Şimdi Ara

BRITNEY SPEARS FAN CLUB (25. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
643
Cevap
2
Favori
35.278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Britney Spears'ın 2. stüdyo albümü "Oops!... I Did It Again" den yayınladığı 3. teklisi "Stronger" tekrar Itunes Top 100 Song listesinde !
    Yayınlanan Britney Spears temalı Glee bölümünden sonra Britney şarkıları teker teker rekor kırıyor! Dün Toxic'in listeye geri dönüşünden sonra sıra Stronger 'da !
    13 Kasım 2000 yani yaklaşık 10 sene önce yayınlanan şarkı şu an #94 numaradan giriş yaptı.

---
     BRITNEY SPEARS FAN CLUB

iTunes'da Britney albümleri de yükselişte. En çok indirilen 100 albüm listesinde Britney'in yayınladığı iki best-of albümü arka arkaya bulunuyor.
    32. Greatest Hits: My Prerogative (2004)
    33. The Singles Collection (2009)

---
     BRITNEY SPEARS FAN CLUB

Güncel iTunes Listeleri | Britney'in 2004 yılında yayınlanan Grammy ödüllü şarkısı Toxic listede 52. sıradayken Glee coverı zirveye yerleşti bile. İşte en çok indirilen 100 şarkı içerisinde Glee ve Britney:
    1. Toxic (Glee cover)
    7. Im A Slave 4 U (Glee cover)
    8. Stronger (Glee cover)
    9. Baby One More Time (Glee cover)
    13. Me Against The Music (Glee cover)
    52. Toxic (Britney Spears)

----Güncelleme----
    Son yapılan Amazon güncellemesine göre The Singles Collection en çok satılan albümler arasında 4. sırada :D
  • Baby One More Time En Sansasyonel 7. Klip

Müzik kanalı VH1, müzik dünyasındaki en tartışmalı 20 klibi belirledi. Britney Spears'ın ilk video klibi olan Baby One More Time listede 7. sırada yerini aldı. İşte ilk 10:

1. Madonna - Like A Player
    2. Pearl Jam - Jeremy
    3. Tatu - All The Things She Said
    4. Pink Floyd - Another Brick In The Wall
    5. Molotov - Frijolero
    6. Kiss - Lick It Up
    7. Britney Spears - Baby One More Time
    8. George Michael - Outside
    9. Metallica - One
    10. Marliyn Manson - The Beatiful People

Adam Leber'dan Albümle İlgili Mesaj

"Brit albümü üzerinde çalışıyor. Albüm çok iyi bir şekilde gidiyor. Muhtemelen en iyi başlangıç bu. Muhteşem parçalar var. Tarih henüz belli değil..."

Gazeteci Robin Leach Albümün İlkbaharda Çıkacağını Söylüyor

Gazeteci Robin Leach, Twitter'dan şu mesajı yolladı:

"Palms'da Britney Spears'ın menajeri Larry Rudolph, İlkbaharda çıkacak olan albümün yarısının kaydedildiğini söyledi. Muhteşem."

Britney'in diğer menajeri Adam Leber ise bir gün önce albümün çıkış tarihinin henüz belli olmadığını söylemişti.

Adam Leber ayrıca birkaç gün önce şu mesajı yollamıştı:

"So, I MAY or MAY not have seen Brit's GLEE episode which MAY or MAY not be pretty damn incredible...."

Acaba Adam, büyük harflerle yazdığı mayıs anlamına da gelen "MAY" kelimesiyle ipucu mu vermeye çalışıyor? (3 şarkısı çıkmadan önce e yerine 3 yazarak ipucu vermişlerdi)

Britneyden Yeni Mesajlar

Brit-Brit Gleenin yeni bölümü boyunca twitterdan mesaj yolllayacağını daha önceden söylemişti. Ve dizi boyunca hayranlarına dizi hakkında mesajlar yolladı. Dizinin üstünden saatler geçmesine rağmen Twitterde Trending Topicde 1 numara.(Britney Spears episode)

BRITNEY SPEARS FAN CLUB

Pasifik Saatine Göre Britneyin Yolladığı Mesajlar:

7:35 PM PST:
    quote:
    "Gleeyi izlemeye hazırlanıyorum. Bölüm boyunca size mesaj atacağım.." -Brit

8:05 PM PST:
    quote:
    "Awww Heather Morris çok tatlıı!!!Brittany S Pearce. Ha! O çok tatlı bir insan, onunla çalışmak çok eğlenceliydi"

8:07 PM PST:
    quote:
    "John Stamos hala çok ateşli! Full housedaki gibi gözüküyor.."

8:08 PM PST:
    quote:
    "Kurt'un papyonunu sevdim. Papyonlar her zaman çok seksidir... "

8:09 PM PST:
    quote:
    "Anesteziden nefret ediyorum! "

8:11 PM PST:
    quote:
    "Slave: Oh...My...God...!"

8:12 PM PST:
    quote:
    "Şu Küçük çocuklar çok tatlıııı!"

8:13 PM PST:
    quote:
    "Yılanla dans etmenin ne kadar zor olduğunu biliyorum! İyi iş...."

8:18 PM PST:
    quote:
    "The Me Against The Music seti orjinali gibi gözüküyor. Santana ,Madonnanın verdiği etkiyi gösterdi.."

8:23 PM PST:
    quote:
    " Babyi(Baby One More Time) İzliyorum. Bir Sürü hatırayı bana geri getirdi! Daha dün gibi idi....!"

8:29 PM PST:
    quote:
    "Bu gerçekten Afro(siyah irkin kendilerine zenci yerine afro denmesini istemeleri gibi bir durum soz konusu..ozellikle amerikadakiler afro-amerikan diye hitap edilmesini ister..)!"

8:32 PM PST:
    quote:
    "Kurt çok hoş kıyafetler giyiyor.."

8:35 PM PST:
    quote:
    "Jane Lynch beni korkutuyor. "

8:38 PM PST:
    quote:
    "Stronger'n bu versiyonunu seviyorum. Artie gayet iyi iş çıkardı.."

8:50 PM PST:
    quote:
    "Toxicin Glee versiyonu inanılmazzz!!!"

8:56 PM PST:
    quote:
    "Jane Lynch çok neşeli ve korku onun içinde."(burda tam ne demek istediğini türkçeye aktaramadım.)

8:59 PM PST:
    quote:
    "Rachel'ın harika bir sesi war."

8:59 PM PST:
    quote:
    "Bu bölümü çok beğendim.! Bunun olduğunu için size çok telekkür ederim!"
  • Britney Yargıçla Görüşmeye Katıldı

BRITNEY SPEARS FAN CLUB

Yargıç Goetz, Britney ve babası ile ayrı ayrı özel olarak görüştü ve süregelen kararların devam etmesi kararını aldı. Yani bir diğer değişle koruyuculuk devam ediyor.

Britney daha sonra çocuklarını alırken Encino'da görüntülendi.

BRITNEY SPEARS FAN CLUB

BRITNEY SPEARS FAN CLUB

Glee Şarkılarının iTunes Listelerindeki Başarısı!

Britney / Brittany bölümü henüz yayınlanmadan önce iTunes listelerinde yükselmeye başlayan şarkılar, bölüm sonrası Top 10'a girmeyi başardı. Satın alınıp download edilme sayısına göre güncellenen listede son durum şöyle:

#1 Toxic (Glee Cast Version)
    #8 BOMT (Glee Cast Version)
    #9 Stronger (Glee Cast Version)
    #10 Slave (Glee Cast Version)
    #12 MATM (Glee Cast Version)

Britney Yazarları Kamp'a Kapatıyor

DigitalSpy ve PoorBritney'nin söylediğine göre, Britney en güvendiği yazarları işbirliği yapmaları ve şarkı yaratmaları için kampa kapatmaya karar verdi.

Söylenilene göre Britney, güvendiği yazarlar için Texas'ta bir ''writer's camp'' düzenliyor. Aralarında bulunan yazarlardan Neon Hitch, twitter'ına şu mesajı bıraktı :

''Uçmaktan nefret ediyorum, Fakat Britney için şarkı yazmaya değer.. Bikaç gün içinde görüşürüz Los Angeles''
    Birkaç dakika sonra tekrar tweetledi ve şunu söyledi :

'' Britney'nin kampına şimdi vardım ve onların kendilerine ait bir uçakları var!!!! Ben o uçağın içinde değilim.''
    Başka bir sözyazarı Teressa Whites ise şöyle tweetler yolladı :

''Bir yığın sözyazarı arkadaşımla birlikte bir Bed and Breakfast'ta olacağız. Hatta kalın :) ''

''Texas'ta diğer şarkı yazarı arkadaşlarımızla birlikte çok eğleniyoruz!!! :) ''

Teressa'nın ilk yolladığı mesaji Eylül'ün 21'inde yollanmış. Tam olarak bilgi alamamış olsak da, Britney 'nin orada olup olamayacağı henüz belli değil.

Fakat şu bir gerçek, Bu kamp bir söylentiden ibaret değil!!! Britney çalışmaya başladı!

Avril : 10 Yıl Önce Britney Ve Christina Vardı!

BRITNEY SPEARS FAN CLUB

Avril, son dönemin en gözde olaylarına göz attı yani Ke$ha & Britney, Christina & Gaga karşılaştırmalarına. Ve Avril yorumunda çok önemli bir noktaya değiniyor.

Avril : "10 yıl önce bu iki yıldız vardı. Fakat Lady Gaga ve Ke$ha 10 yıl önce yoktu ve şu zamanda tüm gözler bu kızların üzerinde fakat yinede 10 yıl önce bir yer edinen 2 yıldızın üzerinden geçiniyorlar. Ben onlarla birlikte 8 yıldır bu piyasadayım ve şu ana kadar onların karşısında dayanabilen kişi olmadı. Onlar çok başarılı."

Lindsay Lohan Feat. Britney Spears ?

BRITNEY SPEARS FAN CLUB

Geçtiğimiz haftasonu, Britney Matchbox Recording studios'daydı. Hangi prodüktörle gittiği bilinmezken yeni bir bilgi ortaya çıktı: Aynı gün Lindsay Lohan da BRitney'nin menajeri Adam Leber ile aynı stüdyoya gelmiş. Tam olarak birlikte çalışıp çalışmadıkları bilinmezken, Adam Leber'ın, Lindsay ile birlikte gelmiş olması oldukça düşündürücü. Eğer ortada bir işbirliği varsa, yapılan bu şarkı muhtemelen Lindsay Lohan'ın albümünde kullanılacak. Şuan kariyerini toplaması gereken Lindsay, onur konuğu ise Britney. Aynı zamanda Lindsay ve Britney'nin yakın arkadaş olduklarını, 2009'da bir gay barda oturup epey sohbet ettiklerini de biliyoruz. Umalım da yeni bir hit olsun!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Spears -- 3 Ekim 2010; 15:06:31 >
  • Britney daha önce yasal olarak almasına izin verilmeyen Maserati'yi sonunda almış
     BRITNEY SPEARS FAN CLUB

BRITNEY SPEARS FAN CLUB
  • Söz yazarlığı kampı işi süpermiş ya herkes seferber oluyor albüm için.
  • Aynen öyle bu kamp Britney'in isteğiyle kurulmuş ve ordan çıkan birsürü hit var Ayrıca 3 aya kadar Britney'in üzerindeki koruyuculuğun bitmesi bekleniyor
  •  BRITNEY SPEARS FAN CLUB

bu kadını hala güzel bulan var mı? dizleri kemikli, bacaklar aşırı kaslıyken üst kısım yağ bağlamış yüzü yaşlılığın getirdiği haliye çökmüş, boy desen zaten yoktu. Bakımlı ve parası olmasa kimse parçalamaz.
  • Dizinin öyle görünmesi, diz kapağı kırıldıktan sonra geçirdiği ameliyatlardan dolayı öyle görünüyor.Ayrıca Britney bir dansçı hatırlatırım bacaklarının kaslı olması normal.Eskidende kaslıydı şimdide kaslı.Vücudundaki yağa gelince Britney hala antidepresanlar kullanıyor.İhtiyacı olduğundan falan değil.Bu ilaçlara başlandımı pat diye bırakılamıyor uzun süre kullanılması gerebiliyor ancak dozu düşürülebiliyor ve bu ilaçlarda aşırı yağlanmaya neden oluyor yani buna rağmen vücudu gayet güzel.Britney'in boyuda kısa değil normal fotoğraflardan size öyle gelmiş olabilir.Yüzünün güzelliğide size kalmış bazıları beğenir bazıları beğenmez ;)
  •  BRITNEY SPEARS FAN CLUB

Britney, 2010 yılında Google'da en çok aranan 4. ünlü oldu.Tüm liste ;

10. Brad Pitt – 5,000,000

9. Jennifer Aniston, Jessica Alba – 6,120,000

8. Kelly Clarkson, Lindsay Lohan – 9,140,000

7. Angelina Jolie, Adam Lambert, Paris Hilton – 11,100,000

6. Kanye West – 20,400,000

5. Madonna, Chris Brown – 30,400,000

4. Britney Spears – 37,200,000

3. Taylor Swift – 45,500,000

2. Beyonce, Miley Cyrus – 68,000,000

1. Michael Jackson, Lady Gaga – 151,000,000

---

Jim Jonsin, ( Whatever You Like, Sweet Dreams şarkılarının yaratıcısı) Neon Limelight'ta verdiği röportajda, Britney Spears ile çalıştığını doğruladı. Çalıştığı şarkıların, oluşturma sürecinin biraz ileri tarihe alındığını söyledi, fakat albüm için çalıştığını belirtti.

Jim Jonsin aynı zamanda, TI, Lil Wayne, Nelly, Beyonce, Eminem, Jennifer Lopez ve Kelly Rowland ile çalışmıştı.

---

BRITNEY SPEARS FAN CLUB

Yeni albümün prodüktörlerinden, Dr Luke, Billboard'a Britney Spears'ın bir ikon olduğunu söyledi.

Dr. Luke, albümde çalışmak üzere Britney ile henüz tanışmadığını ama kafasında onun tipik müziği ile karıştıracak bazı yaratıcı fikirler olduğunu söyledi.

"Müziğin bazı açılardan biraz daha sert olmasını istiyorum ve belki de daha derin bir elektronik ve daha kirli."

Dr. Luke albümün 2011 yılının ilkbaharında çıkacağını ön görüyor.

---

Britney hakkında sınırlı bilgisi olanların ihtiyacı, bu müzikale gitmek. Biz onun hakkında herşeyi biliyoruz belki de, değil mi ? Peki herkes bu bilgiye sahip mi?

Müzikal Britney'nin hayatından esinlenerek ortaya çıkarılmış.Kevin'dan sonra rehabilitasyondan Justin ile olan çocukluğuna, büyüyüşüne,küçük yaşta star olmasına değiniyor.Britney'nin önceden nasıl bir rol model olup, geçtiğimiz yıllarda kendi yolundan çıkıp ''daha az sevilebilir'' olması hakkında bakış açısı kazandırıyor.

''Elbette rehabilitasyondan başlıyor.Onu sevin ya da sevmeyin, acıyın veya görmezden gelmeye çalışın,Amerikan halkının, Britney hakkında bilgi sahibi olmadan, anlayışlı olması imkansız.''

''Britney Olmak'' müzikali, cumartesi günü Center Repertory Company'de izleyicileriyle buluşmaya hazırlanıyor. Britney'nin bu olaydan haberi var mı, bilinmez; ama Amerikan halkının, müzikali dört gözle beklediği kesin. Kim bilir, belki insanlar ona karşı daha anlayışlı olur... Ne dersiniz?

---

Britney'nin son albümü hakkında dedikodular son sürat devam ederken, sonunda elle tutulur bi haber haber geldi.
    7.Stüdyo albümün co-producer görevini üstlenen Dr. Luke ( Shattered Glass, Circus ) Billboard Festival'de Britney hakkında gelen soruları yanıtladı.

'' O zaten bir ikon. Kimsenin onu aşağı çekmesini istemiyorum. Fakat en önemlisi, onun için güzel müzik yapmak istiyorum.''

Luke, albümün 2011'in ilk çeyreğinde çıkmış olacağını tahmin ediyor, içerden biri ise, The Holywood Reporter'a 'albümün 31 Mart'tan Önce' geleceğini bildirmiş.

Fakat, hala Jive tarafından resmi bir açıklama gelmedi...

---

Mtv Movies Blog, The Hanghover 2'de yer almasını en çok istediği kişiyi belirledi: Britney Spears.

'' Kimse Britney Spears gibi yardımcı oyunculuk yapamaz. How i met your mother ve Glee'deki ufacık rolleri ile, dizilerin ulaştığı en yüksek ratingleri yaptı ve rekor kırdı.The Hanghover 2'da bir rol ile herşeyi ikiye katlayabilir. ''

---

BRITNEY SPEARS FAN CLUB

Fransa müzik sektörü, İngiltere'den sonra en dengesiz ve en kararsız satış yapan, en çok değişim gösteren listelerin bulunduğu sektördür. 1955-2009 yılları arası baz alınarak yapılan ''En başarılı Sanatçılar'' listesinde, Britney 115. oldu. Üstelik sadece son 10 yıldaki satışı ile. 1,950,848 albüm, 2,908,465 single , toplamda 4,859,313 satış grafiği yakalamış olan Britney, kendisinden önceki sıralamada, kendisinden daha genç bir sanatçı bulunmadığından, ikinci bir rekor daha kırmış oluyor. Kısaca 115. sıraya kadar, Britney'den daha genç bir sanatçı yok!

---

BRITNEY SPEARS FAN CLUB

Paris'deyken Pharrel Fransız Public dergisine röportaj verdi.Tekrar Britney'le çalışmak isteyip istemeyeceği soruldu ve şöyle cevap verdi:
    ''Zor zamanlar geçirdi, biraz delilik saçtı fakat o hala bizimle birlikte...her zaman bir süperstar.Hala iyi müzik yapıyor, bence harika birşey.Evet eğer isterse onunla tekrar çalışmak için hazırım.O iyi, gerçek bir pop yıldızı.Eğer yardım edebilirsem bunu yapacağım.''

---

BRITNEY SPEARS FAN CLUB

Britney, 2011'de çıkaracağı albümün yarısını bitirdi ve şimdide albüme koymak için müthiş bir ballad arıyor.Bunu yapmak için Britney'in gelecek ay, Rock grubu olan Lifehouse'un Las Vegas'ta ki konserine gitmesi bekleniyor.Ve bir kaynağın söylediğine göre Britney, Lifehouse'un büyük hayranı ve onların yaptığı balladlara bayılıyor.

---

Lastfm.com'da En Çok Dinlenen Bayan Sanatçılar
    1-Lady GaGa 88.369.833 çalış (1.889.784 dinleyici)

2-Britney Spears 78.217.715 çalış (1.729.559 dinleyici)

3-Madonna 63.083.817 çalış (1.879.347 dinleyici)

4-Avril Lavigne 51.801.652 çalış (1.494.421 dinleyici)

5-Rihanna 46.819.112 çalış (1.996.014 dinleyici)

6-Beyonce 39.753.665 çalış (1.707.371 dinleyici)

7-Lilly Allen 38.956.122 çalış (1.279.723 dinleyici)

8-Christina Aguilera 36.437.508 çalış (1.492.508 dinleyici)

9-Katy Perry 32.068.086 çalış (1.392.729 dinleyici)

10-Kylie Minogue 28.626.601 çalış (1.209.813 dinleyici)

---

BRITNEY SPEARS FAN CLUB

Prodüktör ve şarkı yazarı David Foster, piyasaya sürdüğü yeni kitabıyla ilgili bir röportaj esnasında Britney'den bahsetti ve Circus albümünün mükemmel olduğunu söyledi: "Bence Christina Aguilera harika bir şarkıcı ve harika bir sese sahip ama Britney sesini nasıl kullanacağını biliyor, Circus gerçekten mükemmeldi. O nasıl pop şarkısı yapılacağını biliyor, insanlar onun ses tonunu seviyor. Onun şarkıya eklediklerini seviyorum, Britney'in sesi olmadan hiç bir şey yapamazdık. İnsanlar onun sesini sevdiği için yaptığı albümler başarılı oluyor. Biz ritmi koyuyoruz, güzel soundlar yaratıyoruz ama bir ses gerek. Aksi halde albümleri bizler çıkarırdık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GRiN<

Dizinin öyle görünmesi, diz kapağı kırıldıktan sonra geçirdiği ameliyatlardan dolayı öyle görünüyor.Ayrıca Britney bir dansçı hatırlatırım bacaklarının kaslı olması normal.Eskidende kaslıydı şimdide kaslı.Vücudundaki yağa gelince Britney hala antidepresanlar kullanıyor.İhtiyacı olduğundan falan değil.Bu ilaçlara başlandımı pat diye bırakılamıyor uzun süre kullanılması gerebiliyor ancak dozu düşürülebiliyor ve bu ilaçlarda aşırı yağlanmaya neden oluyor yani buna rağmen vücudu gayet güzel.Britney'in boyuda kısa değil normal fotoğraflardan size öyle gelmiş olabilir.Yüzünün güzelliğide size kalmış bazıları beğenir bazıları beğenmez ;)

Britney bile kendini bu kadar iyi tanımıyordur bahse girerim boyuna kısa değil diyorsun ama imdbden baktım 1.63 diyor. Kime sorsan 1.70 altına kısa der.
  • IMDB'deki bilgilerin güvenilirliğinin wiki'den farkı yokki Britney'in boyu için 1.67-1.68 civarı olduğu söyleniyor
  • Dr Luke, Britney İle Stüdyoda!

Sonunda Britney takımından düzgün bir haber geldi. Dr Luke twitter'ından şu mesajı bıraktı:

- Billboard ve Max Martin ile stüdyoya girmek için yoldayım...

Belli bir süre sonra Britney'nin menajeri Adam Leber,twitter'dan şu mesajı bıraktı:

-Bu benin bininci tweet'im: Brit Max Martin ve Dr Luke ile bu cuma günü , büyük büyük BÜYÜK bir şarkı kaydediyor. Bunun bir HİT olacağından kesinlikle eminim!!
  • Yapılan ön oylamada Britney ilk 5'e girerek final oylamasına kalmayı başardı.Britney'e ''Favorite Tv Guest Star'' dalında oylarınızı verebilirsiniz

Link :http://www.peopleschoice.com/pca/vote/votenow.jsp

---

BRITNEY SPEARS FAN CLUB

Britney Spears'ın fotoğraflarını Woodland Hills'de bir alışveriş merkezi çevresinde çekmeye çalışan paparazzi tutuklandı.

Olay hakkındaki detaylar henüz açıklanmadı.

---

E! Online'a göre Britney, çocuklara yardım için para toplanan, Rihanna, U2, Maroon 5'ın da katılacağı etkinliğe katılacak.

Etkinlik 28 Aralık - 3 Ocak tarihleri arasında yapılacak ve ''E!'' kanalından canlı olarak izlenebilecek.

Mariah Carey, Maroon 5 ve Chris Brown'ın etkinlikte performans yapacakları doğrulandı.

Web sitesinde yapılan açıklamaya göre Britney etkinlik için bir video kaydedecek.Etkinliğe katılıp katılmayacağı ise henüz doğrulanmadı.

---

Britney, Woodland Hills'de Alışverişte [9 Kasım]
     BRITNEY SPEARS FAN CLUB

BRITNEY SPEARS FAN CLUB

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Spears -- 10 Kasım 2010; 17:42:02 >
  • Britney Spears Facebook Sayfası

http://www.facebook.com/britneyspears

Güncel Haberleri ve Fotoğrafları Takip Edebileceğiniz Türkiye Sayfası

http://www.facebook.com/pages/Sadece-Britney-Spears/178160625530291
  • oyladım
  • Britney Spears Twitter'dan albümün Mart ayında çıkacağını yazdı! İşte Britney'in Tweetleri:

"Hayranlarım benim için dünyalara bedel ve sizlerin doğumgünü dileklerinizle uyanmak beni mutlu etti, ve işte sizi de mutlu edeceğine inandığım bir şey..."

"Albümüm neredeyse bitmek üzere ve Mart ayında çıkacak. ALBÜME BAYILIYORUM!"

Jason ile romantik bir haftasonu için çıkıyorum. xoxo Brit

Not: - Star Magazine, Radar Online, Jason Alexander ve geri kalan bütün yalancılar, Hepiniz benim Lousiana'lı minik beyaz kıçımı öpebilirsiniz!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Spears -- 4 Aralık 2010; 10:04:41 >
  • Niye öptürüyo. Yalan haberler mi çıkarmışlar
  • Doğum gününde sevgilisinin Britney'i dövdüğünü iddaa edip sahte ses kayıtları ortaya çıkardılar :)
  • Britney Los Angeles'da Alışverişte
     BRITNEY SPEARS FAN CLUB

BRITNEY SPEARS FAN CLUB

BRITNEY SPEARS FAN CLUB

BRITNEY SPEARS FAN CLUB

---

Britney Fotoğraf Çekimi Gerçekleştirdi
    "Bugün Mario Testino ile muhteşem bir fotoğraf çekimi gerçekleştirdim. Çok eğlendim!"

Merak edenler için Mario Testino'nun daha önceki çalışmalarından bazıları:http://www.mariotestino.com/section/52

---

Koreograf Brian Friedman'den Tweet
    Kareograf Brian Friedman Twitter'a şu mesajı yolladı:

"@britneyspears merhaba... Yine sihir yapma zamanı mı? Hadi başlayalım. Seni özledim."

Bilmeyenler için.. Britney daha önce bu kişiyle Onyx Hotel Tour (Britney'in en iyi koreografilerinin olduğu tur), Toxic ve Me Against The Music koreografileri için çalıştı..

---

Yeni Single İsmi Belli Oldu! [Söylenti]

Söylenenlere Göre Yeni Single'ın İsmi;

Don't Hold It Against Me

Son olarak bu konuyla ilgili 'Pop Justice' adlı kaynak, yaptığı haberin sonunda ''we won't hold it against her'' yazmışlar.

Sizce bu durum şüpheli değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Spears -- 7 Aralık 2010; 18:36:23 >
  • Britney Walmart'da Alışverişte, Woodland Hills [ 7 Aralık ]
     BRITNEY SPEARS FAN CLUB

BRITNEY SPEARS FAN CLUB

BRITNEY SPEARS FAN CLUB

BRITNEY SPEARS FAN CLUB

BRITNEY SPEARS FAN CLUB

BRITNEY SPEARS FAN CLUB

BRITNEY SPEARS FAN CLUB

BRITNEY SPEARS FAN CLUB

BRITNEY SPEARS FAN CLUB

BRITNEY SPEARS FAN CLUB

BRITNEY SPEARS FAN CLUB
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.