|
Breaking Bad - (2008–2013) (748. sayfa)
-
-
Brba'yı bitirdim Better Call Saul'da 3.sezona yeni geçtim, şu ikisinin tartışmalarını, yorumlarını okumak kadar yoran az şey vardır. Skyler'ı da, Chuck'ı da Walter ve Jimmy ikilisinden daha haklı buluyorum çünkü
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bugün itibariyle bitirdim. Hayatım boyunca izlediğim en güzel diziydi. Sanmıyorum bir daha böylesinin gelebileceğini :(
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yoklukta diziyi tekrar izliyorum,bu arada 4.sezon finalindeki müziği Dark hüpletmiş.
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alex.mahoneee -- 28 Temmuz 2021; 19:35:14 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Teşekkürler hocam anladım.
Bu arada spoiler yazdım ama spoiler göster butonu aktif değil hala?
Spoiler butonu kalın, italik gibi seçeneklerin yakınındaki üç nokta menüsünün içinden seçiliyor. (mobil)
Teşekkürler tekrar
Rica ederim :)
wire ın ilk sezonunu izledim bence bb in çırağı olamaz . BB izlerken bir sonraki bölüme ara vermeden geçerdik heyecandan yerimizde duramazdık wire ise günde 1 bölüm 1 bölüm sırf bitirmek için izledim. klasik polis mafya kovalamaca işleri. İzlerken vay arkadaş nasıl böyle bir senaryo hikaye düşünmülşler helal olsun adamlara dediğim bir sahne bölüm hatırlamıyorum. diğer sezonları bilemiyorum 1. sezon için düşüncelerim bu. belki diğer sezonlar daha iyi olabilir.
BB i izleyeli 5-6 sene oldu tekrar izlemeyi düşündüğüm 3. dizi olacak ( Prıson break ve lost tan sonra)
-
quote:
Orijinalden alıntı: hdg52wire ın ilk sezonunu izledim bence bb in çırağı olamaz . BB izlerken bir sonraki bölüme ara vermeden geçerdik heyecandan yerimizde duramazdık wire ise günde 1 bölüm 1 bölüm sırf bitirmek için izledim. klasik polis mafya kovalamaca işleri. İzlerken vay arkadaş nasıl böyle bir senaryo hikaye düşünmülşler helal olsun adamlara dediğim bir sahne bölüm hatırlamıyorum. diğer sezonları bilemiyorum 1. sezon için düşüncelerim bu. belki diğer sezonlar daha iyi olabilir.
BB i izleyeli 5-6 sene oldu tekrar izlemeyi düşündüğüm 3. dizi olacak ( Prıson break ve lost tan sonra)
Prison Break filan seviyorsanız The Wire size hitap etmez. Sürekli aksiyon arayan adamın dizisi değil The Wire. Bir diziyi izlerken tek kriteriniz heyecan olmamalı. Tabi heyecanı için izlenen diziler var ama derinlik çok daha önemli. The Wire dişinizi sıkıp izlerseniz bitirdiğiniz zaman sizde çok farklı bir tad bırakacak. Çünkü dizide anlatılan şeyler kansere yakalanan çılgın kimya öğretmeninin karteli filan tokatlayıp tepeye ulaşmasından çok daha gerçekçi ve derin. Breaking Bad Walter White'ın epik hikayesini anlatır ve hiçbir derinlik kaygısı gütmez, amacı izleyicide heyecan ve merak hisleri uyandırmaktır. Walter White dışındaki karakterler sadece figurandır. Hikaye yazılış şekli ve çekimler iyi olduğu için kimse de gerçekçiliğe veya anlatılan konuya takılmaz. The Wire'da ise başrol yoktur, daha doğrusu başrol bir şahıs yerine şehrin kendisidir. Her sezonda sistemdeki farklı bozuklukları ele alır. Verdiği mesaj ve işlediği konu çok daha derindir. Dizi kritikleri The Wire'ı genelde Breaking Bad'in üstünde konumlandırır. Imdb puanına ve popülariteye bu kadar takılıyorsanız youtubedaki kendi janrasının en popüler türünü temsil eden örneklere bakmanızı tavsiye ederim. Metallica'nın en fazla dinlenme rakamlarına sahip olması onu en iyi metal grubu yapmaz veya one direction gibi bir grubun çok fazla dinlenmesi o grubu müzikal anlamda iyi yapmaz.
-
100 yakın dizi bitirmiş biri olarak yazıyorum bunları.
dizi izlerken insanlar bazı duyguları hissetmek isterler.
bunlar heyecan, aksiyon, macera, gizem,dram, sürpriz final, akıl dolu bir senaryo vs vs
esaretin bedeli müthis kurgusu ve sürpriz finali ile dünyanın en iyi filmlerinden biri olarak bilinir ve ben de çok beğenirim.
13 why reasons ı harika kurgu ,dram ve gizem için çok beğenirim
line of duty yi müthiş poliseye gerilim ve sürpriz finalleri için beğenirim.
bodyguard ı müthiş aksiyonu için beğenirim.
affairs ı insan ilişkileri dram ve oyunculuk için beğenirim .
P B i de aksiyon için değil akıl dolu kaçış planı ve müthiş heyecan fırtınası için beğenirim.
peki wire da bunlardan kaç tanesi var hemen hemen hiç biri.
bu durum wire ı kötü yapmaz tabi ki sadece B B kadar iyi olmadığı kanaatindeyim.
B B in gerçeğe yakın olmadığından bahsetmişsiniz ve wire in daha gerçekçi ve derin olduğundan bahsetmişsiniz.
eğer gerçekçi ve derin hikayeler izleyeceksek gider belgesel ya da sadece gerçek hayattan hikayeler izleriz
wire da zaten abd de ki uyuşturucu piyasasını ve polisin mücadelesini dizi tadında anlatıyor.
bazı abd yapımları amerikan toplumunu çok iyi anlattıkları için ımdb listesinde yüksek puanlar almıştır.
99 da oscar alan kevin spacey nin oynadığı american beauty filmi gibi.
-
İzlediğim en iyi diziler arasında çok rahat ilk 3’e girer
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
unutulmayacak birçok çok sahne, müthiş karakterlerin olduğu efsane senaryosu ile Hiçbir soruyu cevapsız bırakmadan ve olması gerektiği gibi biten özel dizidir.
-
Silinen final sahnesi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackLead -- 6 Mart 2022; 12:12:27 >
ekşi şeylerBreaking Bad Karakterlerinin Ruh Hallerini Neredeyse Birebir Yansıtan Arabalarhttps://seyler.eksisozluk.com/breaking-bad-karakterlerinin-ruh-hallerini-neredeyse-birebir-yansitan-arabalar
-
O gün geldi catti. 5 günlük raporluyum. Ilk kez basliyorum izlemeye.
3.sezonun ortalarına geldim. Dizi güzel başladı güzel gidiyor. Şimdilik 8/10
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.2.sezonda 2 ceset torbası gösterildi. Onlar kimdi ? Açıklandı mı ? Yoksa ben mi kaçırdım ? Sırf şu olay yüzünden 2. sezonu çok sevemedim. Ben ana konuya dahil olan kişilerle ilgili bir şey bekliyordum ama alakasız uçak olayı çıktı. Ayrıca Skyler karakteri şimdiye kadar gördüğüm en mal karakterlerden biri. " Kocam meth yapıyor gidip Ted'e vermeliyim " Her sahnesini atladım. Bazı konuların derinliklerine inmediler. Havada kaldı. Örneğin polisin karısı hırsızlık yapıyor. Bir sorunu olduğunu hafif belli ettiler ama derine inmediler. Walter ve Jesse diyecek laf yok. Güldürdü ve heyecanlandırdılar.
-
Dizi zaten 3.sezonla birlikte uçuşa geçiyor.Ben de diziyi 2 kez tekrar izledim,ilk sezonu komple atlayıp,öyle izliyorum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X