Şimdi Ara

BRITNEY SPEARS FAN CLUB (26. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
643
Cevap
2
Favori
35.230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Britney ve Madonna'nın 7. Albüm Benzerlikleri
    Müzik sitesi MuuMuse.com Britney'in yeni albümüne dair ilginç bir haber yayınladı. Bu haberde Madonna'nın ve Britney'in 7. stüdyo albümlerinde olan benzerlikler ele alındı. İşte albümlerin ortak yanları:
    1. Ray Of Light Mart 1998'de yayınlanmıştı. Britney'in albümü de Mart ayında yayınlanacak.
    2. Ray Of Light'ta prodüktörlük yapan William Orbit, Britney'in albümünde de prodüktör olarak çalıştı.
    3. Ray Of Light albümünün promo çekimleri Mario Testino tarafından yapılmıştı. Britney de geçtiğimiz gün Mario Testino ile bir fotoğraf çekimi yaptıklarını söylemişti.
  • Yeni haberler yokmu
  • Yeni Söylenti:Single ve Albüm İsimleri
    Geçtiğimiz gün, Dr Luke, birine tweet yolladı :

"hey @jesseofficial, Afra'nın yeni mix'ini duydun mu ? Yorumlarını bana mesaj olarak belirt."

Bunun üzerine bütün Britney fan siteleri, yeni single isminin Afra olduğunu düşünmeye başladılar. Kısaltması da Afra olabilir. Britney , Womanizer'ı mixleyip promosyonda kullanmıştı. Dolayısıyla yeni single'ın mixlenmesi de mantıksız durmuyor.

Ayrıca, Press Release'den gelen bir bilgiye göre, yeni albümün adı ''Trash''. Büyük ihtimalle yalan bir haber, çünkü bundan önce de telefon kamerasıyla fotoğraflanmış belgelerin yalan çıktığını biliyoruz.

Ve son olarak, Hold It Against Me'nin demosu'nun sızdığını iddia edenler; bu linkin doğru şarkı olduğunu söylüyorlar :

------

Yakında Her Şey Açıklanıyor
    Britney.com'dan Britannica, bizlere yeni dönem hakkında haberler verdi:

"B hayranları, işte karşınızda. Geliyor. Bekleyiş neredeyse sona eriyor. Britmas'dan [christmas] sonra her şey açıklanacak. Şimdiye kadarki en iyi dönem olacak."

------

Resmi: Brian Friedman Britney İle Çalışıyor
    Daha önce twitter'ından yazdığı not ile, Friedman'in Britney ile çalışabileceği dedikoduları artmıştı. Dün ise Friedman, resmi olarak Britney ile çalıştığını onayladı.

"Selam millet. Aralığın sonlarına kadar Londra'ya geri dönmeyceğim. Dans ayakkabılarınızı getirirseniz daha iyi olur çünkü benim için 'Hit You Baby One More Time' zamanı! Evet, Britney ve ben action içindeyiz. Yep!"

------

Britney : En İyi Doğum Günümdü
     BRITNEY SPEARS FAN CLUB

Britney, Us Weekly'e doğum günü hakkında '' Jason'la doğum günü hafta sonum harikaydı.Hayatımın en iyi doğum günüydü.'' dedi.

------

Britney, Billboard 2010 Yıl Sonu Listesinde!
    Britney, Billboard'un hazırladığı 2010 yıl sonu listesinde yer aldı.

Britney Spears

Top Artist #89
    Hot 100 Songs 3 is at #69
    Hot 100 Artists #64

------

Dr.Luke'dan Yeni Mesaj
    1.Tweet
    I / we never wrote a song called "don't hold it against me".... BewaRe of InaccuraTe info kids
    Ben/Biz "don't hold it against me" adında bir şarkı hiç yazmadık...Yalnış haberlerden sakının çocuklar

2.Tweet
    We did write "hold it against me" but those lyrics are NOT the lyrics....
    Biz Hold it against me diye bir şarkı yaptık. ama sızan şarkı söyleri o şarkı sözleri değil.

------

[b]Britney Bloodshy & Avant İle Çalışıyor
    Teresa, birkaç gün önce çıkan haberleri son yazdığı mesajla doğrulamış oldu.

''Bloodshy & the gang ile eğlenceyi kaçırmaktan nefret ediyorum.''

------

Mtv: Hold It Against Me İlk Single Olabilir!
    Mtv ve PopJustice 'in iddialarına göre, Hold It Against Me , ilk single olabilir. Şarkının Dr Luke tarafından onaylanmasını, iddialarının kanıtı olarak gösteriyorlar ve henüz adı belli olmayan , Martta çıkacak olan 7. Stüdyo albümü'nün 'CANAVARI' olarak bu şarkıyı görüyorlar.

Extradan; kareograf Brian Friedman'ın Britney hakkında en son yazdığı tweet'inin de , bu şarkının kareografisi ile alakalı olduğunu söylüyorlar.

Aynı zamanda Britney Spears'ın resmi uygulaması olan Britney App, Mtv'nin yazdıklarını aynen yayınlamış. Radiance'ın ilk duyurusunun bu uygulama üzerinden yapıldığını hatırlatmakta fayda var. Bu da, haberin doğru olabileceği anlamına geliyor.

------

BMI'a Yeni Şarkı Eklendi!
    Birkaç gün önce albümde olacağı söylenen Criminal ve In Love With A Criminal şarkıları hakkında dedikodu çıkmıştı.Yazıda Criminal isminin sorun yaratabileceğinden çünkü albümde In Love With A Criminal diye bir şarkı daha olduğundan bahsediliyordu.Şimdi ise BMI'ın sitesine In Love With A Criminal şarkısı eklendi.

IN LOVE WITH A CRIMINAL (Legal Title)
    BMI Work #11068076

Songwriter/Composer
    AMBER TIFFANY
    MARTIN MAX
    SCHUSTER JOHAN KARL

Current Affiliation
    STIM
    STIM
    STIM

CAE/IPI #
    592849693
    293094253
    444712759

Publishers
    SONGS OF KOBALT MUSIC PUBLISHING
    BMI
    401084411
     BRITNEY SPEARS FAN CLUB

-------

"Britney'nin Sesi Güçlü Ve Tamamen Müziğine Odaklı"
    Fraser T. Smith, Britney'nin yeni albümü üzerinde çalışıyor. Britney hakkında sorulan sorulara şöyle yanıt verdi:

"3 şarkı üzerinde çalıştık ve üçüne de aşık oldum.Uçaktan indiğimde inanılmazdı. Stüdyoda hepimiz için kahve yaptı, Sesi oldukça güçlüydü ve o, tam anlamıyla kendi müziğine odaklanmıştı. Bundan daha iyi bir deneyim düşünemezdim. Umarım şarkılar albümün son evresinde de bulunur."

F.T. Smith, daha önce James Morrison ve Nelly Furtado 'nun duet'i Broken Strings'i yapmıştı. Aynı zamanda Smith, bir ingiliz prodüktör ve bu da, Britney 'nin 'ingiliz sound'u ile geliyor' dedikodularının doğrulandığı anlamına geliyor.

-------

En Çok Aranan 5. İsim
    Britney Spears, arama motorlarında 2010 yılının en çok aranan 5. ismi oldu

İlk 5 ise şöyle;
    1-Lady GaGa
    2-Justin Bieber
    3-Michael Jackson
    4-Miley Cyrus
    5-BRITNEY SPEARS

------

Söylenti : Max Martin'in Albüm İçin Yazdığı Şarkılar
    BMI'a eklenen ve Max Martin'in Britney'in yeni albümü için yazdığı söylenen şarkılar :

Hate Me
    Outta My Head
    Time Machine Song
    In Love With A Criminal
    I Wanna Go O O
    Up And Down
    Just Like You

----Outta My Head Demosu----
    ]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Spears -- 16 Aralık 2010; 16:39:36 >
  • Britney'den Mesaj!
    Az önce çocuklarımın Christmas şovuna gittim.GÖRDÜĞÜM....EN.....TATLI......ŞEY! - Brit

-----

Dansçı Seçmeleri Yapılıyor!
    Britney'in dansçılarından birinin BreatheHeavy'ye verdiği bilgiye göre, Britney Çarşamba günü dansçı seçmeleri yapıyor.

''Brian, Müzik Video'su için projenin üzerinde (provalar) çalışıyor.Çekim tatilden sonra.Albümden bir single için.Tur için değil.''
  • ''İlk Single'da Gitar Esintileri Var''
    Dr Luke, Britney'nin ilk single'ı hakkında yeni bir tweet yolladı. Buna göre, Britney'nin yeni single'ında isveç gitar esintileri kullanılmış.

Burada, Max Martin'in İsveçli olduğunu ve Britney'nin ilk üç albümünün kaydının büyük bölümlerini İşveç'te yaptığını ve hatta, 3 single'ının da orada ilk kaydının gerçekleştiğini hatırlatmakta fayda var.

------

İlk Kelime : ''Hey''
    Dr Luke, dün Britney'nin yeni şarkısı hakkında şöyle yazdı:

'' Britney'in şarkısının ilk kelimesi ''hey''! ''

------

Britney 2010'un En Seksi 54. Kadını!
     BRITNEY SPEARS FAN CLUB

Britney, Maxim dergisinin hazırladığı listede 2010 yılının en seksi 54. kadını seçildi. Listede 1 numarada Katy Perry bulunuyor. Britney aynı listede geçen yıl 17. sıradaydı.

------

Hello Magazin'in Anketinde Oylar Britney'e!
     BRITNEY SPEARS FAN CLUB

Hello Magazin'in yaptığı en çekici kadın oylamasında oylar Brit'e

http://www.hellomagazine.com/vote/grand-finale2010/womenattractive.html

------

Yılın En İyi 10 Tweet'İ
    AllVoices.com 2010'un en iyi 10 Tweet'ini belirledi. Britney Spears'ın iki hafta önce komik bir dille magazini eleştirdiği Tweet'i de listede yer aldı: "Star Magazin, Radar Online, Jason Alexander ve diğer tüm yalancılar, hepiniz benim küçük beyaz güneyli Louisianalı popomu öpebilirsiniz!"
  • Yüksek Kaliteli Hold It Against Me Kapağı

BRITNEY SPEARS FAN CLUB

Hold It Against Me

• 13 Ülkede 1 Numara

. USA – Position #1
    . New Zealand – Position #1
    . Spain – Position #1
    . Mexico – Position #1
    . Sweden – Position #1
    . France – Position #1
    . Finland – Position #1
    . Greece – Position #1
    . Portugal – Position #1
    . Norway – Position #1
    . Italy - Position #1
    . Canada - Position #1
    . Denmark - Position #1

Yeni Fotoğraf Yayınlandı

BRITNEY SPEARS FAN CLUB

Radyolarda Rekor!

Britney'in büyük bir merakla beklenen ilk single'ı Hold It Against Me atom bombası gibi düştü. Şarkı internet dünyasında kaosa ve yavaşlamaya neden oldu. Hatta bazı hayran siteleri ve bloglar tamamen ulaşılamaz hale geldi. Google bile şarkı hakkındaki makalelere ulaşmaya çalışırken sunucu problemleriyle karşı karşıya kaldı.

Bir başka haber ise, Britney'in yeni single'ı ilk gününde radyolarda 650 spin'e ulaşarak Gaga'nın Bad Romance'i ve Rihanna'nın Only Girl'ün, ve rekoru elinde bulunduran Mariah Carey'in (450) ilk gün spin rekorlarını geride bıraktı!

Hold It Against Me Değerlendirmeleri

Artist Direct: 4.5/5

Entertainment Weekly: "Başka bir hit daha.... Klasik Britney!"

DirectLyrics: "Harika... Demodan on kat daha iyi!''

HollywoodLife: "Yılın en iyi şarkılarından biri!''

ThatGrapeJuice: ''Demodan iyi olduğunu söylerken şaka yapmıyordu!!''

OK! Magazine: '' Dans pistini dolduran bir cehennem''

Newsweek: "Müthiş dans ritmi.. anında sürükleyici''

Celebrity Cafe: "Ateşli...çarpıcı ritim, sürükleyici nakarat"

New York Magazine: Dans kısmı ''rezalet''; şarkı hala sürükleyici.

DigitalSpy: Britney'in yeni single'ına aşık olmamızın nedeni!

MTV Hold It Against Me Değerlendirmesi

İşte burda millet! Şarkıyı Salı günü dinleyeceğimizi düşünüyorduk ama Britney şarkıyı bugün radyolara vererek bize bir sürpriz yaptı.Albümün ilk single'ı Hold It Against Me kesinlikle Britney'in pop/dance sound'un dan izler taşıyor ama bu alıştığımızdan biraz daha club tarzı.

Dr.Luke ve Max Martin tarafından hazırlanan şarkı en azından gelecek altı ayın en çok istek alan party/club/okul dansı/Bar Mitzvah şarkısı olacak.Hold It Against Me'nin sound'u Britney'den alıştığımızdan daha sert ve destansı.Diğer bir deyişle şarkı çoktan bizim dilimize dolandı.

Ve tabi ki, en azından şu ünlü çift anlamlı sözler olmadan, bir britney spears şarkısı olmazdı : "If I said I want your body now, would you hold it against me?" ( eğer vücudunu istediğini söyleseydim, beni suçlar mıydın / bana karşı tutar mıydın ? ) diye soruyor Britney.Birini tavlamak için müthiş sözlermi ? Yoksa birini tavlamak için en iyi sözler mi ?

Britney resmen döndü mü ? Hold It Against Me hakkında ne düşünüyorsunuz ? Sizinde dilinize çoktan takıldı mı ? Bizimle paylaşın!
  • @clown

hocam benim nicki değiştirir misin

bu güzide fan club'un az sayıdaki üyesinde biri olmanın mutluluğunu eski nickimle yaşamak istemiyorum

eski:nick nickimi değiştirdim
  • Malesef @clown uzun zamandır siteye girmiyor
  • o zaman yönetime haber verelim onlar değiştirsinler,bu gerçekten benim için önemli
  • İyi olur güncellenirse Bu arada yeni şarkı ve haberler hakkında neler düşünüyorsunuz
  • Değitirdim
    quote:

Orijinalden alıntı: Mister No

o zaman yönetime haber verelim onlar değiştirsinler,bu gerçekten benim için önemli
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mister No

o zaman yönetime haber verelim onlar değiştirsinler,bu gerçekten benim için önemli

Her yerde sorun çıkartıyor adam ya
  • Şarkı şu anda 16 ülkede 1 numara
  • Yorumlara bakılırsa müzik piyasasını alt üst edecek bi şarkı en iyisi dinledikten sonra bir daha yorumumu yapıym
  • Şarkı şuan 18 ülkede 1 numara
  • Yeni Fotoğraf Yayınlandı!!

BRITNEY SPEARS FAN CLUB
  • Ünlülerden HIAM Yorumları

Miley Cyrus :
    Az önce Itunes'dan Britney'in yeni şarkısı Hold It Against Me'yi satın aldım! Bu benim yeni favorim! Takıntı oldu! Sette dans etmeden duramıyorum! Bi bakın!!

Adam Lambert :
    Waow, yeni Britney ateşli olmuş!. Dubstep köprü çılgın olmuş!! Muhteşem prodüksüyon, DrLuke!

Miranda Cosgrove :
    Cuz you feel like paradise and I need a vacation tonight <3

Kylie Jenner :
    Az önce yeni Britney şarkısını radyoda duydum! Bayıldım!!

Samantha Giancola:
    Britney'e aşığım!

Sky Ferreira :
    Godney!

Jersy Shore Dizisi Oyuncusu Nicole Polizzi :
    Britney Spears geri döndü, sürtükler! Şükürler olsun Tanrım!

Paris Hilton :
    Britney Spears'ın Yeni Şarkısı Hold It Against Me'ye bayıldım! Yıkıyorsun kızım!

Yeni Fransa Rekoru!

Britney,Hold It Against Me single'ının ilk gün satışları ile Fransa Itunes'da en büyük satışı yapan sanatçı ünvanına sahip oldu!! Tebrikler Britney!!

17 Ülkede 1 Numara!

Britney'in şarkısı 19 ülkede yayınlandı. 17sinde 1 numara...... 2 tanesindede 3 numara ...

#1 in 17 Countries

#1 US
    #1 Mexico
    #1 New Zealand
    #1 Norway
    #1 Portugal
    #1 Spain
    #1 Finland
    #1 France
    #1 Greece
    #1 Sweden
    #1 Italy
    #1 Canada
    #1 Denmark
    #1 Australia
    #1 Belgium
    #1 Switzerland
    #1 Ireland

#3 Luxembourg
    #3 Netherlands

BRITNEY SPEARS FAN CLUB

Britney Dans Stüdyosunda [11 Ocak]

BRITNEY SPEARS FAN CLUB
     BRITNEY SPEARS FAN CLUB
     BRITNEY SPEARS FAN CLUB
     BRITNEY SPEARS FAN CLUB
  • Hit şarkılardan biri hold it against me sürekli dinliyorum . Virgin radio sağolsun ^^
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.