Şimdi Ara

brenner 8

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar elektronikçiden lodos elektronıkin hazır brenner8 devresi aldım 16f877 e program atmak için takıyorum 16f84 olarak algılıyor kalibrasyon yapmak için içini actim kalibrasyon uclarını bulamadım daha once kullanan varmı kalıibrasyonu nasıl yapacam bilgisi olan varmı

• Programın arayüzünden Kaç bacaklı olduğunu seçmemiş olabilirsin. 28/40 Pin olanı seç bazı pic lerde sen seçmen gerekiyor.. Tabi en başında yönetici olarak çalıştıracaksın yoksa bazı hatalar alınabiliyor..
     brenner 8
  • merhaba benımde bir sorum oluicak 877a programlayacagım pic kart alıcam ancak çinden pickit2 sipariş edip zif soketi kendim mi yapıyım, yoksa karaköyden brenner8(heralde en ucuzu) mi alıyım windows8 laptobum var çalıştırır mı ?
  • Benim tavsiyem tabikide hazır yapılmış olanını alman olacak. çünkü sen yapmaya kalkarsan bir sorunla karsılastığın taktirde seni uğraştıracaktır.zaten kutulu olanlar 60/65 TL, kutusuz modelleri 50TL civarında.hobi meraklısı birisiysen elbette yap derim ama bece bir an önce projelerini hayata geçirmen açısından ugrasmadan hazır alman en iyisi olacaktır..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.