Şimdi Ara

FooBar2000 v0.9.6.2

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
3.449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar yaklaşık 20 gündür FooBar2000 i kullanıyorum..Bilmeyenler için hemen söylüyüm audio oynatıcısı nerdeyse bütün formatları çalıştırıyor..Adı dışında bi kötülüğü yok:)CPU yu kastırmıyor gerçekten kullanışlı bir program ne RAM den ne CPU yudan çalıyor..DSP adında eklentileri var eğer doğru ayarı tutturursanız alabileceğiniz max kalitedeki sesi alabiliyorsunuz...gelelim benim soruma..

Ben Creative M5300 kullanıcısıyım yakın bi zaman içinde değiştireceğim sistemimi fakat şu anda max kaliteyi yakalamak istiyorum..malum hepimizin bildiği gibi asla kaliteli ses arayışı bitmiyor..ve bu kullandığım foobar2000 adlı programın yamaları var sesin kalitesini artırmak için ben 3 4 tane buldum ama eminimki aranızda kullananlar vardır ve o kullananlarında bildiği DSP ler vardır..bu konuda sizden bilgi istiyorum.Teşekkürler..

• Kernel Stream eklentisini kur. Anasayfasında download imkanın var zaten. Diğer DSP'lere gerek bile yok aslında ama kendi zevkine kalmış. Eğer Audigy ZS veya X-Fi kartın varsa Kernel yerine Asio eklentisini kullanabilirsin.
  • s.a yaklaşık 1 aydır bende foobar kullanıyorum gayet memnunum ama ayarlarını tam olarak yapamadım bunun tr yaması yokmu yada en iyi ayarları nelerdir x-fi gamer ve z5500 kullanıyorum saygılar
  • Ben baya araştırdım bi kaç kişi oturmuş üşenmemiş türkçe yapamısını yapmışlar ama official değil ve çok eski bir version için bu yama...Bi süre sonra ben yaptığım ayarları foto olarak eklerim eğer başka kullananlarda yaparsa bu foto ekleme işini tartışarak en iyi ayarları oturtabiliriz..Ama dinlediğin müzik türüne göre yapman lazım ayarlarını orda biraz sıkıntı olabilir..
  • Foobar'ın temelini zaten Kernel stream eklentisi oluşturur. Bu eklenti kısaca, Windows'un ses mikserini iptal ederek direkt ses kartından alır gücünü. Fakat, eğer Vista kullanıyorsanız Kernel'e gerek yok çünkü Vista'da zaten Kernel entegre bir biçimde geliyor. Eğer Xp kullanıyorsanız Kernel kullanın. X-Fi kartı olanlar Asio dll'lerini kullanmalılar. Ayrıca, gerekli eklentilere buradan ulaşabilirsiniz:

http://pelit.koillismaa.fi/plugins/dsp.php
  • Konuyu görünce kurdum, hızına diycek yok. Arayüzü değiştirmek için bakındım, uğraştırıcak sanırım biraz.
  • TARANTULA-MK: Programın şaka gibi bir ram kullanımı var. 5500 şarkı var listede, sonuç:

FooBar2000 v0.9.6.2
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arayüzleri biraz uğraştırsada çok güzel görümleri var
    http://tedgo.deviantart.com/art/DarkOne-v1-3-111311295
  • Şu arayüz işini birisi resimli olarak anlatsa çok makbule geçer aslında
  • quote:

Orjinalden alıntı: paramparca

Şu arayüz işini birisi resimli olarak anlatsa çok makbule geçer aslında

Üzerinde çalışmalarım sürüyor:))Güzel bişeyler çıkartınca upload edicem;)
  • Bekliyorum kRmpst
  • Biraz uğraşınca aşğıdaki gibi oldu, gayet iyi ama menüler baya karışık.

FooBar2000 v0.9.6.2
  • Sen galiba direk skin indirmişsin..Ben kendim yapmaya çalışıyorum programın kodlarıyla oynayarak ama beceremiyorum istediğim gibi..
  • kRmpst: Ben zaten hazırları nasıl yapıcaz diye sormuştum. Bir çok dll eklemek gerekiyor, onlar biraz karışık. Ben de şöyle bir şey yaptım ama player arada eski görünüşe dönüyor:

FooBar2000 v0.9.6.2
  • @kRmpst

Hazır arayüz eklemek bile baya zahmetli, diğer yol çok zaman alır.

Resimdeki arayüz için gerekli dosyaları 2 klasörde topladım, onları kurulum klasörüne kopyalayıp programdan bir iki ayar yapacaksınız; gerekli ayarları da yazdım. Yüklemek isteyen olursa aşağıdaki .rar dosyasında hepsi mevcut.

http://r apidshare.com/files/193572142/FOOBAR.rar
  • quote:

Orjinalden alıntı: TARANTULA-MK

@kRmpst

Hazır arayüz eklemek bile baya zahmetli, diğer yol çok zaman alır.

Resimdeki arayüz için gerekli dosyaları 2 klasörde topladım, onları kurulum klasörüne kopyalayıp programdan bir iki ayar yapacaksınız; gerekli ayarları da yazdım. Yüklemek isteyen olursa aşağıdaki .rar dosyasında hepsi mevcut.

http://r apidshare.com/files/193572142/FOOBAR.rar

Tarantula valla hayat kurtardınn yaklaşık 4 5 saattir uğraşıyorum bu sefer oldu diyorum hepsinde bişey eksik oluyor..tam yeter artık siliyorum programı dedim bi baktım mucize sensin:))sağolasın valla

• bende tam konu acacaktım foobar la ilgili isabet oldu 3-4 ay önce ks ve waspi dll kulanırken gecen hafta formatladım ks ve waspi kulanamıyorum bende asio yükledim ama hala test edemedim sesi. acaba asio ks ye göre farkı ne?. eklenti olarak noise sharpening öneririrm tizleri düzeltiyor. ks yapamamın sebebi ne olabilir? yardım olabilirseniz sevinirm.

edit: 0.9.5.6 versiyonunu öneririm bence en stabil olanı bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolga86 -- 4 Şubat 2009; 1:26:51 >
  • Rica ederim, ne demek... Siz de sağolun konu sayesinde foobar diğer programlar arasında iyi bir alternatif oldu benim için, ayarları yaptıktan sonra kullanımı daha kolay ve hızlı.

Bir de gerekli ayarlar vs tamamladıktan sonra foobar kurulum klasörünü yedeklemenizi öneririm. İleride bir formattan sonra tekrar uğraşmazsınız bukadar.
  • buda benimki

FooBar2000 v0.9.6.2
  • quote:

Orjinalden alıntı: paramparca

Foobar'ın temelini zaten Kernel stream eklentisi oluşturur. Bu eklenti kısaca, Windows'un ses mikserini iptal ederek direkt ses kartından alır gücünü. Fakat, eğer Vista kullanıyorsanız Kernel'e gerek yok çünkü Vista'da zaten Kernel entegre bir biçimde geliyor. Eğer Xp kullanıyorsanız Kernel kullanın. X-Fi kartı olanlar Asio dll'lerini kullanmalılar. Ayrıca, gerekli eklentilere buradan ulaşabilirsiniz:

http://pelit.koillismaa.fi/plugins/dsp.php

kernel eklentisini nasıl kuruyoruz eklentiyi indirdim klasöre çıkarttım içesinden tek bir dosya var oda setup dosyası değil

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.