Şimdi Ara

BRITNEY SPEARS FAN CLUB (27. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
643
Cevap
2
Favori
35.230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kesinlikle harika klip. hatta inanılmaz özellikle ikinci kısmı :) bu arada beni de bu clube ekleyebilirisniz :)
  • 'Hold It Against Me' parçasını değil ama klibini çok beğendim.Baya bir emek harcanmış.O dekoru nasıl yapmışlar öyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dodge -- 20 Şubat 2011; 15:12:44 >
  • Öncelikle merhaba. Bu sene sınavlara hazırlandığım için pek aktif olamıyorum, kusra bakmayın :) Buraya her girdiğimde dalıp gidiyorum ve farkında olmadan çok vakit harcıyorum o yüzden epey bir süre daha ortalıkta gözükemyeceğim. Bu sırada Britney ile ilgili haberleri takip ediyorum ama elbette, siz de buralarda paylaşarak (ki bunu çok iyi yapıyormuşsunuz ben yokken de) burayı canlı tutarsanız süper olur. Görüşmek üzere :D
    Gİtmeden önce şu klip hakkında yorum yapmak istiyorum, bence Britney'nin en iyi klibi. Btritney çok güzel görünüyor, çok hemde. Klipten ayrıca anlam akıyor. Kısacası muhteşem bir klip yani daha nasıl söyliyim bilmiyorum :D Son olarak klibin anlamını -bilmeyenler kaldıysa- paylaşıp gözden kaybolacağım.
    Size iyi forumlar
  • HOLD IT AGAINST ME
    KLİPTE NE ANLATILIYOR?

BRITNEY SPEARS FAN CLUB

Klip Britney'nin kariyerini özetliyor. Yükselişi, çöküşü ve geri dönüşü...

Klibin başında dünyaya bir meteor çarpıyor. Bu da Britney'nin daha yeni çıktığı zamanı, büyük başarısını, dünyayı etkilemesini simgeliyor.

Birden etrafını birsürü insan sarıyor (menajer, makyöz, gazeteci vs.). Hepsinin giyinmeye başlaması Hollywood'un aslında ne kadar sapık ve hasta kişilikli insanlarla dolu olduğunu ama küçük bir starın gelmesiyle onun karşısında bunun dozunu azalttıklarını anlatıyor. Hatırlarsanız Britney o sıralar 16 yaşındaydı.
    Britney'e makyaj, parfüm kullandırtıyorlar, onu şöhret dünyasına sokup değiştirmeye çalışıyorlar.
    Britney'nin giydiği gelinlik kariyerinin başındaki masumiyetini temizliğini simgeliyor.
    Altında dans eden gözleri kapalı insanlar da halk. Gözleri kapalı çünkü Britney'i olduğu kişi olarak göremiyorlar. Britney de o sırada klipleriyle şarkılarıyla kendini yükseltiyor, halkın desteğiyle.
    Ama Britney kendini yalnız hissediyor ve internetten birisini aramaya başlıyor. İnternetten bilgilerini gösteren birisini buluyor ya da gözükmesini istediği bilgileri gösteren birisi.
    Sonra Britney kendisiyle savaşmaya başlıyor. Bu onun iç dünyasını simgeliyor. Kırmızılı olan ünlü Britney, şöhret etkisiyle kötüleşmiş. Diğeri ise Britney'nin asıl olduğunu düşündüğü kişi.
    Sonra Britney'nin parmaklarından boyalar fışkırmaya başlıyor. Bu da çöküş anı. Kendi elleriyle tüm ününü, temizliğini, videolarını kirletiyor.
    Dikkatli bakarsanız o sırada suratında yapmacık uzun bir gülümseme var. Bu da kendini mutlu göstermeye çalıştığını ama işe yaramadığını halkın onun sorunlarını gördüğünü anlatıyor. O alttaki kör adamlar bu yüzden uzaklaşıyor, halk desteğini çekiyor, Britney dibe vuruyor.
    Bitmek yerine yeniden ayağa kalkıyor Britney. Dövüşen iki Britney ise dövüşmeyi bırakıyor ve Britney yeniden yükselmeye başlıyor. Boyalar hala üzerinde, eski temizliğini bulamayacak ama hala yükseliyor.
    Sondaki soru işareti ise ileride ne olacağını kimsenin bilemeyeceğini simgeliyor.

Biyerden çevirmeye çalıştım arada hatalar olabilir onlar için kusra bakmayın
    Çok anlamlı bir klip resmen. en iyi klibi zaten
  • III Wanna Go Teaser Yayınlandı!!!

• Britney abladan pek hazzetmem.. haa çok seksi bir kadın orası ayrı :)
    belki biraz konu dışı olacak ancak, nişanlıma Britney Spears - Midnight Fantasy adli parfümü aldim.
    AMAN ALLAHIM, BÖYLE BİR KOKU YOK!!
    Tek kelimeyle muhteşem.. Insanin sevdiceğinin yanında ayrılası hiç gelmiyor
  • evet parfümleri çok güzel. Bide pembe şişeli fantasy i denemenizi öneririm :D
  • Yeni Single ''Till The World Ends'' Yayınlandı!!

• quote:

Orijinalden alıntı: eediz

evet parfümleri çok güzel. Bide pembe şişeli fantasy i denemenizi öneririm :D

midnight fantasy'de ilk notada frambuaz ve orta notada siyah vişne ve en dip notada da vanilya var..
    inanılmaz bir üçlü..
    fantasy de güzel ama ben midnight'i daha çok sevdim..
    sizinde sık sık söylediğiniz gibi parfüm işi zevk işi..
  • Britney Spears V Magazine için soyunup kamera karşısına geçti.

BRITNEY SPEARS FAN CLUB
     BRITNEY SPEARS FAN CLUB
     BRITNEY SPEARS FAN CLUB

Hala çok seksi.
  • evet yaa :)) deliriyorum resmen bunun iicin . gel yanima tuvalet temizlikcimm ol sana para yok karnini doyurcaz sadece desin okulu filan birakir giderim yemin ederim
  • Diğer fotoğraflar
     BRITNEY SPEARS FAN CLUB

BRITNEY SPEARS FAN CLUB

BRITNEY SPEARS FAN CLUB

BRITNEY SPEARS FAN CLUB
  • Out Magazine Fotoğraflar ve Röportaj Yayınlandı

BRITNEY SPEARS FAN CLUB

BRITNEY SPEARS FAN CLUB

BRITNEY SPEARS FAN CLUB

BRITNEY SPEARS FAN CLUB

Kendi şarkılarından birini ilk kez radyoda duyduğun zaman neredeydin?
    New Orleans'taydım ve çok heyecanlıydım. Radyoda kendi şarkının çalınması çok güzel bir duygu. Bugün de herhangi bir şarkımı duyduğumda aynı tür heyecana sahip oluyorum.

Aldığın ilk yüklü çeki nasıl harcadın?
    Parlak beyaz üstü açılabilir bir Mercedes aldım.

İlk Britney Spears kılığındaki draq queen'i nerede gördün?
    New Orleans'ta Slave 4 U'yu söylüyordu. Neredeyse ölüyordum!

Kariyerine başlarken, kendininkini kimin kariyerine göre şekillendirmek istedin?
    Madonna. Tereddütsüz. Mükemmel bir eğlendirici. Madonna'nın dışında, Sarah Jessica Parker'ın kariyerine ve ayakkabı koleksiyonuna da hayranım.

Sevmediğin ve keşke kaydetmeseydim dediğin şarkıların var mı?
    Hayır. Tüm şarkılarım muhteşem.

Femme Fatale'i diğer albümlerinden ayıran nedir?
    Bence Femme Fatale şu ana kadarki en yüksek tempolu ve olgun albümüm.

Femme Fatale için birlikte çalıştığın ve öne çıkan isimler kimler?
    Will.I.Am. ile çalıştım. Black Eyed Peas'in büyük bir hayranıyım ve her zaman onunla çalışmak istemişimdir. Ayrıca LA'de de adını yeni duyuran sanatçı Sabi ile çalıştım. Albümde sevdiğim Drop Dead Beautiful adlı şarkıda rap yapıyor.

Reenkarnasyonun olduğunu varsayarsak, önceki hayatımda ... idim.
    Audrey Hepburn, çünkü trend belirleyici.

Reenkarnasyon olduğunu varsayarak, bir sonraki hayatımda ... olmak isterdim.
    Kuş, böylelikle uçabilirdim.

Bence cehennem...
    Diette olmak.

Bence cennet...
    Çocuklarımla bir tatil.

Superstar olmasaydın, hangi kariyeri seçmek isterdin?
    Yedinci sınıftayken, kariyer günü vardı ve eğlence avukatı olmak istediğimi hatırlıyorum. Bu sektörde yer almak istediğimi her zaman biliyordum. Sanırım böylesi daha iyi oldu.

Hangi albüm için hayatımı değiştirdi diyebilirsin?
    Natalie Imbruglia’dan Left of the Middle.

Hangi Disney prensesine kendini daha yakın buluyorsun ve neden?
    Güne göre değişiyor.

Bugüne kadar aldığın en iyi tavsiye neydi ve kimdendi?
    Annem demişti ki, kötü bir gün geçiriyorsun, dondurma ye. En iyi tavsiye.

Bir kayıt yöneticisinin sana söylediği en kötü tavsiye neydi?
    Biri bana Baby One More Time klibinin, benim bir süper kahraman olduğum ve dev bir robot canavarla dövüştüğüm bir klip olmasını önermişti.

En son gördüğün kabus neydi?
    Biri beni kovalıyordu.

Çocuklarından biri gay olursa nasıl hissedersin?
    Çocuklarımı her şekilde seveceğim.

Güncel müzik dinler misin?
    Evet. Gaga ve Rihanna'ya bayılıyorum. Rihanna'nın S & M'i muhteşem.

Son 10 yılın şarkılarından hangisinin senin olmasını isterdin?
    Eminem ve Rihanna'dan Love the Way You Lie.

Bir pazar gününü en iyi hangi şekilde geçirirsin?
    Çocuklarımla oynamak, biraz dondurulmuş yoğurt almak, spor yapmak ve biraz kestirmek.

Senin hakkında yazılmış en aptalca ve en saçma dedikodu neydi?
    Bir uzaylı olduğum.

Seni en çok inciten dedikodu neydi?
    Bir araba kazasında öldüğüm.

Hangi kadın (canlı ya da ölü) cinsel tercihin hakkında bir kere daha düşündürürdü?
    Gözüm sadece erkeklerde.

Altın Kızlar'dan hangisi favorindi?
    Betty White, çünkü çok tatlı ve masum.

Hiç uçak fobin var mı?
    Uçak çünkü kontrol edemiyorum.

Ünlü olmanın en güzel yanı...
    İnsanlara ulaşabilmek ve (umuyorum ki) onları mutlu etmek.

Ünlü olmanın en kötü yanı...
    Özel hayatından vazgeçmek.

30 yaşında geliyor olmak seni nasıl hissettiriyor?
    20'lerimi aşacağım için heyecanlıyım.

Estetik yaptırmaya nasıl bakıyorsun?
    Çekme ve sıkıştırma zamanı geldiğinde, bunu düşüneceğim.

Cinselliği ilk öğrendiğimde...
    12 yaşındaydım. Annemden öğrendim. Kafam karıştı ve iğrendim.

Madonna'yı öpmek...
    Havalıydı.

İki kez evlendin - biri 55 saat sürmüştü. Eşcinsel evlilik hakkında ne düşünüyorsun?
    Bence herkese eşit davranılmalı.

Lady Gaga...
    Eşsiz.

Christina Auilera...
    Kelimenin tam anlamıyla yetenekli.

Britney Spears...
    BEN!
  • Femme Fatale albümü rls olmuş durumda
  • Femme fatale sızalı yaklaşık 2 hafta oldu sürekli dinliyorum. Çok başarılı bir albüm atladığım 2 şarkı var diğer şarkılar muhteşem. Aynı zamanda albümün delux versiyonunda 4 extra şarkı daha var ordaki Selfish ve Up N' Down bonus şarkınında ötesinde muhteşemler.

Ben sıkı bir madonna hayranıyım ve madonna fanları için ray of light albümü vazgeçilmezdir. O albümle ilgili tek benzerliği william orbitle çalışmış olmasıdır çok yetenekli bir adam ve herkesle kolay kolay çalışmaz. Bu albüm satsın satmasın britney'in en sevdiğim albümlerinden biri oldu ve ben bu kadar iyi bir albüm beklemiyordum bu kızdan.

Albümle ilgili eleştirilerim Hold It Against Me videosu çok basit jonas akerlund gibi bir yönetmenin o videoyu çekmiş olmasına inanamıyorum. En beğendiğim madonna turnesi olan Confessions tourda yaptıklarını görünce ve lady gaga & beyonceli telephone videosunu izlediğim anda son yılların en iyi videosu ilan etmişken bu video hiç iyi olmadı.

İkinci single'ın Till The World Ends olduğu ilan edilmişti 2,5 hafta önce, billboard hot100e hızlı giriş yapmış. I Wanna Go, Seal It With A Kiss, Criminal single olmasını istediğim şarkılar. Beğenmediğim şarkılar Big Fat Bass ve How I Roll yerine keşke delux versiyonda yer alan Selfish ve Up N' Down yer alsaydı neyse aferim britney; beyonce, coldplay ve madonna yeni albümlerini çıkarana kadar senle oyalanırım
  • Oyalanmak ifadesi hiç yakismamis
  • quote:

Orijinalden alıntı: yekialem

Femme Fatale albümü rls olmuş durumda

Hacı rls nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dodgé

quote:

Orijinalden alıntı: yekialem

Femme Fatale albümü rls olmuş durumda

Hacı rls nedir?

release demek istemiş kısaltmış galiba :D piyasaya çıktı anlamında
  • Albüm sızdı demek istemiş arkadaş. Evet sızalı baya oldu ama albüm bugün birkaç ülkede resmen çıktı. 25 Mart'ta Avustralya ve birkaç ülkede daha çıkacak ve 29 Mart'ta da Amerika ve tüm dünyada satışa çıkacak. Ve bana göre de albüm Britney'in en iyi albümü olmuş.
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.