Şimdi Ara

Breath of Fire 1 ( Çıktı ) 1993

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

RPG ve J-RPG Dünyasının O Mistik Dünyasına Adım attığım ilk oyundu.

Hikaye;

Breath of Fire Light ve Dark Dragon klanlar arasında büyük bir iç savaş izleyen yıllarda gerçekleşir.Light Dragons küçük köylerde gizlenmeye başlamış ve giderek azalmaktadır.
    The Dark Dragonlar onların uzun zamandan beri düşmanı olan , Light Dragonları avlama süresi devam ediyor ve onları izole etmek için halkları tahrik ediyorlar. The Dark Dragonsların haberli bir şekilde., Light Dragon Klanını uzun zaman önce ejderha güçlerinden uzak olması için anlaşma imzalamaya zorladılar. Oyunun kahramanı Ryu, Light Dragons'un klanının hayatta kalan bir üyesi olarak uzak bir köyde huzur içinde yaşıyor. Ryu o küçükken kız kardeşi olan yetim Sara, ile birlikte büyürler.Sara güçlü büyüler yapmak için bir rahibe tarafından yetiştirilmiştir. Ryu bir gece rüyasında bir ejderha görür ve ejderha büyük bir tehlikenin geldiğinin haberini verir. Ryu kalktığında köyünü yanar bir halde bulur ve yakınlarının yanına koşar direk. Kardeşi Sara Ryu'yu ve diğer köylüleri Dark Dragonslardan kurtarmak için sihirli kullanır, ancak esir alınır.
    The Dark Dragons İmparatoru'nun lideri Zog, bu gezegenin feth hakkının Dark Dragonsların hakkı olduğunu açıkladı. Zog Tyr'nin altı tanrıça anahtarlarını tamir etmek ve kötü planları gerçekleştirmek için kullanmak niyetinde. İmha tanrıçası kilidini kullanmak tek amaçları.
    Ryu köyü bırakır ve Zog'dan önce anahtarları toplamak için bir arayış çıkar.

Karakterler;

Ryu;

Hikayenin ana kahramanı, o bir ejderha klanı üyesi ve mavi saçları vardır. O savaşta bir ejderhaya dönüşebilir. Balık yakalayabilir.

Nina;

Winlanın bir prensesi ve Wing Klan üyesi. O iyileşme ve devetüyü gibi büyüler ve geniş bir yelpazede yetenekler bilir. Daha sonra oyunda o büyük ölçüde dünya haritasında seyahatleri basitleştirmek için dev bir kuş haline dönüştürebilirsiniz.

Bo;

Tantar kasabından bir avcı. Ortak düşmanları olduğu için Ryu'ya katılır. Bazı saldırgan yetekleri vardır. Hayvan avlar ormanlardan geçebilir. Ayrıca bir kurttur.

Karn;

Herhangi bir kilit açmak ve herhangi bir tuzak silahsızlandırılması için kurnaz bir hırsız. Ailesinden kalma kan bağı dolayısıyla mistik bir gücü sahiptir ve transform özelliği vardır bu büyüleri öğrenmesi lazım.

Gobi;

Bir tüccar, o bir antropomorfik, iki ayaklı balık ve sualtı mücadelesi ustasıdır. O bile tür için çok açgözlü kabul edildi çünkü onun klanı sınır dışı edildi. Daha sonra da hızlı bir şekilde deniz yoluyla parti ulaşımı yapmayı mümkün hale getiren dev balığa dönüşen bir karakter.

Bleu;

Naga'ya benzeyen ölümsüz güçlü sihirlere sahip bir büyücü.O Tyr tarafından kadim yıllar önce mühürlenmiş bir büyücü kadın oldu. O uzun yıllar boyunca uykuya dalmıştır. O büyülerinin çoğunu unuttu ve çoğu zaman onları kullanırken hata yapıyor.

Ox;

Çok güçlü bir yapıcıdır Demir Ogre Klanından bir öküz-adam. O diğer şeyler arasında duvarları kırabilir, ağaçları yıkabilir. Onun klanı gizli bir silah oluşturmak için Dark Dragon tarafından esir alındı. Bir karısı ve yakında bir çocuk bekliyor.

Mogu;

Herşeyi kazabilme yeteneğine sahip bir köstebek.O Dark Dragon klanına karşı savaştı ama bir teğmen tarafından bastırılmış, Ryu ve çetesi tarafından Astral bir dünyadan serbest bırakılmıştır. Kavmine bir eski silah için kazı yapmaya zorlanma ceraiminde bulunulmuştur. Onun Anne adında bir kız kardeşi vardır.

Eski oldschollrpg bir oyundur.
    Herşeyiyle harika bir oyun olan bu oyun bence konusu ve hikayesiyle fevkalededir.
    Kafa yorulacak akılda tutulacak bir çok öğeye sahip diyebilirim.
    Takılacağınız ve ani süprizlerle karşılayacağınız bir çok yer olucak.
    Breath of fire serisi her zaman favorimdir bilginlendirmeye devam edeceğim.

Oynamak isteyenler için.
    http://www.emulator-zone.com/doc.php/snes/snes9x.html buradan emülatör indireceksin.
    http://coolrom.com/roms/snes/1053/Breath_of_Fire.php buradan da Rom iş tamam oyun sende.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Breath Of fire -- 30 Nisan 2013; 19:19:27 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Feezey

Herşey tamamda nasıl elde edicez ?

http://www.emulator-zone.com/doc.php/snes/snes9x.html buradan emülatör indireceksin.
    http://coolrom.com/roms/snes/1053/Breath_of_Fire.php buradan da Rom iş tamam oyun sende.

•  Breath of Fire 1 ( Çıktı ) 1993

bu da benden gelsin.

Zamanında ne oynardım be Zelda bir, Breath of fire ikinci sıradadır gözümde ikisinde de bayağı çözmen gereken şeyler vardı. Komşu çocuklarıyla kapışırdım sen nerde takıldın sen nerde kaldın diye. Şöyle oyunlar artık çok az çıkıyor.

İlerleyen zamanda III-IV bakmak isterim, zamanım olursa.

eline sağlık güzel olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: VII_outLaw

bu da benden gelsin.

Zamanında ne oynardım be Zelda bir, Breath of fire ikinci sıradadır gözümde ikisinde de bayağı çözmen gereken şeyler vardı. Komşu çocuklarıyla kapışırdım sen nerde takıldın sen nerde kaldın diye. Şöyle oyunlar artık çok az çıkıyor.

İlerleyen zamanda III-IV bakmak isterim, zamanım olursa.

eline sağlık güzel olmuş.

ne demek

• güzel tanıtım cidden...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Necochea

güzel tanıtım cidden...

zamanın behrinin güzel oyunları artık firmalar böyle oyunlar yapamıyor zor durumdalar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.