Şimdi Ara

Bridgestone turanza nasıl lastik (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (3 Mobil) - 1 Masaüstü3 Mobil
5 sn
60
Cevap
0
Favori
13.672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Literaryy

Aracımın lastik ebatı 185 55 14 hangi markayı tavsiye edersin hocam

Alıntıları Göster
    Senin ebatlarında en mantıklı seçenekler nokian ve falken

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Conti A B etiketi olan 185/65/14 kullaniyom tavsiyem conti michelin olabilir

• Petlas ne ise Bridgestone'da o kadardır gözümde, Kısaca 5 para etmez.. Şu zamana kadar Michelin lastiklerden 1 kere bile pişman olmadik..

Tamam pahalilar ona bişiy diyemem herkes daha ucuz markalara gidiyo ister istemez ama ben ve ailemde ucuza emanet edilecek koli ürünü değiliz.. Canım malım sevdiklerim lastikten veya 3 5 kuruştan daha değerli..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozbayram

Senin ebatlarında en mantıklı seçenekler nokian ve falken

Alıntıları Göster
    Michelin energy saver nasıl?

• quote:

Orijinalden alıntı: Matheas

Arabaya aşırı yakıt tüketimi yaptırıyor buna ne diyeceksiniz berbat bir lastik

Alıntıları Göster
    araç zaten atmosferik olduğundan yakıttan yana ümidi kestim her türlü yakıyor hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sert, gürültülü, ıslakta zayıf (gerçi kuruda da zayıf) ama çok sağlam. Dişlerini yarıya getirememiştim ama çok konforsuz olduğundan değiştirmiştim.
  • aşağıdaki lastiği alabilirsin, E / A / 67 DB

ıslakta birinci, sessizlikte birinci, yakıt tüketiminde eh işte, o da fiyatı ucuz olduğundan dengelendi
    urun.gittigidiyor.com
    Falken ZE310 185/55R14 80H Lastik Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
    https://urun.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/falken-185-55r14-tl-80h-ziex-ze310-ecorun-yaz-lastigi-2019-469496739

• quote:

Orijinalden alıntı: McManamann

aşağıdaki lastiği alabilirsin, E / A / 67 DB

ıslakta birinci, sessizlikte birinci, yakıt tüketiminde eh işte, o da fiyatı ucuz olduğundan dengelendi
    https://urun.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/falken-185-55r14-tl-80h-ziex-ze310-ecorun-yaz-lastigi-2019-469496739
    Fiyatı pahalı bunun 190 liraya michelin energy saver var

• Şuan bridgestone turanza t001 205/55/R16 var aracımda. Şuana kadar kullanıgım en gürültülü lastik kesinlikle.
    Ayrıca ıslak zeminde giderken arabanın arkasını yolda geziyor resmen.
    Tavsiye etmem bende şuan arayıştayım michelin yumuşak oldugu için çabuk yıpranıyor diyorlar ama başka çare yok.
    michelin primacy yada contiental premium contact ideal olan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Literaryy

Michelin energy saver nasıl?

Alıntıları Göster
    Michelinin en baz lastiklerinden olsa da gayerit Mantıklıdır? Tabi fiyatı fazla değilse.

• Forum'un tu-kaka bir iki markası mevcut, bunlardan biri de bridgestone, yorumlarda benzer... Hanımın arabada 185/60/15 Bridgestone T001'ler mevcut, ıslak-kuru yolda problemsiz kullanıyoruz, yol sesi alması biraz aracın yalıtımıyla da alakalı...Ancak bizim lastiklerin ses yaptığını söyleyemem... Şehir içinde ve dışında hız limitleri dahilinde kullanıyoruz, yağmurlu, kuru ve sıcak yollarda kullandık, araba direksiyonu çevirdiğimiz yöne gitti, fren yapınca durdu... Konfor olarak da memnunuz... Kışın kış lastiğimiz var, kış performansı için bir şey diyemeyeceğim, ama konfor olarak yaz ve kış lastikleri arasında bir fark hissetmiyoruz... Şu an 20 bin km'ye yakın oldu kullanımımız bir sorun yaşamıyoruz...
  • 2008 den 2014 e 6 sene bridgestone turanza kullandım. Lastik ilk aldığımda çok iyiydi. yol tutuşu, ıslak performansı vs çok iyiydi.

Seneler geçtikçe lastik sertleşmeye başladı. Son senelerde düz yolda yine iyidi, ancak biraz çamurlu bir köy yolu olunca, biraz nemli toprak yol olunca, yere çok az kar yağınca, hemen lastik vıj vıj çekmemeye başlıyordu. Özellikle hafif eğimli yerde durduğunuz zaman kalkmak çok zor oluyordu, bir kere başıma öyle çok bir dert çıkartmıştı yukarı eğimli bir köy yolunda. Tabi o zaman zaten değiştirecektim lastiği.

Tam o günlerde o toprak yoldaki sıkıntıdan 1 2 gün sonra bir akşam parkederken lastiğin biri kaldırımın sivri köşesine sürttü, öyle çok hızlı da vurmadı. bof diye patladı lastik. bende yedeği taktım ve hemen ertesi gün değiştirdim.

O zamanlarda ilk başta sağlam dayanıklı iyi lastikti ama ilerleyen zamanlarda sertleşiyordu. Bugünkü lastiklerinin hamuru nasıldır bilemem. Eğer bugün alırsanız sertleşme başlarsa, 1 2 sene sonra hafif nemli toprak yolda vs patinaja düşmeler falan yaşarsanız beklemeyin hemen değiştirin.

• quote:

Orijinalden alıntı: sight

2008 den 2014 e 6 sene bridgestone turanza kullandım. Lastik ilk aldığımda çok iyiydi. yol tutuşu, ıslak performansı vs çok iyiydi.

Seneler geçtikçe lastik sertleşmeye başladı. Son senelerde düz yolda yine iyidi, ancak biraz çamurlu bir köy yolu olunca, biraz nemli toprak yol olunca, yere çok az kar yağınca, hemen lastik vıj vıj çekmemeye başlıyordu. Özellikle hafif eğimli yerde durduğunuz zaman kalkmak çok zor oluyordu, bir kere başıma öyle çok bir dert çıkartmıştı yukarı eğimli bir köy yolunda. Tabi o zaman zaten değiştirecektim lastiği.

Tam o günlerde o toprak yoldaki sıkıntıdan 1 2 gün sonra bir akşam parkederken lastiğin biri kaldırımın sivri köşesine sürttü, öyle çok hızlı da vurmadı. bof diye patladı lastik. bende yedeği taktım ve hemen ertesi gün değiştirdim.

O zamanlarda ilk başta sağlam dayanıklı iyi lastikti ama ilerleyen zamanlarda sertleşiyordu. Bugünkü lastiklerinin hamuru nasıldır bilemem. Eğer bugün alırsanız sertleşme başlarsa, 1 2 sene sonra hafif nemli toprak yolda vs patinaja düşmeler falan yaşarsanız beklemeyin hemen değiştirin.
    Arabada çok trim sesi yaptırıyormuş doğru mu?

• Literaryy L kullanıcısına yanıt
    Trim sesi hayır, trim sesi olarak benim bir şikayetim yoktu, lastiğin kendi asfalt üstündeki sesi öncekinden 1 tık fazla gibiydi. Önceki lastik michelin energy xse idi. Bugünkü energy saverler gibi dandik değil bambaşka bi lastikti 🙂 o daha yumuşak sessiz bir lastikti.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sight

Trim sesi hayır, trim sesi olarak benim bir şikayetim yoktu, lastiğin kendi asfalt üstündeki sesi öncekinden 1 tık fazla gibiydi. Önceki lastik michelin energy xse idi. Bugünkü energy saverler gibi dandik değil bambaşka bi lastikti 🙂 o daha yumuşak sessiz bir lastikti.
    Benim arkadaşın aracında varda bu lastikten bozuk yolda takır tukur trim sesi geliyor diyor

• quote:

Orijinalden alıntı: gOkO

Sert, gürültülü, ıslakta zayıf (gerçi kuruda da zayıf) ama çok sağlam. Dişlerini yarıya getirememiştim ama çok konforsuz olduğundan değiştirmiştim.
    Ha bu arada bu yazdıklarım turanza için geçerli. Şu anki aracımda 235-55-18 ölçilerinde bridgestone ecopia kullanıyorum. Bu lastikten acayip memnunum gerçekten harika lastik. Islak performansı lastik 3 seneyi doldurduğu için biraz düşse de halen harika bir lastik. Ne tutuşta, ne frenlemede ne de aşınmada beni üzmedi.
  • Kesinlikle tavsiye etmiyorum.Çok çabuk sertleşen ses yapan bir lastik.Pürüzsüz yoldada çok kızaklıyor sertleşince.Ama bozuk yollarda kullanıyorum derseniz olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Acil Stop

Sizdeki 16 inc tekerleklere gürültülü diyorsanız birde Rs'teki 17 inc Turanzaların sesini dinleyin. :) Arabanıza binince lastiklerinize farklı bir gözle bakarsınız.

Arabayı alırken kimse uyarmadığı için fabrikasyon lastikle çıkış yaptım. Lastiklerin dandikliğini fark ettiğimde artık çok geç olmuştu. 1 sene daha kullanıp değiştirmeyi düşünüyorum. Rs'in motor gücü fazla olduğu için ani hızlanmada gücü yere aktarabilmesi için yere iyi tutunan bir lastik almayı düşünüyorum. Araştırmalarıma göre goodyear eagle f1 asymmetric 5 güzel diyorlar. Seneye kadar fikrim değişmezse bunu almayı düşünüyorum.
    Civic RS için ne lastik aldınız. Yakında ben de değiştireceğim 40.000 civarı oldu ama vitaj performansı hala iyi gibi. Fakat çok patinaj yapıyor araba 215 hp filan.

Jant da almayı düşünüyorum. Stok jantlarımız kaç kilo bilginiz var mı? Forged bir jant alırım belki ucuz bulursam.

• sleepingawake kullanıcısına yanıt
    Bu sene malum korona dan dolayı seyahat kısıtlaması gelince şehir dışı yapamadım, işe de haftanın bir kaç günü nöbet usulü gidince arabayı pek kullanmıyorum. Nisan ayında hiç benzin almadım. Mayıs ayında aldığım benzinle Haziran'ı çıkarır mıyım diye bakıyorum. Hal böyle olunca şimdilik lastik almaktan vazgeçtim.

Ama üzerindeki lastiklerden de hiç memnun değilim kaymak asfaltta yapılan ani hızlanmalarda araç patinaj çeke çeke yılan gibi burnunu sağa sola çevire çevire gidiyor.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.