden eser kalmıyor hank kafayı yiyor skyler ayrı bir triplerde sürekli mutsuz kadın , diziyi taşıyan ww oluyor adam kanser ama herkesden trip yiyor , skylerin derdini çözemedim sürekli mutsuz kadın , yine de 8/10 veririm
  • Kim ne derse desin gelmiş geçmiş en güzel dizidir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Faıthful

En son 3-4 yil önce izlemiştim tekrar izledim ama 3.sezon ve diger sezonlardan bazi bölümler çok sıkıcı geldi , ilk izlediğimde bu kadar sıkıcı değildi galiba , iyi bir dizi ama o kadar da iyi olduğunu düşünmüyorum , özellikle karakterler 1. Sezondan sonra çok monoton oluyorlar çok durağanlasiyor boş boş hayati sorguluyorlar , jesse nin 1.sezondaki halinden eser kalmıyor hank kafayı yiyor skyler ayrı bir triplerde sürekli mutsuz kadın , diziyi taşıyan ww oluyor adam kanser ama herkesden trip yiyor , skylerin derdini çözemedim sürekli mutsuz kadın , yine de 8/10 veririm

İlk izlediğimde banada öyle gelmişti hocam ama çok sürükledi 2.defa izlediğimde ve daha çok heyecan verici oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: IceIce

Kim ne derse desin gelmiş geçmiş en güzel dizidir.

Bu diziye en iyi dizi diyenlerin %70i The Wire, The Sopranos gibi dizileri izlememiştir. İzleyip yine bu diziye en iyi diyenler için zevkler ve renkler diyebilirim fakat bu dizileri de izleyenlerin %70i Breaking Badi favori dizisi olarak göstermez. Breaking Bad'de aksiyon beklemeyin filan diyenler olmuş ama bu dizilere göre Breaking Bad aksiyon dizisi gibi kalıyor. Evet başlarda sıkıcı geliyorlar fakat sabredip dizinin içine girdikten sonra bitirince damağınızda bıraktığı tadı Breaking Bad'de bulamazsınız. Başta sıkıcı gelmeleri de fazla gerçekçi olduklarından. Zaten bu yüzden BB kadar popüler değiller. Gündelik hayattan uzaklaşıp keyifli bir yapım izlemek isteyenler için değil ama gerçekçi bir başyapıt izlemek isteyenler için bu iki diziyi önerebilirim. Hala ara ara youtubeda The Sopranos videolarına filan denk gelip izlerim. BB bittikten sonra dönüp yüzüne bile bakmadım şahsen. Keyifle izledim ve benim için orada bitti.

• quote:

Orijinalden alıntı: Slim Charles

Bu diziye en iyi dizi diyenlerin %70i The Wire, The Sopranos gibi dizileri izlememiştir. İzleyip yine bu diziye en iyi diyenler için zevkler ve renkler diyebilirim fakat bu dizileri de izleyenlerin %70i Breaking Badi favori dizisi olarak göstermez. Breaking Bad'de aksiyon beklemeyin filan diyenler olmuş ama bu dizilere göre Breaking Bad aksiyon dizisi gibi kalıyor. Evet başlarda sıkıcı geliyorlar fakat sabredip dizinin içine girdikten sonra bitirince damağınızda bıraktığı tadı Breaking Bad'de bulamazsınız. Başta sıkıcı gelmeleri de fazla gerçekçi olduklarından. Zaten bu yüzden BB kadar popüler değiller. Gündelik hayattan uzaklaşıp keyifli bir yapım izlemek isteyenler için değil ama gerçekçi bir başyapıt izlemek isteyenler için bu iki diziyi önerebilirim. Hala ara ara youtubeda The Sopranos videolarına filan denk gelip izlerim. BB bittikten sonra dönüp yüzüne bile bakmadım şahsen. Keyifle izledim ve benim için orada bitti.

Alıntıları Göster

Doğru söylüyorsunuz hocam dediğiniz dizileri ilkdefa duyuyorum ama breaking bad gerçekten çok başarılı bir dizi sayamayacağım kadar dizi izlemişimdir fakat bb de aldığım zevki ve gerçekçiliği diğer hiç bir dizide alamadım neredeyse ama dediğiniz dizilere göz atıcam.

• quote:

Orijinalden alıntı: IceIce

Doğru söylüyorsunuz hocam dediğiniz dizileri ilkdefa duyuyorum ama breaking bad gerçekten çok başarılı bir dizi sayamayacağım kadar dizi izlemişimdir fakat bb de aldığım zevki ve gerçekçiliği diğer hiç bir dizide alamadım neredeyse ama dediğiniz dizilere göz atıcam.

Alıntıları Göster

Zevk unsuruna bir şey diyemem. Hakikaten izlemesi zevkli bir dizi. Ama Walter'ın karakter gelişimi bana çok absürt gelmişti. Yapımcıların da gerçekçi bir yapım hedeflediğini sanmıyorum. Benim daha çok aklımda kalan çekim teknikleriydi. O konuda gerçekten üstüne fazla dizi tanımam. Ama dizi öyle fanlarının dediği kadar aksiyonsuz düşük tempolu bir dizi değil. Bu yüzden diziyi abartılı bulanlara git arka sokaklar izle diyen fanboylarını görünce diziden biraz soğumuyor değilim. Sanki çok komplike bir konusu varmış gibi.  

• Slim Charles kullanıcısına yanıt

Aynen hocam fazla gereksiz fanboy ları var.

• Senin gibisi gelmedi.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 745746747748749
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.