Şimdi Ara

brewfest quest

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • slm bu questler hakkında bilgisi olan varmı günde 5-6 lvl atlattığı söleniyor....

• sanmam oyle bisey oldugunu. mount fln alınıyo degisik kıyafetler fln ama eglenceli gercekten
  • quote:

Orijinalden alıntı: demiryulek

sanmam oyle bisey oldugunu. mount fln alınıyo degisik kıyafetler fln ama eglenceli gercekten
    hakkaten şu binek nasıl alınıyor arkadaşlar?

bazıları karakterini satarken bu bineği özellikle vurguluyor nedir bu binek alımının sırrı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mczaga

bazıları karakterini satarken bu bineği özellikle vurguluyor nedir bu binek alımının sırrı?

Alıntıları Göster
    200 brewfest gold u toplaman lzm oncelikle sonra ordaki bi vendorda q baslangıcı var mount icin. ama nasıl 200g yapılır dersen bende bilmiyorum :) dun gece geldiginde yaptım ilk q leri ama daily gibi hergunmu oluyolar bilmiyorum bakıcaz gorucez bugun :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: demiryulek

200 brewfest gold u toplaman lzm oncelikle sonra ordaki bi vendorda q baslangıcı var mount icin. ama nasıl 200g yapılır dersen bende bilmiyorum :) dun gece geldiginde yaptım ilk q leri ama daily gibi hergunmu oluyolar bilmiyorum bakıcaz gorucez bugun :)

Alıntıları Göster
    birde trinket var sanırım tam çözemedim olayı brd den mi ne alınıormuş sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arthalion

birde trinket var sanırım tam çözemedim olayı brd den mi ne alınıormuş sanırım

Alıntıları Göster
    Öncelikle Welcome to Brewfest questi yapılır.

Daha sonra ram koştururken filan yol üstünden

Save Brewfest! -http://www.wowhead.com/?quest=12318

alınır.

5 kişilik lvl 70 seviyesi party oluşturulup doğru BRD' ye gidilir. BRD ye girer girmez sağda zaten olay farkedilir ordaki moblar kesilip asansör tipli şey kullanılarak direk olarak taverne gidilir.

Quest buraya verilir, eleman yeni quest verir Insult Coren Direbrew (http://www.wowhead.com/?quest=12062) diye.

Coren Direbrewle konuştuktan sonra boss fight başlar. Boss fighte geçmeden tek tek verin questleri yoksa 2 kişi aynı anda verebiliyor böyle durumdada daha az kesmiş olursunuz.

Bu boss Epic trinket(40 badge olanlara eş stat) ve bir epic dagger harici Brewfast Kodo su ile Brewfest Ram i düşürüyor. O yüzden ne kadar çok keserseniz o kadar iyi :)

Boss fight oldukça basit Pally tankla hele çook çook daha basit.

Biz 2 healer (disc priest, holy paladin) Dps Warrior(ben tankladım dps setle ama shield taktım) Retri pally, Hunter ile çok rahat aldık.

Ben büyük bossu tankladım holy pala ufak addleri üstünde tuttu ve bütün dpsyi bossa yaptık.

• quote:

Orijinalden alıntı: Reahax

Öncelikle Welcome to Brewfest questi yapılır.

Daha sonra ram koştururken filan yol üstünden

Save Brewfest! -http://www.wowhead.com/?quest=12318

alınır.

5 kişilik lvl 70 seviyesi party oluşturulup doğru BRD' ye gidilir. BRD ye girer girmez sağda zaten olay farkedilir ordaki moblar kesilip asansör tipli şey kullanılarak direk olarak taverne gidilir.

Quest buraya verilir, eleman yeni quest verir Insult Coren Direbrew (http://www.wowhead.com/?quest=12062) diye.

Coren Direbrewle konuştuktan sonra boss fight başlar. Boss fighte geçmeden tek tek verin questleri yoksa 2 kişi aynı anda verebiliyor böyle durumdada daha az kesmiş olursunuz.

Bu boss Epic trinket(40 badge olanlara eş stat) ve bir epic dagger harici Brewfast Kodo su ile Brewfest Ram i düşürüyor. O yüzden ne kadar çok keserseniz o kadar iyi :)

Boss fight oldukça basit Pally tankla hele çook çook daha basit.

Biz 2 healer (disc priest, holy paladin) Dps Warrior(ben tankladım dps setle ama shield taktım) Retri pally, Hunter ile çok rahat aldık.

Ben büyük bossu tankladım holy pala ufak addleri üstünde tuttu ve bütün dpsyi bossa yaptık.

Alıntıları Göster
    ben butun charlarıma alabilcenmi mountu?
    kaç gun surer

• quote:

Orijinalden alıntı: DiyabaZ

ben butun charlarıma alabilcenmi mountu?
    kaç gun surer

Alıntıları Göster
    biz 5 kişi gittik brd ye 5 kişi ile gidince yani mobu 5 kere kesebiliosunuz 2 tane caster trinketi 3 tane de tank trinketi düştü bize
  • quote:

Orijinalden alıntı: mczaga

Alıntıları Göster
    Brewfest ramleri bu seneki festivalde token toplayarak alınamıyor.Tek şans BRD'deki bossdan düşürmek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Grommash

Brewfest ramleri bu seneki festivalde token toplayarak alınamıyor.Tek şans BRD'deki bossdan düşürmek.

Alıntıları Göster
    valla dungeon girisi şu şıra baya karışık kim kime dum duma kemik tarlasına dönmüştü bugun gittiğimde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Olgi

valla dungeon girisi şu şıra baya karışık kim kime dum duma kemik tarlasına dönmüştü bugun gittiğimde

Alıntıları Göster
    Bende bugun bi yapiyim dedim heal trinket haric butun trinketlari aldim valla ne sanstir
  • quote:

Orjinalden alıntı: sahinbagsiz

slm bu questler hakkında bilgisi olan varmı günde 5-6 lvl atlattığı söleniyor....

sanırım bir bira türü var onu içince 2 saati %10 daha fazla exp alıyorsun ayrıca başka görevler de olabilir level kasan oyunculara göre. bakman lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Olgi -- 22 Eylül 2008; 14:29:22 >
  • ramazan ayında bira festivali kutluyoruz.caizmidir değilmidir Zekeriya hocaya sormak lazım
  • quote:

ramazan ayında bira festivali kutluyoruz.caizmidir değilmidir Zekeriya hocaya sormak lazım
    Hakkaten yaw
  • quote:

Orijinalden alıntı: Grommash

Hakkaten yaw

Alıntıları Göster
    ben içmiyorum benim undead hatun içiyor sarhoş oldu ekran tamamen bulanık bir görünüme büründü ağızıdan baloncuklar çıkarıyordu o kadar ork ve taurenin arasında valla götürürlerdi arada beni

• quote:

Orijinalden alıntı: Olgi

ben içmiyorum benim undead hatun içiyor sarhoş oldu ekran tamamen bulanık bir görünüme büründü ağızıdan baloncuklar çıkarıyordu o kadar ork ve taurenin arasında valla götürürlerdi arada beni

Alıntıları Göster
    müzikler çok ii ama brewfestin
  • quote:

Orijinalden alıntı: glazer

müzikler çok ii ama brewfestin

Alıntıları Göster
    müziklermi iyi

festivalin olduğu yerlerden geçerken müzik başlarsa bilgisayarın sasini kısıyorum ben. o kadar iğrenç geliyor yani sen anla artık gerisini

• quote:

müziklermi iyi

festivalin olduğu yerlerden geçerken müzik başlarsa bilgisayarın sasini kısıyorum ben. o kadar iğrenç geliyor yani sen anla artık gerisini

Alıntıları Göster
    Boss ismi nedir arkadaşlar? Droplarına bakmak istiyorum wowhead'ten

• quote:

Orijinalden alıntı: Galameth

Boss ismi nedir arkadaşlar? Droplarına bakmak istiyorum wowhead'ten

Alıntıları Göster
    coren direbrew
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blaze`

biz 5 kişi gittik brd ye 5 kişi ile gidince yani mobu 5 kere kesebiliosunuz 2 tane caster trinketi 3 tane de tank trinketi düştü bize

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: PhØxien

Şans işi tabi. Biz de 5 defa kestik, beşinde de aynı healer itemi düştü. Aynı item yahu! Bu ne şanstır..

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.